Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?

Príspevok v téme: Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
Zvedavy33

Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?

BJ_2

Boli by spolu, aspon ti normalny. Aj bez sexu. Ved by sa zamilovali, takze by chceli byt spolu, mat rodinu, deti. Tak ako kedysi.

Cariboo

nemam precitane ostatne prispevky, vacsina aj tak nie je k teme.

odpoved k tvojej otazke Zvedavy33, myslim ze nie, nepotrebovali. boli by im lahostajnejsie. javi sa mi to aj na zaklade toho ako bolo na zeny v minulosti nazerane a ako sa k nim muzi spravali. bez pudov by mala vacsina ludi opacneho pohlavia menej dovodov spolu komunikovat.

ModraObloha

dobreuz a čo takto avokádo? To ma draslíku viac jak banán a je to mega dobre pre ketogénku, ja osobne si počkám ked dozreje a vidličkou popučím a pridam do toho rozdrvený cesnak, dam trochu soli a dám si ku tomu hocičo.. či syr, salámu.. čo ta napadne. Ano ľudí umiera veľa na infarkt atď ale tam není len 1 faktor, tam je tých faktorov veľa.. len medicína si zrejme vybrala len jeden-dva ako sa im hodí.. skús si nájst nejaké články od Martina Chudého.. tiež človek čo ide keto a je športovec (futbalista) Dosť dobre články má a všetko to prezentuje na sebe. Myslím že aj on písal niečo o nasytených tukoch a iba v dobrom. To je ako keď niekto, fajčí, pije, papá same somarinky.. a tak.. a potom ma cholesterol atď.. tak automaticky - pričina cholesterol - prevencia - vyhýbať sa nasyteným tukom pretože prečo nie.. ale to že napríklad nešportuje, zeleninu a ovocie ani nevidí.. a dalších sto vecí sa prehliada, ale je pravda že niekomu nemusí sadnuť napríklad sa takto stravovať ide o to nájsť si to svoje.

ModraObloha

dobreuz a čo takto skúsiť zeleninu namiesto ovocia ? v listovej zelenine je toho veľa a aj v iných.. ja mam prijem sacharidov so zeleniny a orechov, samozrejme aj inde sú ale nie až tak. No na silový trening kludne aj viac sacharidov ale nad 150 by to už možno bolo aj veľa, hlavne ak si v ketogenke, dosť ludí to vraj robí tak že tých 150 skonzumuje v jednom jedle a druhé (ak majú) maju čisto vysokotučné. Ja nepšportujem ale tiež nemam 50 gramov denne mam viacej odhadom tak 70-80, zaleži čo jem ale nejak to nehrotím.. aj ked sa vyhodím z ketózy tak do pár hodín som v nej zase. O nasytených tukoch to je asi na dlhšiu debatu ja osobne ich nepovažujem za rizikové, samozrejme nebudem do jesť na kilá ale rozhodne su prospešné.. už len to že nepodliehaju oxidácii tak ako polynenasytené (omega 3,6) ktore su hlavne v rastlinných olejoch) tam stačí aj málo a už su zoxidované a zraviu škodlivé.. na kokosovom tuku sa odporuča dokonca aj vyprážať pretože vydrží vyšie teploty.. áno hovorí sa že dvíha zlý cholesterol ale cholesterol sam o sebe je nevypovedajúca informácia.. aj telo si vie vyrobiť cholesterol v pečeni tak aký ma zmysel sa mu vyhýbať ? V kokosovom je takmer 50 % kyselina laurová ktoré ma zdraviu prospešné určinky atď.. dokonca keď človek nemá zápal ciev myslím že endotel, tak sa mu zlý cholesterol nedrží na cievach a neupcháva ich.. niesom odborník ale čital som v knihách a aj článkoch na nete že nizkotučné stravovanie (sacharidové a neustála stimulácia inzulínu a zvyšovanie a znižovanie cukru v krvy, tomu dosť napomáha).. hovorím toto je na dlho debata a ja sám by som si musel niektoré veci znova prejst aby som ti to vedel nejak vysvetliť, kto hľadá nájde, odporúčam skúšať čo tebe vyhovuje, ja osobne som skúsil 3 dnovú hladovku na kokosovom oleji a cítil som sa fakt parádne.. mam zdravotné problémy atď ale počas tej hladovky sa to všetko utlmilo a aj potreba spánku klesla snad aj viac ako o 2 hodiny , hovorím treba skúšať a sám si tvoriť názor, samozrejme je dobré vedieť selektovať informácie a nie všetko brať tak ako je pretože potom si človek ublíži.

Pag

Pochybujem, ze niekto tu z vas ma opravnenie na rozdavanie titulov a inych 'titulov' (pozdravujem inu rockovu hviezdu) a pochybujem aj o tom, ze niekto z vas ma kvalifikaciu na rozdavanie psychiatrickych diagnoz. A autistom sa nedivim, ze sa s nikym nechcu hrat, aspon ich to uchrani pred tymi skutocnymi a neliecenymi blaznami, ktorych je pozehnane.