Ahojte.Myslím že tu už takých tém bolo mnoho ale bola by som rada ak by mi niekto poradil.Onedlho budem mať 19 rokov a ešte som nemala vzťah.Žiadny.Nejde tak ani oto že som ešte nemala vzťah , ale skôr oto že nemam za sebou ani tie oťukavačky , ktoré patria k môjmu veku.Začina ma to trápiť, lebo nemám poriadne ani kamarátky nič.Mala som, ale skoro všetky sú zadané a namna si nájde čas len jedna raz za čas.Včom môže byť chyba?V spoločnosti mladých som celú pubertu a ja nemám ani kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von.Naozaj neviem kde je chyba.Nehladam si manžela ani nič také,myslím že to je logické veď nemám poriadne ešte ani odrandene.Čo mam robit?Aby som to zhrnula, viac ma trápi to že nemám žiadneho dobrého kamaráta s ktorým by som chodila pravidelne von ako to že nemám vážny vzťah
Ako si nájsť priateľa?
Okrem toho neviem ake diskusie citas, ale spolocnost je nastavena skor tak, ze chlapi si uzivaju kym mozu a zacinaju sa vacsinou usadzat az niekedy po 30tke, ty mas 24 chlapce ;) takisto si dnes uz aj ludia neskor zakladaju rodiny (na par vynimiek), ved v tvojom veku este ludia len koncia VS studium, takze nerozumiem preco sa tak sustredis na to, ze vsetci tvoji znami v tvojom veku sa uz zenia a maju deti, jedine ze sa stretavas s o dost starsimi
Mojou ulohou nie je vymysliet rozumnu odpoved, ja mozem len povedat co si myslim. A myslim si - ci sa urazis alebo nie - ze z teba srsi velka negativita. Ja si uvedomujem ze su aj neprijemni ludia ktori si radi kopnu ale vsetko je o tvojom pristupe. Ked bude pozitivny, tak si takych ludi aj privolas do zivota, lebo teraz mi to pride ze sa len utapas v samolutosti a prepac ale neverim, ze kazdy v tvojom okoli sa rozhodol ze sa ti bude smiat ze ma sex a ty nie. Ci kazdemu na pockanie rozpravas ze si panic a velmi by si chcel zenu? Vsetci Slovaci su neprajni blbci a mozeme pokracovat dalej... vsetky zeny chcu len peknych a bohatych muzov a vsetkym muzom ide len o jedno... tak?
a len sa skús do toho vžiť a vymysli nejakú rozumnú odpoveď... lebo ja fakt neviem... a neviem či náhodou nežiješ v zahraničí, na slovensku sú ľudia väčšinou svine a zdissujú ťa aj za to že aké máš hodinky...
nie je to jedno kto mi to dáva najavo? ľudia v práci, známi ktorí sa v takom veku aký mám ja už ženia/vydávajú/majú deti, občas aj rodina si zabrdne...keby som si mohol vybrať tak sa s tými ľuďmi nestretávam...
ale to nie len tí ale celá spoločnosť je takto nastavená voči single chlapom... aj na internete keď si čítam rôzne komentáre/diskusie tak ak je žena sama tak to je super že je nezávislá a že nepotrebuje tie prasce chlapov, ale keď je chlap sám tak preto lebo je chudák, ktorý nevie žiadnu dostať na postele...
na jednej strane sa na chlapov nadáva že sú prasce a na strane druhej aj za to že nie sú prasce a nestriedajú partnerky... fakt toto nechápem
neodpovedal si mi na otazku - Kto ti dava najavo, ze si chudak len preto, ze nemas priatelku?
To ti niekto fakt povie len tak ze haha ja mam sex a ty nie? Prepac ale moc sa mi tomu nechce verit. Otazka je, preco sa stretavas s takymi ludmi vobec?
deuska, to sa vám ľahko hovorí, že nenechaj sa tým zahanbiť a tak.. ale to je slepá ulička. na to sa ani nedá odpovedať nijako rozumne, vždy to obrátia proti mne... ak poviem že som šťastný a venujem sa koníčkom tak len preto lebo si to kompenzujem... možno to bude tým, že je to naozaj pravda a jednoducho ma to trápi a je to na mne vidieť.. a ľudia sú svine a radi si kopnú ako vidia niekoho na dne (viď ako pristupujú k bezdomovcom).
To je ako keby som bol bohatý a smial sa chudobnému že nemá peniaze.. nemá na to ako odpovedať, lebo každý vie, že každý chce peniaze a kto ich nemá je proste nula...
To isté aj so sexom. A u chlapov dvojnásobne. Každý vie že chlapi by dali všetko aby si vrzli a ak sa to niekomu nedarí tak preto lebo je neschopný si to nájsť. Ako by si odpovedala ak ti niekto povie že "haha, ja mám sex a ty nie"... čo sa na to dá povedať? Mám klamať a povedať že sex nechcem?
niesomrobot rozumiem, co chces povedat. Viem, ze pre vas chlapov je sex silna motivacia, je to prirodzene, ste tak stavani. Ved aj mne by chybal sex. Vies kolko chlapov si za to ale zaplati? Ak to velmi chces, urob to aj ty, ak nie, tak pockaj a dockas sa.
Neverim ale tomu, ze vsetci v tvojom okoli su "zadani a uzivaju si". Takisto ako si kazdy panic/panna mysli, ze je posledna/y kto na tejto planete co este nemal v jeho/jej veku nemal/a sex. Kto ti dava najavo, ze si chudak len preto, ze nemas priatelku? Nie je to skor o tom, ze si to nahovaras? Lebo ak ti niekto hovori vyslovene nieco take, obklopujes sa zlymi ludmi.
Vsetko je o tvojom pristupe. Ak niekto riesi ze nemas frajerku, nedaj im pocitit ze ta to zahanbuje, zasmej sa nad tym a ber to tak, ze sa nechces viazat, chces si uzivat, nestretol si ziadnu zaujimavu tak naco? Ved zijeme v 21. storoci preboha. Cim viac to budes riesit ty sam, tym viac to bude riesit okolie.
deuska, som na tom podobne... len mám 24 rokov a tiež som nikdy nemal vzťah a beriem to tragicky... ale u mňa to bude asi trochu iné a asi to bude viac kvôli tomu sexu ako vzťahu samotnému...
ale ako to človek nemá brať tragicky, keď všetko čo si opísala je síce fajn a je super že si sa s tým takto vyrovnala... ale človek sa s tým nikdy úplne nevyrovná, hlavne ak okolie sú všetci zadaní a užívajú si a mne dávajú na javo stále aký som chudák že si neviem nájsť priateľku, tak to človeka proste mrzí...
...cim viac clovek bude hladat tym horsie podla mna...
V tvojom veku by som este nehladala a skor by som si uzivala mladost a slobodu!