ahojte...mam taky problem..teda problem...ide oto že mam 18 a som veľmi pekna..(viem to ak veľa ludi mi to povedalo hlavne chlapcov).. problém je že žiaden mi ešte nenavrhol vzťah? Čím to moze byť?nechápem veď aj tie škaredšie maju vztahy niekedy aj viac..moze to byť tym že sa boja že ich podvediem alebo take niečo?( Viem že prispevok možno znie trochu detinsky ale naozaj ma to trapi)... ďakujem..( a naozaj som pekná a hlúpa niesom )
Som veľmi krásna
Mohla by si zapaskovat oci, na posudenie krasy v tvari to staci. Ale inak ani ja jej to nedoporucujem robit sem davat fotku. Okrem toho ako tak citam, tak uz zdrhla.
Inak niektore krasne zeny su prekliate tymto, cital som to uz viac krat stazovat sa na to akoze udajne prilis krasnu zenu, ze muzi sa jej boja a su pri nej zablokovani a nesvoji.
ale je to jej chyba, ze su prilis pasivne, tie zivotom oslahanejsie si to uvedomuju a vedia sa vcitit do muza, ze s prilisnou krasou byva problem a vela z muzov o nich ani nerozmysla, ani ich to nenapadne nieco skusat... takze daju najavo prvy krok oni. Ale ak je prilis krasna a pasivna a iba caka co bude, tak je mozne, ze nikto ani neskusa, ze kazdy si povie, ta urcite niekoho ma a ani o nej neuvazuje.
že autorka sem mohla dať fotku. To by urobila dobrú hlúposť. Však keď som niekedy čítal, aké úchylné témy tu ľudia vytvárali, tak koniec. Sem by som nepridal ani fotku svojho PS ovládača.
Probleém je keď je škaredá, keď je pekná, človek už fakt nevie čo by sme my ženy chceli však
Ked ma chlap prilis krasnu zenu, celi psychologickemu utoku z okolia.
Teda hodnotia ho aj jej kamaratky, a okoloiduce zeny, ktore si vsimaju prilis krasne zeny v okoli, a ak muz nesplna definiciu dokonalosti, casto si povedia "co na nom vidi". Toto uplne vyzaruje ked idu na ulici spolu a je to dost neprijemne.
Vela muzov preto pri takej zene ani neskusa, citia sa nesvoji a nechcu ten teror, co je s tym spojeny... prilisna krasa prinasa problemy.
Skusaju to teda len na priemerne zeny a mierne krasne. Vacsinou si ako ideal na vztah vyberaju take, co v priemere muzi zvyknu hodnotit ako 7/10.
A čuduješ sa, keď už z tvojho písania o tom aká si ty veľmi pekná pôsobíš ako namyslená fuchtla? ...určite viacerí aj ja dá prednosť babe, čo si o sebe nemyslí tak veľa.. ...ani ja o sebe nehovorím, že som pekný, hoci pre niekoho možno som, pre niekoho nie ...treba byť skromný
Autorka sem mohla dať fotku, nech jej krásu posudia aj iní než ona sama, pretože každá ženská je presvedčená o svojej neprekonateľnej kráse, zvlášť keď na seba hodí kila mejkapu a šminiek, či už to povie narovinu ako autorka alebo nie.
Kráska,
obávam sa, že Tvoj príspevok sa tu nestretne s pochopením. Predovšetkým to musia povedať iní. A takto to vyzerá, že si sa prišla len pochváliť.
Ale ako bolo spomenuté, možno stretávaš mužov s nízkym sebavedomím, ktorí si myslia že na Teba nemajú.
Prípadne môžeš byť naozaj krásna, ale pôsobíš chladne, tak mužov veľmi nepriťahuješ. Ale to len hádam, nepoznám Ťa, sama musíš na to prísť.
A ešte niečo. Krása a živočíšna príťažlivosť sú dve diametrálne odlišné veci.
Kundu ma istu ako skarede.
istota, s ktorou tvrdis, ze si velmi krasna a niesi hlupa, je povazliva. to len preto, lebo je vonku velmi teplo a tebe to udrelo do hlavy
jdu blejt