Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?
Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Sofka ty extra spolocenska co nesedis na pive neozieras sa a nespoznavas pol krcmi?
Je Piatok vecer a vy tu onanujete :D
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Tutanchamon - je jedno, čo napíše alebo tvrdí človek "typu dobreuz alebo iné vymyslené nicky na jeho podporu". Mne sa už nechce ani nad tým rozmýšľať, kto je tu taký "psychicky labilný", že toto sústavne a nevyčerpateľne robí. Toto fórum reálne funguje na väčšine vymyslených tém a stále tých istých ľuďoch, ktorí si len menia nick. To je celé.
Bože môj, zase tieto isté kecy od dobreuz a Cloo a neviem od koho. Najprv som si myslel dobreuz, že si v pohode chalan, ale za posledný mesiac som si to prestal myslieť. S Cloo si môžeš podať ruku.
Poznám babu, ktorá žije na rovnakom mieste, ako ja. Má 23 rokov. Má priateľa už viacej rokov. Chalanisko nemá vodičák, ani auto. Ona tak isto nemá vodičák, ani auto. Bývajú od seba 60Km a preto sa stretávajú dosť málo. Zaujímavé, že im to klame však ? Však nemá auto, býva pri mame, tak prečo mu nedala kopačky čo ? Však o takého by žiadna nestála nie ?
Ďalší známy, ktorý býva taktiež na rovnakom mieste ako ja. Býva len s mamou a jeho dom je v takom stave, že doma má neskutočný bordel, všade, kde sa len pozrieš. Bývajú naozaj ale že naozaj veľmi skromne. Jeho iba vyzerá asi tak, že si tam človek nemá ani kde sadnúť, pretože je zaprataná cárachom a všade naokolo špina a pavučina. Má vodičák a auto z roku cca 2002-2003. Našiel si priateľku. Podotýkam, žiadna cigánka. Býva v byte s rodinou. Sú spolu už asi rok a bola aj uňho doma. Prečo s ním stále je ? Však na takého chlapa by sa každá mohla vykašľať nie ?
Či mi budete veriť, čo som teraz písal, alebo nie, tak to je vaša vec, ale tieto fakty sú skutočnosťou. Nemám si prečo vymýšľať. Ale samozrejme, že nato, aby ste zbalili babu, tak musíte mať svaly, drahé auto a tučné konto. Na to nikdy nezabúdajte :D Ste už takí obohraní, ako stará platňa.
dobreuz nechce vzťah, chce ostať do konca života sám a preto píše vkuse jedno a to isté, že aké ženy si hľadajú, akých chlapov. Ty nie si určite svalnatý, nemáš drahé auto a nevyzeráš asi príťažlivo pre ženy a preto vkuse píšeš dookola to isté. Máš z toho komplexy a nehovor mi že nie. Inak by si nemal za potreby písať jedno a to isté do každej témy, týkajúcej sa vzťahov. Keby si to napísal raz. možno dvakrát, tak oukej beriem. Ale toto isté si tu už napísal asi 50krát.
Dobreuz nemam tam fotku ani s autom a neberem ani steroidy a neni problem na pokeci.