Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?
Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ups, zabudol som. Uz som sa tu chvalil, ze s jednou z fora si pisem a je to veru obojstranna komunikacia.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
prestanuz ale prosím ťa, však to je úplne jasné, že ho to trápi. Však on to nevie ani zakryť tú bolesť, čo má v sebe. Keby ho nezaujímali vzťahy a ani ženy, tak vôbec neprispieva do tém, ktoré sú o vzťahoch.
To je to isté, ako mňa napríklad nebavia športové hry, ako Fifa alebo NHL a preto nenavštevujem na herných stránkach témy, ktoré sú o týchto hrách a neprispievam tam zbytočnými komentármi, ako mňa tieto hry nebavia.
dobreuz to nie sú len dva prípady. Mám ďalších dvoch známych, kde jeden býva v byte, ktorý mu nechala mama a jazdí na jej aute. Auto je taktiež staršie ako aj byt. Byt taktiež nie je žiadny prepych. Je to študent na vysokej škole. Má už druhý vážny vzťah.
Ďalší má taktiež už vzťah viacej rokov a to nie je žiadny kassanova. Kučeravé vlasy, chudý a o pár cm nižší ako ja. Taktiež sa nevyváža na drahom BMW či Mercedese. Tiež je študent na vysokej škole.
Takže asi tak :) Tebe ale keby človek napíše aj 10 prípadov, kde jednoducho tie vzťahy fungujú, tak to budeš prehliadať a písať stále to isté.
Jednoducho ťa musí neskutočne štvať, že o teba nemajú pekné baby záujem a si pre ne neatraktívny a že nie si vyšportovaný, pokerkovaný čávo s najnovším typom BMW v garáži :D To je hold fakt. Tak isto ako Cloo trápi, že doteraz ešte nemal vzťah. Keby vám to je jedno, tak to nemáte za potreby písať do každej jednej témy o vzťahoch v každom jednom komentári :D
Ale to je už váš problém, že sa s tým neviete stotožniť. Aký máte pohľad na ženy, tak také si budete v živote k sebe aj priťahovať a to nemyslím ženy o ktoré budete mať záujem. Môžu to byť kolegyne v robote alebo spolužiačky v škole.
TinderBadoo priateľka sa dá hľadať aj inde a nie len na zoznamke. Môžeš ju nájsť v škole, robote alebo na dovolenke, či na nejakom pobyte. Ja som si ako mladé ucho na základnej, či strednej škole našiel viacero priateliek a boli to vždy pekné baby. Teraz sú z nich krásne ženy, ktoré už majú dlhoročné vzťahy.
dobreuž, ak ťa tak strašne nezaujímajú vzťahy tak láskavo vypadni zo stránky kde sa riešia... radšej choď diskutovať do tém o behaní, ak ťa zaujíma tento koníček ale toto čo tu píšeš sú také neskutočné sračky že sa mi tomu ani nechce veriť čo ty si za človeka....
buď si len troll alebo ak nie tak je mi ťa potom veľmi ľúto, že v takom mladom veku už takto zničený...
dobreuz - Stavím sa, že ty partnerku nemáš.
Partnerský vzťah na zoznamke nájdeš akurát so zúfalkami ktoré nikto nechce, tučnými alebo slobodnými mamičkami. Veľa šťastia.