ahojte...mam taky problem..teda problem...ide oto že mam 18 a som veľmi pekna..(viem to ak veľa ludi mi to povedalo hlavne chlapcov).. problém je že žiaden mi ešte nenavrhol vzťah? Čím to moze byť?nechápem veď aj tie škaredšie maju vztahy niekedy aj viac..moze to byť tym že sa boja že ich podvediem alebo take niečo?( Viem že prispevok možno znie trochu detinsky ale naozaj ma to trapi)... ďakujem..( a naozaj som pekná a hlúpa niesom )
Som veľmi krásna
No aj to ked pise ze aj tie skaredsie maju vztahy.....ale tie maju asi nieco naviac, vztah nie je len o krase. A ci to moze byt tym ze sa boja ze ich podvediem......a preco na to vopred mysli, vztah je o vzajomnej dovere. Pisatelka sa vyjadrila v konverzacii s nick Tutanchamon ze uz nebude zakladat temy tu na fore....ale to predsa nedodrzi, myslim ze ich zaklada velmi rada.No a na krasu ma kazdy clovek iny pohlad. Z niekoho srsi tzv.vnutorna krasa ale o tom ona nic nevie, tak nech sa bavi a my tiez.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Uz len to ako si napisala nazov temy svedci o tom ze mudrostou prilis nekypis. Mudry clovek by nikdy nenapisal "Som velmi krasna".
Ahoj, z toho čo píšeš mi prídeš trošku ako namyslená, a príliš sa zaoberaš krasou, však keď sa rieši vztah alebo to prečo "ti ho nik nenavrhol" tak sa bere do úvahy veľa vecí nie len krása... áno aj krása alebo skôr či si niekomu sympatická, krása je subjektivna.. niekto sa do teba zamiluje na prvý pohľad a niekto by o teba neoprel bicykel.. takto to je.. niekto maš štatistiku lepšiu a niekto by mohol bohužiaľ robiť stojan na bicykle.. charakterovo si možno plochá baba čo nič ine nevidí len "povrch" tak ta môžu vnímať aj ostatní.. sama si si velmi istá že si krásna takže odhadujem že na iných chalanov (priemer) sa ani nesustredíš a očakávaš niečo práve od tých "krásnych" (zase len subjektivne) Ja len aby si si nemyslela že je chyba v ních alebo čo.. neni ani v tebe ani v ních.. a ani v tebe... len netreba vidiet strom ale les... samozrejme keď si pekná prichádza riziko že možeš menit partnerov ako ponožky prípade nevera.. chalani nemožu vedieť aká si povahovo to by si sa musela aj ty snažiť trošku im dat o sebe vediet možno aj trochu viac.. a samozrejme by si sa musela aj o povahu zaujímať.. (netvrdím že nie) ale tu si napísala o sebe tak 2-3 veci z toho je že si veľmi krásna a sebavedomá.. to mne osobne je k ničomu.. z toho sa neda posúdiť nič na vztah.. jedine na rýchlovku.. alebo si najdeš blbčeka, nemyslim to v zlom len ta varujem že to tak je .. samozrejme nijak som sa ta nechcel dotknút..
Ziadna naozaj pekná baba o sebe toto nikdy nepovie. Mozno si pekná ale ked si taka sebavedoma ze toto o sebe prehlasujes tak by sa o teba trhali. Trápny fejk.
nemozem spat co ak ma tu budu opat ohovarat
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
dobreuz ukradol dopreusovi nick
hej vymysli si svoj nick
Lebo je riťolez a nýmand bez pichačky rovnako ako ty.