Ahojte.Myslím že tu už takých tém bolo mnoho ale bola by som rada ak by mi niekto poradil.Onedlho budem mať 19 rokov a ešte som nemala vzťah.Žiadny.Nejde tak ani oto že som ešte nemala vzťah , ale skôr oto že nemam za sebou ani tie oťukavačky , ktoré patria k môjmu veku.Začina ma to trápiť, lebo nemám poriadne ani kamarátky nič.Mala som, ale skoro všetky sú zadané a namna si nájde čas len jedna raz za čas.Včom môže byť chyba?V spoločnosti mladých som celú pubertu a ja nemám ani kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von.Naozaj neviem kde je chyba.Nehladam si manžela ani nič také,myslím že to je logické veď nemám poriadne ešte ani odrandene.Čo mam robit?Aby som to zhrnula, viac ma trápi to že nemám žiadneho dobrého kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von ako to že nemám vážny vzťah
Ako si nájsť priateľa?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
SofiaElla-dakujem za príspevok ale mýliš sa..niekto konkrétny sa mi veľmi páči už dlhú dobu..dokonca som sa snim snažila aj skontaktovať ale nereagoval, odignoroval žiadosť..vždy mi je sympatický ale nechce ma..len som to neuvidela všetko v prvom príspevku..všetko na svete by som dala zato aby som mohla byť snim aspoň kamarátka..čo by si mi poradila?prvý krok som spravila ale ignor..myslíš že ešte mam šancu?dá sa to nejak pritiahnuť pozitívnymi pocitmi a myšlienkami?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ahoj, máš pravdu, tento problém je asi nekonečný a každý si myslí, že ho vyrieši na fóre.
Jednu skutočnosť však témy "nikdy som nemala priateľa", majú spoločnú - aspoň, čo som si ja všimla. Žiadna kočka nikdy nenapísala, že je do niekoho zaľúbená, niekto sa jej páči, alebo má niekoho konkrétne vyhliadnutého.
Preto tieto témy - na mňa - pôsobia, akoby ste si mysleli, že do vašich 18stim (xx-stín) sa do vás - milé slečny - povinne zamiluje pár chlapov, potom sa vám začnú dvoriť, prípadne vám zaklopú priamo na vašu izbu a vy si vyberiete. Choré, že?
Nuž, ja som hlbší citový vzťah začala pociťovať k jednému chlapcovi, keď som mala 12 rokov a aj som podľa toho konala. Dali sme sa dokopy a pár rokov sme mali naozaj krásny vzťah.
Týmto chcem len poukázať na to zmýšľanie - vlastne nie si do nikoho zaľúbená, ale chceš vzťah. Tak to asi ten vzťah mať nebudeš, pretože vzťah začína určitými sympatiami k niekomu, nie na povel: "lebo kamošky vzťah majú, tak aj ja musím, alebo by som aspoň mala mať".
Jednoznačne sa pri takomto postoji treba zamyslieť úplne nad inými skutočnosťami, než nad tým, že si neuťakaná. Napríklad aj nad sebou.
Dúfam, že som sa ťa mojim názorom nedotkla, je to názor, ktorý už (cez tvoj príspevok) reflektuje na všetky takéto príspevky.
Chod napriklad na nejaku brigadu.Kde je vela ludi teraz v lete niekde k vode, v zime takisto supermarket tam tiez vela studentov predava.Mozes sa s niekym zoznamit.Chod na vysku, alebo si vyber pracu kde pracuje vela ludi a tam sa zoznamis.To su moznosti ked nemas kamosku.