Ahojte.Myslím že tu už takých tém bolo mnoho ale bola by som rada ak by mi niekto poradil.Onedlho budem mať 19 rokov a ešte som nemala vzťah.Žiadny.Nejde tak ani oto že som ešte nemala vzťah , ale skôr oto že nemam za sebou ani tie oťukavačky , ktoré patria k môjmu veku.Začina ma to trápiť, lebo nemám poriadne ani kamarátky nič.Mala som, ale skoro všetky sú zadané a namna si nájde čas len jedna raz za čas.Včom môže byť chyba?V spoločnosti mladých som celú pubertu a ja nemám ani kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von.Naozaj neviem kde je chyba.Nehladam si manžela ani nič také,myslím že to je logické veď nemám poriadne ešte ani odrandene.Čo mam robit?Aby som to zhrnula, viac ma trápi to že nemám žiadneho dobrého kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von ako to že nemám vážny vzťah
Ako si nájsť priateľa?
Clooo sikovny telocvikar v skole zarobi 1000 eur v cistom a kedze skonci okolo tej jednej druhej a ma este aj 40 dni dovolenky,ma dostatok priestoru trenovat ludi vo fitku. Jedna taka hodina stoji 10 - 15 eur. Ako je mozne, ze nemas peniaze?
Dajana21 tvrdiť, že nikto ma nechce je dosť scestné. Nemôžeš poznať všetkých ľudí na svete. Určite sa nájdu ľudia čo by o teba prejavili záujem. Samozrejme, ak je človek sklesnutý, bez nálady, arogantný, negatívny, tak sa nemusí takýto človek báť, že by oňho niekto prejavil záujem.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Dobreu ty uboziacik, kazdy kto neni panic tak neovlada svoje pudy? Keby na svete bol kazdy taka zakomplexovana nula ako ty , tak ludstvo vyhinie. Panic ,brigadnik, zakomplexovanec tri pomenovanie, ktore na teba sedia.
Clooo že neexistuje taká žena :D ja mám 21 rokov, nemám nadváhu , mám úplne priemernu postavu a priemernú tvár a nik ma nechce, fakt nikto
teda nie že iba, ale nedrel 5 rokov na VŠ ako Ty.
cloo, neviem odkiaľ si, ale pokiaľ si vyučený telocvikár, tak si mohol byť aj bohatší aj mať prácu blízku tomu, čo si sa učil. Napr. osobný tréner. Kolegynin syn skončil iba športové gymnázium a už na dedine založil v klube dôchodcov cvičenie pre dôchodcov, a platilo sa tam týždenne 1 euro. Klub dôchodcov poskytol priestor zadarmo.
Potom ako osobný tréner: v dvoch posilovniach a zarobí v čistom ako podnikateľ okolo 1300 eúr a to teraz júnový plat hovorím. Ten chlapec má teraz 20 rokov a iba maturitu.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Dobreuz trapka mas medzi nohami ktoreho nepouzijes cely zivot, lebo si absolutne zakomplexovany a nazory ako 11 rocne decko, nemas absolutne prinos pre tento svet, vykladat tovar v kauflande moze kazdy. A zlatokopku nemam, ani ziadnu zenu momentalne, ale nemam komplexy ako ty.