Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?
Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
TinderBadoo lenže nie každý je taký zúfalí, že si hľadá na zoznamke babu len preto, aby ju dostal do postele. Vieš, existujú aj slušne vychovaní chlapi, ktorí hľadajú partnerský vzťah a nie chvíľkové potešenie :)
dobreuz a prečo by som sa nemal správať milo k žene, ktorá si to zaslúži ? Mám sa pred ňou hrať na ignoranta a sebca ? Aký by som mal na to dôvod ? Len preto, že je to žena ? :D
Píšeš dookola to isté, ale keď som ti dal dole dva živé príklady, aké baby chodia s akými chalanmi, tak to už radšej nevidíš. Pretože to nechceš vidieť.
Môžeš si písať dookola koľko chceš stále to isté, ale nikoho nepresvedčíš, že ti to je jedno, že nemáš vzťah a že nechceš babu. Keby ti to bolo jedno, tak nemáš za potreby písať vkuse jedno a to isté do každého príspevku týkajúceho sa vzťahu, že ženy idú len po chlapoch, ktorí si žijú na vysokej nohe a dobre vyzerajúcich a neviem akých ešte. Úplná komédia :D
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Adamko, keďže som bol niekoľko rokov na tinderi aj Badoo a venoval som sa tomu tak ti môžem s kľudom povedať že trepeš úplne nezmysly. To čo píšeš je možné ale musíš ženám ponúkať slusné peniaze. Potom si zatrtkáš koľko chceš. Ale žiadne ženy s tebou len tak nepôjdu zadarmo v takom množstve ako sa nás tu snažíš presvedčiť. Jedine ak by si mal fakt tú fotku s Ferrari a bol top fotomodel. Čo nemáš a nie si.
zeny v živote nie su iba partnerky, ale aj matka a sestra. Pre mna su to ludia, ktorych mam veľmi rad a ktori mi najviac rozumeju. A nie je v tom ziadny sex. Zaujem o moje zalezitosti, podpora, a so sestrou zabava. No a hej, musim si vypocut aj o jej zabomysich vojnach s ucitelmi, spoluziakmi a citove vylevy a tvarit sa, ze ma to zaujima, aj ked riesi absolutne nezmyselne somariny, ale pre nu je to dolezite. Takze ano, riesim zenske citove vylevy, a s deckom zenskeho rodu, lebo mam to decko velmi rad a ano potrebujem aj mamu, aj sestru.
Tutanchamon - myslim ze si to uplne vystihol.
Ak si clovek precita par tem a par prispevkov od tychto dvoch, tak ich ani vazne brat nemoze. Ked je tu vsak niekto novy a hlada radu, zial moze ho to negativne ovplyvnit.Ja len nechapem jednu vec. Preco sa dobreuz nepoucis zo situacie u cloo.
Mňa to už tiež prestáva baviť. Ja neviem prečo niektorí majú v hlave, že ženy alebo baby chcú len fešákov s drahými autami, vypracovaným telom a dobrým zárobkom. Však to by bolo toľko ľudí nezadaných a toľko málo rodín by vznikalo, že by človek za jeden deň stretol možno dve.
Však to je taká somarina, keď sa nad tým človek naozaj reálne zamyslí. Tiež som možno mal niekedy tieto myšlienky v hlave, ale to už dávno pobudlo. Taktiež som nikdy nepísal, že sú také všetky ženy alebo dievčatá.
Ak sa nejakému dievčaťu alebo žene páčiš hlavne preto, aký si a ako s nou komunikuješ a koľko máš s nou spoločné a jednoducho tam chémia pracuje od prvého stretnutia a vidí, že si k nej dobrý, že sa o ňu zaujímaš, že nie si ten typ, ktorý chodí každý Piatok na lov do klubov len preto, aby nejakú dostal do postele a vidí, že si chlap, ktorý sa správa na svoj vek ako chlap, tak si naozaj myslíš, že takejto žene alebo dievčaťu záleží, že ty máš alebo nemáš auto ? Alebo že máš 70Kg alebo máš 100Kg a hromadu svalov ?
Zobuďte sa konečne a nájdite v ženách a dievčatách aj to dobré. Nerobte z nich silou mocou len zlatokopky a hore nosy, ktoré sa zaujímajú o chlapov, ktorý žijú na vysokej nohe.
Vieš koľko dievčat a žien túži po normálnom chalanovi alebo chlapovi ? Však keď sú dvaja, tak všetko si vedia zaobstarať aj sami, keď naozaj chcú. Vedia si spoločne kúpiť nejaké staršie auto, vedia si nájsť podnájom, aby mali aspoň ako také svoje bývanie, alebo si dokonca zoberú spoločnú pôžičku, aby bývali konečne vo svojom. Otvorte konečne oči chlapi. Ešte nie je neskoro.