Som veľmi krásna

Príspevok v téme: Som veľmi krásna
Kraska90

ahojte...mam taky problem..teda problem...ide oto že mam 18 a som veľmi pekna..(viem to ak veľa ludi mi to povedalo hlavne chlapcov).. problém je že žiaden mi ešte nenavrhol vzťah? Čím to moze byť?nechápem veď aj tie škaredšie maju vztahy niekedy aj viac..moze to byť tym že sa boja že ich podvediem alebo take niečo?( Viem že prispevok možno znie trochu detinsky ale naozaj ma to trapi)... ďakujem..( a naozaj som pekná a hlúpa niesom )

Zuzulik8

Simiona to s tym aka si krasna v praci. Velmi zalezi od toho aku mas povahu. Ak si priatelsky typ a nenamyslena mozes byt aj najkrajsia na svete a ine zeny ta budu mat rady. Ok mozno nie 100% vsetky lebo najdu sa vselijake ale drviva vacsina urcite. Sama poznam take krasky co su velmi oblubene medzi zenami. Lebo su prijemne, priatelske, ochotne pomoct, usmievave, na nic sa nehraju a nechodia s nosom dohora. Pokial ale zeny citia ze sa citis ako nieco viac ako ony a vyvysujes sa nad ne neodpustia ti to a daju ti to vyzrat.

Zuzulik8

Kto o sebe hovori ze je strasne krasny je namysleny chvalenkar. To je pravda. Kto o sebe hovori ze je skaredy je zakomplexovany. To je tiez pravda. Lebo zdravo sebavedomy clovek sa nevyjadruje tak ani tak a ani ho nenapadne aby prehnane riesil svoj vzhlad. Je so sebou spokojny taky aky je a je jedno ako vyzera. Ma sa rad aj s pripadnymi chybami krasy. A vie, ze kto ho bude mat rad to tiez riesit nebude.

zaludi

Smiešne ako tu jedna osoba spamuje fórum. Vymyslené témy, sama v nich reaguje pod inými nickmi. Simiona prac sa do psej matere ty chorá psychopatka.

Daniela12

simione dokonca to zaslo az tak daleko, ze si zacali vymyslat, ze som prostitutka, ze spim s muzmi za peniaze a ze kradnem.

Daniela12

simiona to mas uplnu pravdu. sama mam take skusenosti, a je ich naozaj vela. niektore zeny dokazu zavidiet az na smrt. preto mam radsej muzsky kolektiv nez zensky. ja chodim do prace slusne, pekne oblecena, upravena, ok je vela muzov ktori by so mnou chceli na rande a to je dovod, preco ma kolegyne neznasaju a ohovaraju. proste zenska zavist.

ukulele

Chod za modelku a hned sa ti budu chlapi nukat ..no aspon do postele
Sami vymeteni futbalisti, hokejisti, ,manazeri a pod. Oni na take umele samolube kvety letia, takze mas sancu

simiona

Tutanchamon, ako vravíš, klamať je zlé, ale za úprimnosť by človeka obesili.

Pracujem medzi ženami, tak viem o tom, ako jedna druhej zavidi. Vlastne ani žena nemusí byť krásna, aby jej iné zavideli, ženy si už vždy niečo nájdu.

Raz som tak prišla do práce a skúsila taký pokus. Prehodila si vlasy a povedala som, aká som krásna. Reakcie? Pche! To určite! Haha! To nemyslí vážne! Do očí mi to síce nepovedali, ale rozprávali si to medzi sebou tak nahlas, že som to počula aj ja. Z toho usudzujem, že autorke len zavidia.

Tutanchamon_xD

simiona, však to je úplne normálne. Keď o sebe človek povie, že je pekný, múdry, pracovitý a neviem čo všetko, tak je automaticky hore nos a chválenkár. Keď človek povie, že sa sám sebe nepáči, lebo je tučný, chudý, nízky, vysoký, tak sa automaticky sťažuje.

Čiže človek nemôže povedať nič, pretože či povie tak, alebo tak, vždy je zle. Ale uznávam ľudí, ktorí si jednoducho vedia povedať som pekný/á, pracovitý/á, úspešný/á a ser_ú na reakciu ostatných ľudí, čo si o tom myslia.

Hádam sa nebudem riadiť podľa ostatných nie ? Že jemu sa toto nepáči, tak to nepoviem, alebo to neurobím.