ahojte...mam taky problem..teda problem...ide oto že mam 18 a som veľmi pekna..(viem to ak veľa ludi mi to povedalo hlavne chlapcov).. problém je že žiaden mi ešte nenavrhol vzťah? Čím to moze byť?nechápem veď aj tie škaredšie maju vztahy niekedy aj viac..moze to byť tym že sa boja že ich podvediem alebo take niečo?( Viem že prispevok možno znie trochu detinsky ale naozaj ma to trapi)... ďakujem..( a naozaj som pekná a hlúpa niesom )
Som veľmi krásna
Kráska, a to preto, že si pekná, sú chalani povinní Ti navrhnúť vzťah? Nemala by si ich svojím vyžarovaním aj nejak vnútorne osloviť, aby Ti ho navrhli? Sťažuješ sa, že sa ešte nenašiel ten pravý, koho to vyžarovanie hlbšie osloví a bude mať viac než povrchný záujem?
Tak len vyčkaj času, iná rada nieto.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Tutanchamon_xD- veru tak posledny krat som tu nejake forum založila..asi si tu jediny normálny ty..
A vy ostatní zakomplexovanci odporúčam psychoterapiu lebo sa stoho zblaznite a narobite niekomu škodu...pekný večer;)
Kraska90 to je úplne normálne. Takým ľuďom môžeš dohovárať ako len chceš, ale aj tak ti budú ďalej nadávať a robiť z teba idiota. Ich matky na nich kašlali, keď mali problémy v škole a preto im tá zakomplexovanosť ostala, pretože to neriešili cez psychiatra, ktorý by im pomohol. Radšej ti radím, aby si toto fórum nenavštevovala. Zbytočne sa ti bude znižovať IQ z podaktorých jedincov tu.
Tutanchamon_xD- ano máš pravdu;) taki nestoja ani za deravy groš ale chapem že musia si svoju zlu energiu niekde vybiť;) a ďakujem ti;))
Kraska90 píšem ti, nevšímaj si takých niktošov, ktorí sem chodia zbytočne nadávať ľuďom, aby si spravili lepší deň. Sú to jednoduchí ľudia, ktorím stačí naozaj málo, aby boli šťastní. Sú to zakomplexovaní truľkovia, ktorí boli poväčšine šikanovaní počas školských rokov, či už na základnej škole, tak na strednej. Cítia sa menejcenní a odvrhnutí spoločnosťou a takto si vybíjajú svoju zlú energiu, ktorú majú v sebe.
Zaujimalo by ma, ako sa "navrhuje vztah". Ale muzi mozu mat rozne dovody, preco nenavrhnu vztah niekomu, kto si mysli, ze je velmi krasny.
Ty navrhujes vztahy kazdemu, kto si o sebe mysly, ze je velmi krasny? Alebo velmi mudry? Alebo velmi vysoky, ci nizky?
Pochybujem, že ten riťolez vie o čo Hatšepšut išlo. Je to nýmand.
Ludia si tu robia z teba zarty, pretoze si temu sama zle naformulovala. Vyzera to ako fake. Aj ja si myslim,ze je to cele vymyslene, ale pre istotu: Nikto ti nenavrhol vztah, lebo vztahy sa nenavrhuju. Nie je to o tvojom vyzore, ale otom ze nevies zbalit chalana. Opytaj sa zadanych kamosiek ako to robia.
Yntelygent- robí ti dobre prist na forum a urážať ludi ktorí ti nič neurobili?;) Toto normálny človek nespraví;)