Ako si nájsť priateľa?

Príspevok v téme: Ako si nájsť priateľa?
Lilis2w

Ahojte.Myslím že tu už takých tém bolo mnoho ale bola by som rada ak by mi niekto poradil.Onedlho budem mať 19 rokov a ešte som nemala vzťah.Žiadny.Nejde tak ani oto že som ešte nemala vzťah , ale skôr oto že nemam za sebou ani tie oťukavačky , ktoré patria k môjmu veku.Začina ma to trápiť, lebo nemám poriadne ani kamarátky nič.Mala som, ale skoro všetky sú zadané a namna si nájde čas len jedna raz za čas.Včom môže byť chyba?V spoločnosti mladých som celú pubertu a ja nemám ani kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von.Naozaj neviem kde je chyba.Nehladam si manžela ani nič také,myslím že to je logické veď nemám poriadne ešte ani odrandene.Čo mam robit?Aby som to zhrnula, viac ma trápi to že nemám žiadneho dobrého kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von ako to že nemám vážny vzťah

ehm

Sofia, po prvé nemám problém sa autorke ospravedlniť, takže milá Lilis2w, prepáč za moje príspevky mimo tému (za predpokladu, že ti to teda vôbec vadí).
Po druhé, neviem prečo sa navážaš zrovna do mňa, keďže príspevkov mimo tému je v tejto diskusii dosť aj od iných autorov a bežné sú tu v každej druhej téme
Po tretie ti ďakujem za brilantnú psychologickú analýzu mojej osobnosti a odpusť, že nie každý na svete je takým stelesnením dokonalosti ako si ty

SofiaElla

ehm a dobreuz, ak nie ste schopní ani poňať ideu príspevku, dokážete si pre vaše súkromné záležitosti založiť vlastnú tému? Kľudne vás navigujem, len sa už nestrápňujte viac ako sa dá.
Budú vám za to vďační mnohí prispievatelia, ale najmä asi autorka témy, ktorú by ste mali rešpektovať.
P.S. Chápem, že ste jednoduché tvory, ale aj jednoduché tvory dokážu byť empatické.
Ak tu chcete robiť naprieky, kľudne pokračujte, je to prezentácia vás samých. Možno nabudúce, keď vy budete potrebovať pomoc, takto sa tu pár ľudí zachová, ako sa chováte teraz vy a verte mi - nepadne vám to dobre. Ďakujem za pochopenie.

Andy_Ruizz

Presne tak, este ked si zoberu kruzky telocvikari alebo trenuju ziakov napr futbal, da sa aj cez 1000 ale tazko sa vyhadas s brigadnickom dobreuz , ktory vsetko sa naucil na brigade a hlavne nehlada vztah , vsetky zeny su zlatokopky a chcu iba alfasamcov bohtaych , potetovanych , svlantych. Niekedy rozmyslam ci to na nas len nehra, ze taky hlupy clovek nemoze byt naozaj.

infopreclooo

Preto bolo v prispevku uvedene sikovny. Treba si urobit atestacne skusky a nie zostat cely zivot v najnizsej platovej triede a kuvikat. Napisat atestacnu pracu navyse nie je nic zlozite. To je vsak ta mentalita - nic neurobit preto aby sa mal clovek lepsie.

ehm

Infoprecloo, ja som pracoval istý čas ako administratívny pracovník na škole, všetci zamestnanci si u mňa preberali výplatné pásky, takže som videl plat každého učiteľa a ani jeden z nich sa k 1000 eur v čistom ani len zdiaľky neblížil