Prave som citala vo vedlajsej teme o karmickej zatazi - uzivatel hartak. Nechcem spamovat temu o chudnuti, tak som zalozila tuto novu. Dufam, ze si to hartak vsimne.
Celkom ma tato tema zaujima. Ake mate s tym skusenosti? Uvedomili ste si, ze vas postihla niekedy karma? Budem rada za vsetky nazory.
Karmicka zataz
omyl,pre medea7...
pre medeaý,tu nejde o zaplatenie,tu ide o stretnutie,vnimam tu tažobu,...a ak ,tak potom po ulave,možno...
Hartak normálne Ti zaplatím a povieš aj mne kde ja robím chybu ja.
Véd to hartak keď budeš mat cestu do BA náhodou sa stretneme sa a máš to nad vnimanie povieš mi po kom mam ja takú záťaž, istá osoba z mojej blízkosti narobila veľa pekla a z ničoho si nič nerobí. Mňa zaujíma kam sa taka duša dostane po smrti alebo ci sa znova narodí a potom sa bude točiť a plakať začo, prečo, kvôli comu.
Mne Karma nevadi, vzdy dobre tancuje a casto vezme aj sichtu za mna. Vela dievcat na nu ziarli ale ja ju mam rada, minule mi aj castenal pozicala a nemusela.
pre medea 7,je potrebne do toho vojst,vytiahnut,ukazat,vyčistit,odstranit,...ale len stretnutie,tuto nie,neda sa....
hartak ale môžem si ja odnáša správanie otca, ja nie som psycho, viem sa aj ovládať ani neutocim, len myšlienkový procesor mam oslabený a všetky znalosti co som nadobudla ako zdravá vymazané. Tým pádom som slabá a užívam lieky všetky možné.
Aj tebe všetko dobré, hartag.
pre osud,všetko dobre
Ďakujem ti veľmi pekné, ozvem sa.