ahojte...mam taky problem..teda problem...ide oto že mam 18 a som veľmi pekna..(viem to ak veľa ludi mi to povedalo hlavne chlapcov).. problém je že žiaden mi ešte nenavrhol vzťah? Čím to moze byť?nechápem veď aj tie škaredšie maju vztahy niekedy aj viac..moze to byť tym že sa boja že ich podvediem alebo take niečo?( Viem že prispevok možno znie trochu detinsky ale naozaj ma to trapi)... ďakujem..( a naozaj som pekná a hlúpa niesom )
Som veľmi krásna
Zapadáš do konceptu, Hatšepšut by ťa poj3bala.
Zase sem prišli vygumovaní truľkovia, ktorím maminka zabudla urobiť na raňajky detskú krupicu, tak sú podráždení :)
Yntelygent- teba nechce isto nikto ani na po***e :DD
Pekná si, hlúpa si, gramatiku máš katastrofálnu. Čiže pojebať a zahodiť.
ak si "veľmi pekná" ako sa opisuješ tak si k sebe hľadaj tiež niekoho pekného. pekných ľudí je bohužial ale málo a tak pre teba bude ťažké nájsť si niekoho vo svojej lige
priemerní a škaredí chalani ťa nechcú pretože by pri tebe mali komplexy. mohol by na teba náhodou naraziť nejaký pekný/lepší chlap a boja sa že by si ich nechala...
ja by som ťa tiež nechcel. tiež som sa bavil s jednou veľmi peknou (prírodne peknou, ako opisuješ) babou ale mal som ju len ako dobrú kamarátku a na vzťah som ju v žiadnom prípade nechcel aj keď ona najprv chcela. s peknými babami to proste nejde ak sám chlap nie je tiež pekný (podľa mužských štandardov samozrejme).
v prípade mužov si hľadáme si skôr sebe rovných, ženy si naopak často hľadajú lepších od nich, tak to je
Kraska90 vieš, ty tak vyzerať nemusíš, že by si bola nedostupná, ale jednoducho veľa chalanov v tvojom veku má problém čo i len komunikovať s veľmi peknou babou, pretože je v dnešnej dobe veľmi veľa introvertov.
Ak si chalan neverí a vie, že na teba nemá, tak bude po tebe len pokukovať a obdivovať ťa, aká si kočka, ale viacej od neho nečakaj. Samozrejme sú aj chalani, ktorý majú sebavedomia vyše hlavy a nebudú mať najmenší problém sa s tebou chytiť do komunikácie alebo ťa začnú baliť od prvého momentu.
simiona- myslím že máš uplnu pravdu..sedi to na veľa ludi ...
Tutanchamon_xD- ďakujem za rozumny nazor:) neviem nemyslim že pôsobím nedostupne lebo sa vela usmievam a tak..ale asi to ja ťažko môžem posudit ako posobim:) sto ludi sto chuti..
cim krajsia, tym je tazsie nieco spravit lebo tym viac to clovek nechce pokazit, pri niektorych je problem aj udrzat rovnovahu a nie to este zaimprovizovat nejaky zrozumitelny sled slov.
Najdi si chlapa s parametrami 90 45 45 (rokov, melonov, teploty). Na rychlo si povedzte ano, kym Vas na druhy den rano smrt nerozdeli ha ha. Dovi.
Tí čo ti tu nadávajú, tak nad tými si nelám hlavu. Sú to zakomplexovaní truľkovia, ktorí nevedia nič iné, len nadávať ľuďom z toho fóra.
K tvojej problematike. Ak píšeš, že si veľmi pekná, tak ti možno preto nikto nenavrhol vzťah, pretože si myslí, že by si mu dala košom. Veľmi pekné baby to majú občas ťažké, pretože si väčšina chalanov myslí, že na vás nemá a preto si radšej robia odstup.