ahojte...mam taky problem..teda problem...ide oto že mam 18 a som veľmi pekna..(viem to ak veľa ludi mi to povedalo hlavne chlapcov).. problém je že žiaden mi ešte nenavrhol vzťah? Čím to moze byť?nechápem veď aj tie škaredšie maju vztahy niekedy aj viac..moze to byť tym že sa boja že ich podvediem alebo take niečo?( Viem že prispevok možno znie trochu detinsky ale naozaj ma to trapi)... ďakujem..( a naozaj som pekná a hlúpa niesom )
Som veľmi krásna
Prijmes jeho ruzu?
Tak zostava povaha a záujmy.možno si nudna alebo nemáte nic spolocne.alebo si pekna,ale posobis nedostupne.
Ja mam rad pekne veci, ale na vztah by som nevolil asi teba, lebo by mi s tebou mohol niekto pomoct ha ha. Na krase mozes aj zarobit, aj o to ide v tej dnesnej dobe. Mysli na to a ani sa nenadries.
Skusenost je neprenosna (zamysli sa nad tym), kazdy clovek ma pravo na svoj nazor a na to, aby vyznaval take hodnoty, ake chce. Ak zistis po case, ze to nebolo to prave orechove, tak zmenis kurz. Clovek by mal chciet zit svoj zivot a nie zivot inych alebo davat na rady inych. Zvycajne ti chcu 'dobre', lebo nestastie ineho potesi, ci si to niekto chce alebo nechce pripustit. Ale zostat vnutorne cisty je pekne a cloveka to obohati, ako aj inych kol teba. Teraz som v tejto faze 'larvalneho' zivota.
Vysvetlenia, ako to vidia chlapi.
Ked má žena menej peňazí ako chlap, je zlatokopka. Keď má viac peňazí, je karieristka. Keď je škaredá, buď ju nijaký nechce alebo ju chcú len tí, čo si chcú rýchlo zatr...at. Lebo škaredí ľudia, chlapi aj ženy, berú všetko, čo príde. Chodila som s takým, viem, o čom hovorím.
Keď je krásna, radšej ju chlap neosloví, lebo už dopredu si myslí, že ho odmietne. Prípadne si myslí, že keď je krásna, určite môže mať koho chce a strieda chlapov.
Keď chce deti, túži sa zavesiť na chlapa a mať deti, aby ho mohla vyciciavať. Keď nechce deti, je hanbou ženského rodu.
Keď rada niečo robí doma a je spoľahlivá, je nudná domasedka. Keď chodí von a do spoločnosti, je nezodpovedná a šl...ka.
Vy ste poniektorí pekne závistliví..To už človek nemôže mat ani zdravé sebavedomie a zdravu sebalasku? to už každý musí o sebe vravieť aka som škaredá a podobne?tak som mala napísať?len tak pre informáciu takmer vôbec sa nemalujem lebo neje treba mam prirodzene pekne črty tváre aj vlasy...a to že mi veľa chlapcov povedalo že som pekná je fakt..či čo mam o sebe vravieť aka som špata aby ste boli spokojni?vtedy človeka zdrbete že ma komplexy...nijako vám nedobre...nesom žiadna umelina ani take neuznavam ako umelé mihalnice,ruže,dlhé nechty a hovadiny ktoré skôr zošpatnia človeka...pýtala som sa na konkrétny problem ne aby ste ma zhadzovali..
Ja mám tiež podobný problém. Som strašne škaredý a aj viem od dievčat, že hovorili aký som škaredý, vraj vypadám ako mimozemštan. A tiež mi žiadna nenavrhla vzťah , nechápem to. Hlúpy nie som.
pridaj foto nech môžeme tvoju "krásu" posúdiť
Si hlúpa fejková kráska.