Extrémne zmeny nálad u priateľky (urgentne)

Príspevok v téme: Extrémne zmeny nálad u priateľky (urgentne)
Peter_24

Potrebujem súrne radu, rúca sa mi vzťah. S priateľkou sa poznáme rok cez spoločne záujmy. Spolu sme 2 mesiace a mesiac bývame spolu u nej. Ona je extrovert veľmi spoločenská, vie čo chce a ide si za tým, pre to ju nie každý má rád. Ja som tichý introvert mám veľa koníčkov a máme spoločné záujmy. V spoločnosti nových ľudí som pasívny. Na začiatku bola ku mne strašne dobrá, milujem ju a chcem byť už len s ňou. Ja mám 25 ona 22 a je to moja prvá láska a chcem aby bola aj posledná. Milujem ju strašne. Po mesiaci chodenia mi povedala že si veľmi praje aby sme bývali spolu. Nasťahoval som sa k nej v asi jej najťažšom období života, škola a problémy v rodine u nej vyvolávajú extrémny stres.
Na začiatku bolo všetko dobré, pomáhal som doma v čom si priala, som k nej milý, aj keď niekedy som tichší ale nikdy jej to pred tým nevadilo. Spoločné sme trávili úžasne víkendy. Poslednú dobu sa zmenila, za všetko ma kritizuje, všetko robím zle, že je ako moja mama, som neschopný, nič neviem. Je to asi 2 a pol týždňa čo sa veľmi zmenila, možno 3. Menia sa jej nálady strašne často. Stačí malý podnet z menej strany, stačí ak niečo naozaj banálne zbabrem a už mi to vyčíta a hnevá sa. Nevipnem monitor od Pc, dlhšie sa sprchujem , zabudnem na niečo. Už je zle. Ale po chvíli už sa opäť mazlime. Večer mi vyčíta že nešetrim elektrinu že zajtra sa mám vrátiť domov aj s vecami, po 20 minútach sa mazlime. Ráno niečo nemôže nájsť že je bordel. A už opäť to isté. Po polhodine všetko nájde a je opäť milá. Keď vidí že sa preto trápim aká ku mne je tak zas mám ísť domov že tam mi bude bez nej lepšie. Že sa malo rozprávam, že všetko kazim. Vždy ale po chvíli je milá a potom malý podnet a opäť. Začalo to pozvoľne sem tam bola na mňa zla. Teraz už sa to strieda extrémne často počas dňa. Veľmi ju ľúbim a nechcem ju stratiť, neviem ako by som to bez nej zvládol. Milujem ju. Čo nám robiť, ako sa k nej správať? Bojím sa že ju stratim. Keď sa na mňa hnevá a hovorí že už má doma u nej nechce, tak k ostatným ľuďom je normálna ak niekto zavolá. Neviem, nechápem čo sa to deje, som zúfalý. Ja viem nie som dokonalý, žil som len s rodičmi, toto je pre mňa nové ale snažím sa :(

Carie

Nehraj to do autu, bud chlap a normalne to ukonci. Ak nechces osobne ze sa bojis ze bude vyvadzat tak posli spravu cez mobil. Nemozes byt taky posera ze si nevies ani ukoncit vztah.

Peter_24

Simona393 pred týždňom som sa pevne rozhodol to ukončiť, keď videla že to myslím vážne odrazu o 180 stupňov zmenila útok na prosikanie a vyhrážky že si ublíži. Ja ju mám rád ale takto sa žiť nedá, teraz bude dobra ale do kedy. Ja chcem sa venovať aj koníčkom nie do konca života jej robiť otroka a rodiča. Možno mi neveríš ani tomu čo píšem ale je to v pravda. Teraz sa to asi budem snažiť niejak do outu zahrať najlepšie by bolo keby si našla iného. Lebo zrazu sa rozísť nechce aj keď sa so mnou už cca 20 krát za rok rozišla.

Simona393

3 mesiace alebo koľko dozadu ti dala kopačky, lebo si našla iného chrapala s nim a odsťahovala si veci z bytu a dneska sa chce kvoli tebe obesiť? To si myslíš, že sú všetci takí blbí, že ti to uveria?
Však ona by kvoli tbe krížom slamku nepreložila, nieto sa zabíjala
75% tohto tu je výplod tvojej fantí´ázie
Neeviem, či sa na poviedkovú súťaž pripravuješ,
ale bol si veľmi úspešný, zhlatla som ti každé slovo a ešte ťa ľutovala

Simona393

Peter, ty tak klameš a neskutočne si vymýšlaš, že to už nie je pekné
Ano, silou mocou sa to snažíš ukonči??_Robíš sa teraz pekný pred ľudmi? Na jednej strane lutuješ, že si ju nevyhodil z bytu, na druhej strane ideš za ňou s prosíkom
Ked už máš konečne od nej pokoj a ona ti zavoýá, utekáš ako psík na gumičke
Neverím ti ani slovo. teraz tu ľudí balamutíš ako to chceš ukončiť, čitala som si 2 tzždne dozadutvoju diskusiu, ako s ňou súcitíš, máš dobré srdce a nemáš tú silu ju opustiť
Ak si za každý výmysel, čo si tu napísal hodíš 2 euríčka do prasiatka, zachvíľu z teba bude bohatý muž
Nakoniec vyjde najavo, že ty si ju týral a len sa tu predvádzaš
MOHLA by sa konečne aj ona vyjadriť k celej veci a z jej pohľdu, nielen tieto tvoje rozprávky H.CH.Andersena

Peter_24

Ani jedno, nemal som sa vtedy vrátiť keď ma v July vyhodila. Slová sa zmenili vo fyzické násilie, ničenie veci, a keď som sa snažil to ukončiť, vyhrážanie samovraždou, a plač ako ma potrebuje. Táto dynamika trvá asi od októbra, do vtedy to bolo ťažké ale nie ako toto. Uzavrelia ma v klietke a to spôsobilo že už sa to silou v mocou snažim ukončiť.

daniela2

priateľka má tendencie robiť z komára somára, a Ty si to berieš dosť na seba, akože hľadáš chybu v sebe. Nikto nie je dokonalý, a bez tolerancie sa nedá spolu žiť. Môj manžel si nikdy nedá špinavé prádlo do prania, zakaždým ho zbieram ja. Nelezie mi tým na nervy, on je proste taký. :-) Predstavujem si, že keď žil u rodičov, ako mu matka zbierala po ňom špinavé prádlo, u 30+ muža. :-))

Peter_24

Bože už tak dlho toto riešim a ako to začalo, a to čo sa teraz deje to by som vtedy keď som to písal, nečakal ani v najhoršom sne .... Už vyše roka len ona v hlave , a stále spolu. Ale už som silnejší , mením sa už myslím že som skoro na konci najväčšej vojny života.

Musím ju vyhrať aby som neskončil akom troska a opäť sa tešil zo života.

grilda05

tak vacsinou to tak byva, ze az ked zacnu spolu ludia byvat az vtedy vlastne pridu na to aky je ten druhy v skutocnosti, lebo ste spolu kazdu volnu chvilu, neviem ked ti to nevyhovuje tak sa zase odstahuj, rozidte sa