Ako si nájsť priateľa?

Príspevok v téme: Ako si nájsť priateľa?
Lilis2w

Ahojte.Myslím že tu už takých tém bolo mnoho ale bola by som rada ak by mi niekto poradil.Onedlho budem mať 19 rokov a ešte som nemala vzťah.Žiadny.Nejde tak ani oto že som ešte nemala vzťah , ale skôr oto že nemam za sebou ani tie oťukavačky , ktoré patria k môjmu veku.Začina ma to trápiť, lebo nemám poriadne ani kamarátky nič.Mala som, ale skoro všetky sú zadané a namna si nájde čas len jedna raz za čas.Včom môže byť chyba?V spoločnosti mladých som celú pubertu a ja nemám ani kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von.Naozaj neviem kde je chyba.Nehladam si manžela ani nič také,myslím že to je logické veď nemám poriadne ešte ani odrandene.Čo mam robit?Aby som to zhrnula, viac ma trápi to že nemám žiadneho dobrého kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von ako to že nemám vážny vzťah

clooo

Samozrejme, že "chudiatko" autorka témy, ako aj jej podobné "nepovšimnuté", už nenapíše, že prehliada, ignoruje mužov, ktorí nesplňajú jej požiadavky, napr. nemajú auto, bývanie, sú nízki atď. Neexistuje ženská aspoň priemerného vzhľadu, ktorá by nemala nie jedneho, nie dvoch, ale aj dvadsiatich a viac záujemcov. A ak predsa existuje, žije niekde uprostred lesa, bez elektriky, bez prístupu k internetu...Jediní, o koho nebýva záujem zo strany opačného pohlavia sú chudobní, prípadne škaredí muži.

jenaskopa

radsej ziadnu kamosku, ak nie poriadnu....mam to tak i v praci a preferujem radsej nemat nikoho na spolupracu, ak nie riadneho partaka na ktoreho je spolah a je tam prirodzene puto

neznamy1986

Reby001: Ako nehovorím, že som totalne nekomunkatívny. Ale zas nie som typ, ktorý dokáže fungovať čo veta to vtip, ktorý vie vkuse dvojzmysli používať... Ktorý vie ísť na nervy ale zároven to dumať ako srandu a podobne....

Skúšal som sa v 17 stavať do tej polohy ale bol som viac trápny ako vtipny

ModraObloha

Tiež to mám podobne, z časti mi aj samota vyhovuje, pretože som celkom introvertný a mam takú povahu ktorá proste nesadne veľa ludom.. niesom namyslený, ani povyšenecký .. proste som uzavretý a tichý, skôr len pozorujem pretože vo väčšine pripadov ma téma nezaujíma alebo nemam k tomu čo povedať.. nepotrebujem to .. v skratke som jednoducho povedané "čudák" nestažujem si.. ja som so sebou celkom aj spokojný až na pár vecí.. (možno aj viac :D ) No tiež by som rád mal priatelku.. do teraz nič nebolo.. šanca dať sa dohromady skrz moju povahu je dosť malá.. ale myslím si že väčšina ludí aj takých ako ja potrebuje mať niekoho.. bral by som aspoň kamarátku... s ktorou môžeme občas ísť von, ide o to byť si vedomý že v zlej chvílke tu pre mna niekto je o kom viem že není to ten typ človeka že ta vysmeje alebo ani nepochopí.. typ človeka čo ta vypočuje a ešte aj poradí.. možno sa v tom nájde aj on sám... niečo také... ale ja nikoho takého nemám, bral by som priatelku s ktoru by sme si takto povahovo sadli lenže to nemam tušenie ako nájsť.. je to smola no, dakedy ma napadne myšlienka že človek čo by najviac miloval, dal všetko tomu druhemu, tak práve tomu není dopriate aj keby sa pretrhol vesmir .. (nemyslím seba ale celkovo) A ked už si ten človek vytrpí.. prenesie sa cez to všetko.. v podstate už sa zmieri s tým tak potom to dostane.. tak sa pýtam.. či to neni uplne na hlavu :D

rraan

nechaj tomu volny priebeh nerob nieco nasylu len preto ze pozeras na druhych a chces bit ako oni niekedy je lepsie dat si viacej casu a hlavne vo vztahoh plati dobre si pouvazovat skim chces vztah ci uz kratkodoby alebo staly a rozmisliet ake hodnoty od doticneho ocakavas.

simiona

Presne, čo ak niekoho spriaznenú dušu prešlo auto? Alebo ťa ten pravý ešte nestretol a zatiaľ sexuje s inými.