Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako si nájsť priateľa?

Príspevok v téme: Ako si nájsť priateľa?
Lilis2w

Ahojte.Myslím že tu už takých tém bolo mnoho ale bola by som rada ak by mi niekto poradil.Onedlho budem mať 19 rokov a ešte som nemala vzťah.Žiadny.Nejde tak ani oto že som ešte nemala vzťah , ale skôr oto že nemam za sebou ani tie oťukavačky , ktoré patria k môjmu veku.Začina ma to trápiť, lebo nemám poriadne ani kamarátky nič.Mala som, ale skoro všetky sú zadané a namna si nájde čas len jedna raz za čas.Včom môže byť chyba?V spoločnosti mladých som celú pubertu a ja nemám ani kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von.Naozaj neviem kde je chyba.Nehladam si manžela ani nič také,myslím že to je logické veď nemám poriadne ešte ani odrandene.Čo mam robit?Aby som to zhrnula, viac ma trápi to že nemám žiadneho dobrého kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von ako to že nemám vážny vzťah

SofiaElla

Viem ešte jednú dobrú radu - určite si nehľadaj takého priateľa, ktorého tvoje pocity a názory nezaujímajú (a baví sa najradšej o sebe a svojich problémoch než by vôbec tvoje akceptoval). Rovno to tu máš ako na podnose v pár príspevkoch podo mnou, kde chlapci asi nepochopili, že trollujú tvoj príspevok. Ak to vôbec pochopili (stane sa, že sa od témy odbočí), tak sa ti ani neospravedlnili. Tak toto je určite stopka. To sú len .... no proste niekto, kto pozerá len na seba.

infopreclooo

Kuvikanie ucitelov je teda ucinne (-: Pracoval som ako ucitel a toto bol moj plat. Kto neveri, nech googli a pocita. Platove tabulky a percenta tajne nie su.

Tutenstein_xD

Takže téma sa volá "Ako si nájsť priateľa" a niektorí tu riešia úplne iné veci, ako čítam :D Čo takto, keby tu niekto začal rozoberať napríklad, ako je lepšie pripraviť šalát k hlavnému jedlu ? Alebo ako si vytvoriť webovú stránku, či ako si nastaviť dvojfázové overenie na konte ? :D Nemám slov.

infopreclooo

ehm co sa ti na tom nezda? Vygoogli si platove tabulky a pozri si najvyssiu platovu triedu - aby sa tam clovek dostal staci napisat dve atestacne prace urovne slaba seminarka, pripocitaj 6 percent za triednicky priplatok, 12 percent kreditovy priplatok, riadiel ti hodi este nejaku odmenu a tu 1000 aj presiahnes. Ucitelia maju zvyk stale len kuvikat na nizke platy, ale staci trochu sikovnosti a hned su peniaze.

ehm

To by som chcel vidieť toho telocvikára či učiteľa vo všeobecnosti, ktorý zarobí 1000 eur v čistom :D
Dajana21
zaregistruj sa na ľubovoľnej zoznamke a máš za pár dní 100 uchádzačov

SofiaElla

Ľudia, ktorí majú problém niekoho si nájsť a píšu na toto fórum - tí by si podľa mňa mali nájsť nejaký spoločný prienik (prieniky), kde je chyba.
Tých zásadných chýb je určite viac - počnúc negativizmom, končiac nízkym sebavedomím (treba ale pomenovať aj problémy medzi tým).
Opätovne by som však poukázala na to, že ak si niekto niekoho našiel, tak tam boli aj prvotné city (minimálne) z jednej strany, vzťah jednoducho nepadá z neba len tak na pokyn. Naozaj nedokážem porozumieť tomu, čo chcú alebo čakajú ľudia, ktorí nikdy neboli zamilovaní, ale sťažujú sa na to, že nikoho nemajú. Princovia, ktorí sa chodili klaňať už vymreli, vymreli aj princezné. ktoré by posielali svoje portréty, aby si ich niekto vybral. Chvalabohu, na to, aby nejaký vzťah začal, na to dnes treba aj nejaký cit - a ten práve podporuje všetku tú aktivitu v človeku, a tak sa to nejako deje.