Ako si nájsť priateľa?

Príspevok v téme: Ako si nájsť priateľa?
Lilis2w

Ahojte.Myslím že tu už takých tém bolo mnoho ale bola by som rada ak by mi niekto poradil.Onedlho budem mať 19 rokov a ešte som nemala vzťah.Žiadny.Nejde tak ani oto že som ešte nemala vzťah , ale skôr oto že nemam za sebou ani tie oťukavačky , ktoré patria k môjmu veku.Začina ma to trápiť, lebo nemám poriadne ani kamarátky nič.Mala som, ale skoro všetky sú zadané a namna si nájde čas len jedna raz za čas.Včom môže byť chyba?V spoločnosti mladých som celú pubertu a ja nemám ani kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von.Naozaj neviem kde je chyba.Nehladam si manžela ani nič také,myslím že to je logické veď nemám poriadne ešte ani odrandene.Čo mam robit?Aby som to zhrnula, viac ma trápi to že nemám žiadneho dobrého kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von ako to že nemám vážny vzťah

BJ_2

K tomu kamaratovi, muz nebude stracat cas so zenou, pokial ju nechce. Vzdy obetuje cas iba tej, ktoru chce za frajerku/buducu manzelku, alebo aspon na sex. Jedine, kedy beru aj kamaratku a kamaratia sa s nou dlhsiu dobu a neockavaju nic viac, teda je to bez sexualneho/mileneckeho podtonu, ked je chlap zadany, ale aj vtedy vzdy len s takou, ktora moze byt potencionalna frajerka (teda je mu sympaticka, myslene vyzorom, ze by s nou mohol mat sex, alebo v buducnosti, keby mu nevysiel vztah, vedel by s nou chodit), cize nejde o skutocne kamaratstvo, ale o rozsirovanie si potencionalneho okruhu samic, aby mal v buducnosti zazemie a znamosti, z ktorych vyberat.

Toto mam odpozorovane. Vynimky su len velmi zriedkave, vacsinou v duchovnych kolektivoch, kde ale sex je uplne umlcany, alebo taki ze su na vozicku, atd... ale zdravy chlap, iba takto randi so zenami.
Ide totiz o to, ze ked je zadany, a spokojny, cas na kamaratenie obetuje inym muzom, s ktorymi si lepsie rozumeju, maju spolocne temy atd... babu namotava len ked ju chce na vztah/sex.

Cize Tvoje "chcem aspon kamarata s ktorym by som chodila von" sa nebude v realite diat. Neviem o chlapovi, ktory by sa napriklad kazdy tyzden 2x stretol s nejakou babou a takto cele mesiace az roky, a pritom ju nechcel (keby bol single).. predsa ten cas venuje muzskym kamaratom alebo potencionalnej frajerke, ktoru riesi.

swistica

dobreuz - stareauto pise uplne o niecom inom, to uz len ty ked zbadas temu o zenach, tak motas tri na pät vsetko dokopy :-)
Naozaj ti Mudrost vlkov odporucam, mozno by ta v tej knihe mohlo inspirovat i postavenie vlkov vo svorke, ktory z nejakeho dovodu nemaju vlcicu. Tyto vlci nezavidia alfaparu, ale su pre svorku prispesni. Je tam toho vela, treba precitat.

Reby001

dobreuz- teba som si už v par témach všimla..vieš , žiaden extrém neje dobrý..ani keď je niekto nudný a nevie komunikovať..to je veľmi zlý extrém..a to neznamená že keď je chlapec komunikatívny a je snim sranda, že neberie ženu ako rovnocennú partnerku a že ju nema rád.Nerobí to hneď z neho sukničkára..Ale že nevieš komunikovať s dievčatom, zato Ti žiaden "alfasamec" nemôže.Len ty si zodpovedný za svoj život nie iní ľudia.Len si pamätaj.Žiaden extrém neje dobrý.Vždy je najlepšia zlatá stredná cesta vo všetkom.

Neznámy- Tak nebuď nudný.Buď komunikatívny.Veď to že je chlapec dobrý, neznamená že musí byť nudný a nekomunikatívny.To sú len take vaše výhovorky, lebo neviete komunikovať s dievčaťom.Ale zato vám nikto nemôže.To že je chlapec extrovert z neho nemusí robiť sukničkára ani "alfa samca"

swistica

Veru nemas dostatok vedomosti o alfa paroch. Alfa samec urcite nechce ovládať svoju ženu a rozkazovať jej, ale berie ju ako rovnocennú. Nedavno vysla velmi dobra kniha - Mudrost vlkov. Ozaj odporucam. Clovek si tam velmi rozsiri obzory :-)