Ahojte, chcem sa spýtať na Váš názor. Pracovali by ste vo fabrike? Aktuálne pracujem ako administratívna pracovníčka ale nie je to moc dobre platená práca, dostala som ponuku pracovať vo výrobe za pásom, ale peniaze veľmi slušné. Na moje počudovanie sa veľa ľudí zhrozilo, že tam predsa pracujú len hlupáci s IQ mrazeného filé, ľudia čo nikdy nič viac nedosiahnu a podobné názory. Čo si myslíte Vy? Pracovali by ste vo fabrike alebo nie?
Pracovali by ste za pásom?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
dobreuz veru tak, až do mňa vošla zlosť keď som to čítala. Ale rite si vozia v autách čo vyrobili tí roboši, aj bývajú v domoch ktoré postavili roboši. Falošné zmije.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Urcite ano. Ziaden problem.
Ja žasnem, koľko ľudí si predstavuje, že pracovník vo výrobe, predavačky... že sú to ľudia ktorý v živote nič nedokázali, ktorý sa neučili dobre, že su to hlupáci. Ja som pracovala za pásom, pracovala som ako predavačka, dokonca aj ako upratovačka, momentálne pracujem v inej sfére. Za žiadnu prácu sa netreba hanbiť, naopak, nech sa hanbí ten, čo sedí doma, leňoši a požierači sociálnych dávok. Práca vo výrobe monotónna veru nie je, choďte si to vyskúšať a ručím Vám, že to rozhodne nie je práca pre každého. Je to ťažká práca a možno Vás prekvapím, ale aj pri tej práci, podľa mnohých pre hlupákov, musíte rozmýšľať. Nie každý je kariérny typ, nie každý potrebuje v práci postup, ísť stále vyššie a vyššie... život nie je len práca. Takže keď sa budete nabudúce pozerať zvrchu na "robošov" spomeňte si, že len vďaka nim máte mobily, tablety, autá a milión ďalších vecí dennej spotreby.
Z mojho pohladu sa clovek posuva prave preto, aby zmenil cinnost a nevyhorel.
A preco by sa clovek mal cely zivot niekam ,,posuvat,,? preco len jednoducho na Slovensku nevieme zaplatit aj ludi co sa staraju o to aby ste si mali na co zadky vozit , aby sme tu mali cisto a aby ste mali co jest. Nemoze byt kazdy inzinier a stale sa ,,posuvat,,. Aj tak vam raz na takom mieste prepne a vyhorite. Slovaci chcu dnes strasne karieru a kraviny a zabudaju ocenit ludi co vytvaraju potreby dennej spotreby!!
pracapraca - tieto kompetencie maju dost vyrazny zasah do administrativy.Cize v nasej komunikacii bol ten problem, ze kazdy si pod slovom administrativa/procesy predstavujeme nieco ine
Mne defcon pripada ako by bol z inej planety :D
swistica-kariera.zoznam.sk