Kolegyne ma ohovárajú

Príspevok v téme: Kolegyne ma ohovárajú
pracaanka

Prosím Vás o radu, ako sa správať ku kolegyniam, už nevládzem. Nastúpila som do práce pred mesiacom, na začiatku to bolo fajn, pridelili mi kolegu aby ma zaškolil, ukázal "čo a ako". Už hneď v prvý deň som náhodou počula ako na mňa vyzvedajú kolegyne, pýtali sa ho na moju osobu. Asi po dvoch týždňoch, keď už som pracovala samostatne, sa na mňa jedna kolegyňa sťažovala u líderky, vraj nepracujem, som pomalá, hrám sa s mobilom (nikdy sa v práci s mobilom nehrám, jedine keď máme prestávku. Líderka si ma začala okamžite viac všímať, bola mi nonstop za zadkom. Samozrejme, že mi nikto nič nepovedal, pracujem dobre, aj rýchlo, myslím, že prácu zvládam. Neskôr som počula ako ma ohovárali. Nerozumiem prečo, ani slovko som s nimi neprehodila, som milá, priateľská, usmievavá.. naozaj neviem, čo im na mne vadí. Teraz pracujem s jednou staršou pani, a tá mi dala robiť tu najťažšiu prácu, asi si myslí, že keď som mladá, nech to robím ja. Ale mne sa to nezdá spravodlivé. Tak som jej povedala, že takto určite nie, že mňa využívať nebude. Tá pani išla za šéfkou. Tá sa zastala pani, vraj som mladá, som tu mesiac a už si idem vyskakovať a že keď sa mi nepáči, možem odísť. Naozaj neviem ako to riešiť, som už zúfalá.

anicka89

baby podľa mňa si nemôžeme robiť z takýchto vecí ťažkú hlavu, nech si každý hovorí čo chce, no nie??

smutna5

ahoj uplne ta chapem :( mam v robote toto iste a je to priserne :/ uplne mam uz stres ze je zajtra pondelok :( a zase budem musiet byt medzi intrigánkami :(

antislovenky

lebo aj autorka temy aj ja aj moje zname mame take skusenosti... Kamaratka dala teraz vypoved lebo tam nesadla jednej 50tnicke ktora ju totalne psychicky zdeptala a vystvala. Starsie zeny tu strasne zavidia mladsim robia v praci skupinky a vyclenuju nove mlade pracovnicky. Je to hrozny pocit ked niekam dojdes nova a nemas s kym ist ani na obed lebo vsetky stare obeduju spolu a k tebe sa chovaju tak ze ani nemas odvahu sa tam pridat. Bohuzial v kazdej praci mam zlu skusenosti iba so zenami. Mladsie zeny alebo muzi nikdy neboli neochotne poradit a pomoct. Ale vsetko je to preto ako sa tu na Sk zije ze ludia su tu nestastny a prenasaju to vsade. Do vztahov, rodiny a prace.

precopreco

Preco vsetku spinu hadzete na stare zeny? Asi ste nezazili mlade, ktore su v praci len tyzden s vyplatou, pouzivaju ovela sofistikovanejsie metody a na dosiahnutie svojich cielov idu aj cez mrtvoly! To vobec nie je o tom, ci je niekto stary, mlady, ale o tom, aky je to clovek. A muzi toto nerobia? Hahaha! Sa zobudte!

antislovenky

vsimnite si ze vzdy ked sa niekde vyclenuje z kolektivu a skupinkuje vzdy je to vysada zenskeho kolektivu... pri muzoch som nikdy nepocula ze by niekoho odstrcili na okraj a nebavili sa s nim a ohovarali by.... takze fakt na tom nieco je ze zeny nemaju rozumu. Muzi si aspon povedia co ich hneva a potom sa normalne bavia... zeny tie budu robit peklo donekonecna

antislovenky

Zazila som to aj ja zazili to viacere moje kamaratky ze ich starsie kolegyne ich doslova vyclenili a hnusno ohovarali narozpravali na nich aj to co pravda nieje. Proste u nas zeny neznesu nic mladsie a krajsie . A je to strasne ale strasne neprijemne chodit v takom strese do prace ze sa tam nemas ani s kym porozpravat a jedine co ta caka je ingoracia a zazeracne pohlady . Mna vzdy v nedelu vecer uz bolel zaludok ze zajtra je zasa pondelok a musim ist medzi tie zenske. A tiez som sa snazila zapadat lenze pokial niesi tiez rodena intriganka a neohovaras polku firmy mozes zabudnut. Ja po mojej skusenosti preto ani nikomu nezazlievam ze da v takejto praci vypoved. Zivot nieje len o tom sa niekde pretrapit a falosne si hovorit ako to zvladam aka som uzasne silna ked vo vnutri je clovek uplne zniceny. Ked sa da vzdy treba ist tam kde je lepsie.

SofiaElla

bola by som rada, keby tu kadejaké jednopoužiteľné nicky nekonštatovali kto a ako a prečo (doslova bez akéhokoľvek významu), ale nech radšej poradia zakladateľom tém - čo najkonštruktívnejšie. Určite to vyzdvihne účel tohto fóra, tiež jeho autentickosť a schopnosť prispievateľov, ktorým určite viac záleží na tom, aby niekomu poradili, než sa tu do niekoho navážali.