ahojte...mam taky problem..teda problem...ide oto že mam 18 a som veľmi pekna..(viem to ak veľa ludi mi to povedalo hlavne chlapcov).. problém je že žiaden mi ešte nenavrhol vzťah? Čím to moze byť?nechápem veď aj tie škaredšie maju vztahy niekedy aj viac..moze to byť tym že sa boja že ich podvediem alebo take niečo?( Viem že prispevok možno znie trochu detinsky ale naozaj ma to trapi)... ďakujem..( a naozaj som pekná a hlúpa niesom )
Som veľmi krásna
Povedzme, že je autorka naozaj pekná. Čo je na tom, že napísala, že je krásna, keď je to úprimne a tak samu seba vidí? Náhodou, mne je to sympatické! :)
Lepšie, ako napr. ženy, čo majú normálnu postavu, ale stále hovoria, že musia schudnúť, lebo vraj sú tučné. Sťažujú sa, že majú veľký zadok a von si oblečú legíny a tričko do pol pása. :D
Alebo ľudia, čo sa stále sťažujú, len aby ich iní ľutovali. Ale nechcú ten stav zmeniť, lebo by prišli o obecenstvo.
Ale sranda je, že mne muži hovoria, že som pekná a ženy, že som škaredá. Čo potom som?
Takto, malé dievčatá a staršie ženy hovoria, že som normálne pekná. Ženy približne v mojom veku mi hovoria, že som veľmi škaredá. Ako sa má v nich človek vyznať?
Kráska a zviera. Jasné, že s tebou nikto nemohol mať vzťah, lebo čakáš na mňa a my máme byť pár? Kde toľko trčí ten tvoj otec? Nedoniesol ti ešte ten darček z mojej záhrady, za ktorý som ho skoro roztrhal, a pustil som ho len s tou podmienkou, že do roka a do dňa pôjdeš ku mne?
trapka fejk téma
fejk téma....
Uz podla tejto temy presne viem, ze preco vztah nemas :)
No vztah s tebou nikto nechce zrejme preto ze si namyslena a povrchna. Napisat o sebe "som velmi krasna" nedokaze hocikto vratane fakt krasnych ludi. Okrem toho co ponukas potencialnemu partnerovi okrem svojej krasy? Napadnikov zrejme odradza tvoja povaha.
Preco si pod slovom vztahy mladez vzdy predstavi len vztah muz-zena? Su vztahy v rodine, v skole, na pracovisku.
Kraska - neviem preco si zvolila tento nick, pretoze to sa skor pouziva v ironickom vyzname, alebo to este pouziva bulvar na polovyzlecene zeny..Potom sa necuduj,ze ti tu ludia pisu, tak ako pisu, ale tak to je jedno. Ak chces najst pricinu problemu, skus sa zamysliet, co ty sama robis pre vztahy a ake benefity okrem krasy ponukas.
Najlepšie je asi byť mrtvy a o nič sa nezaujimat...toto je najlepšie...a žiadne vztahy neriešiť...vtedy už človeka nič netrapi
Som o desať rokov staršia od Teba a keď čítam tento Tvoj príspevok, musím sa pousmiať. Tiež som bola v Tvojom veku taká, nikdy som nemala núdzu o nápadníkov no nechceli so mnou vzťah. Tiež som si kládla túto otázku čo teraz Ty. A vieš v čom bol problém? Vo mne. Vyzerala som síce dobre, ale bola som strašne naivná, taká hlúpučká, nič som poriadne o svete nevedela, bola som ešte dieťa. Preto so mnou nikto nechcel vážny vzťah. Myslela som si, že krása stačí. Stačí, ale len na chvíľu, na jednu noc. Na vzťah treba niečo viac, omnoho viac ako peknú tváričku či postavu. Niekto dospeje veľmi skoro, niekto neskôr a niekto nikdy. Nepozeraj sa len na to ako vyzeráš, pracuj na sebe.
Dievča zlaté, skromnosť Ti asi nič nehovorí, že? Inteligentný človek by nikdy nenapísal "som veľmi krásna". Krása nie je všetko, z pekného taniera sa nenaješ keď je prázdny. Tým Ťa v žiadnom prípade nechcem uraziť. Skús sa okrem zrkadla zahľadieť aj do seba, do svojho vnútra, myslím, že skôr tam bude ten problém, prečo s Tebou nikto nechce vzťah.