Ahojte, chcem sa spýtať na Váš názor. Pracovali by ste vo fabrike? Aktuálne pracujem ako administratívna pracovníčka ale nie je to moc dobre platená práca, dostala som ponuku pracovať vo výrobe za pásom, ale peniaze veľmi slušné. Na moje počudovanie sa veľa ľudí zhrozilo, že tam predsa pracujú len hlupáci s IQ mrazeného filé, ľudia čo nikdy nič viac nedosiahnu a podobné názory. Čo si myslíte Vy? Pracovali by ste vo fabrike alebo nie?
Pracovali by ste za pásom?
defcon prečo hneď fake téma? To sa nemožem spýtať na názory ľudí bez toho aby to niekto označil za fake tému? Podľa seba súdim Teba, však? To, čo si napísal je hlúposť, áno umelá inteligencia, roboti nahradia práve tých ľudí pásom, určite nie tých v kanceláriách. Zobuď sa.
ak by si to situacia vyzadovala, urobila by som preto vsetko. lenze raz som to skusila a musis povedat, ze na to nemam. obdivujem takychto ludi a navyse ak pracuju aj na smeny. na nazory inych sa vykasli a vyskusaj. to s IQ nema nic spolocne!
FAKE TEMA.
Bez ludi za pasom by skrachoval cely svet, ale ludi v kancelariach nahradi casom umela inteligencia a pocitace. Robotizacia vyroby je pomaly proces, omnoho pomalsi ako automatizacia uradnickej prace. IQ ludi za pasom byva casto omnoho vyssie ako uradnicke IQ, kedze musia napravovat lapsusy svojich nadriadenych.
Ale je to dobre, ze vela ludi nema na to aby dokazali pracovat manualne. Tym padom sa zdviha platova obalka obycajnych robotnikov. Lebo uradnikov akoby z neba zhadzovali na miliony, ale sikovneho robotnika zohnat je brutal problem.
Nikdy! O tých ľudoch tam si myslím svoje. IQ nula bodov, nechápem ako tam niekto može robiť.