Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako si nájsť priateľa?

Príspevok v téme: Ako si nájsť priateľa?
Lilis2w

Ahojte.Myslím že tu už takých tém bolo mnoho ale bola by som rada ak by mi niekto poradil.Onedlho budem mať 19 rokov a ešte som nemala vzťah.Žiadny.Nejde tak ani oto že som ešte nemala vzťah , ale skôr oto že nemam za sebou ani tie oťukavačky , ktoré patria k môjmu veku.Začina ma to trápiť, lebo nemám poriadne ani kamarátky nič.Mala som, ale skoro všetky sú zadané a namna si nájde čas len jedna raz za čas.Včom môže byť chyba?V spoločnosti mladých som celú pubertu a ja nemám ani kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von.Naozaj neviem kde je chyba.Nehladam si manžela ani nič také,myslím že to je logické veď nemám poriadne ešte ani odrandene.Čo mam robit?Aby som to zhrnula, viac ma trápi to že nemám žiadneho dobrého kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von ako to že nemám vážny vzťah

Lilis2w

jamicka- a ako si nato prišla že každý ma svoju spriaznenu dušu?to by nebolo toľko ľudí osamelých a toľko rozchodov a rozvodov..čiže nereálne aby mal každý svoju spriaznenu dušu..veľa ľudí možno áno ale každy isto nie

luna11

BJ2, ja taky divný trojuholník poznám, chodia traja na diskotéku, piť, 2 staré kamošky a ich kamoš. On chce a rieši jednu z nich, za ňou behá km do jej dediny a vlači ju, kde si ona povie, jeho chce ta druhá, ktorú vlacia na diskotéky a piť so sebou. On ma na profile fotku s tou prvou, ako si dávajú pusu, pritom obaja majú napísané nezadaný, jemu na profile všetko lajkuje a posiela srdiečka ta druhá. Mne príde divné, že jedna na druhú nežiarli alebo mi niečo ušlo?

hostileattitude

BJ 2, myslis, ze chlapom sa lepsie keca s muzskymi kamaratmi? preco? nemozu mat spolocne zaujmy a nazory aj s babami?

Reby001

dobreuz-určite áno,stým súhlasím, ale nemôže byť komunikácia typu "žena rozpráva, pýta sa a muž len odpovedá a prikyvuje hlavou..a vieme že čo všeobecnosti sú ženy ukecané.. musí to byť vzájomne

BJ_2

baby to maju ale inak... kedze vacsina z nich je nudna a zakomplexovana, tak hladaju "kamaratov" stale. Dokonca zvyknu namotavat niektorych muzov, co ich chcu a udrziavat ich v neistote aj roky, a robit si z nich "kamaratov" (you've been friendzoned) a cerpat z nich vyhody. Vacsinou su to zalezitosti, ze vybavia nieco (lebo oni nevdia), alebo zaplatia nieco, alebo pomozu ,alebo su butlavou vrbou... cize inymi sposobmi ich vyuzivaju. Nieje to skutocne kamaratstvo, su to len vyhody mat viac takychto "samcov" poruke, prinasa jej to vyhody. Ale volaju to kamaratstvo. Ze bola som s kamaratom normalne povie. Ale to, ze kamarat ju tajne chce, je uz druha vec (inak by snou netravil cas a necakal tak dlho). Do tejto kategorie sa snazia vtlacit aj muzov, ktoy prejavili zaujem, a odmietli ich, akoze aby ich neodmietli uplne (vela krat je to tak, ze dotycneho bere ako kamarata, po pol roku napriklad ten na nu nieco vyskusa, a ona ho da do friendzone... aby z neho mala uzitok).
Dalsia vec preco chcu "iba kamaratov" je, ze su nudne a potrebuju muzov, aby bolo nieco akcne, aby sa dobre kecalo, nieco riesilo... oni vybavia, vymyslia, su zabavni... cize chcu ich na "akciu". Ale muzi to maju inak. Baby ktore nechcu, neriesia, netahaju ich za sebou ako kamaratky a nezvyknu ich manipulovat a vyuzivat.

BJ_2

aha a ak je zadany, tak este tam je blokator ziarlivost manzelky, cize sa tomu vacsinou vyhybaju stretavat sa s nejakou konkretnou babou prilis casto. Vacsinou len take pracovne stretko obcas, alebo raz za rok, ze stretavka zo strednej, atd... jednu babu nebude muz riesit donekonecna ked ju nechce, na to zabudni.