Karmicka zataz

Príspevok v téme: Karmicka zataz
upozornenie

Prave som citala vo vedlajsej teme o karmickej zatazi - uzivatel hartak. Nechcem spamovat temu o chudnuti, tak som zalozila tuto novu. Dufam, ze si to hartak vsimne.
Celkom ma tato tema zaujima. Ake mate s tym skusenosti? Uvedomili ste si, ze vas postihla niekedy karma? Budem rada za vsetky nazory.

Medea7

hartak ja nechcem ešte odísť len ja som na nervy okolo mňa sa točia ľudia s nízkou inteligenciou ja nesudim lebo oni za to nemôžu ale mne to lezie na nervy. Teraz stretávam normálnych ľudí.

hartak

pre medea7,ešte si tu,maš tu nejaku ulohu,nezatažuj sa odchodom,smrtou,...anjel premeny nas prevedie na druhu stranu,ked pride naš čas,teraz sme tu a mame niečo pochopit,dokončit,niečo zastavit,vyčistit...veru

Medea7

Vieš čo mi tu lezie na nervy jeden do druhého sa stará, mudruje tu nad každým, ale žeby sa každý pozrel do seba a porozmýšľaj nad sebou to nikoho nenápadne. Ja chcem umrieť v spánku a už o ničom neviediet. Pred smrťou to tu zaplujem a bude pokoj.

Medea7

hartak však Ta potrebujem ved to není normálne ze ja nemôžem v kľude žiť a nič také som neurobila len vysiela do vesmíru myšlienky že mi tento Svet celý jak je lezie na nervy. Tajne dúfam ze po smrti sa dostanem do niečoho lepšieho, kde má nikto nebude obťažovať.

problemisko

skus mrknut, narychlo som nasla
www.instagram.com
taketo podobne veci teraz citam hocikde, nemam to odskusane, ale keby bolo treba, tak aj to skusim

Medea7

Ďakujem strava je dobra celý deň jem jablká a šaláty, a banány. A pijem vitamín C. Mäso som vynechala, a jem syry a tvaroh. Ste zlatí že my radite.

Medea7

Áno Hartak však sa motam jak v pekle, akokeby som nemala nárok na normálny život, za to ze ma iste veci nezaujmaju. Normálnu prácu chcem a oddeliť sa od rodičov, ktorý má chcú furt manipulovat. Však každý nech manipuluje sám so sebou. Ale ty si znaly človek ty by si mi vedel povedať pravdu.