Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?
Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
Ja tiez neviem co som take v tejto dobe neskutocne napisal, mam rad sex a nechcem sa viazat, na diskoteke kolko krat ani mesiac nic , kamos poradil zoznamky tiez som tomu moc neveril, skusil som a fakt som spokojny.
Adamko, odfoť, postni, potom ma kľudne ďalej urážaj, zas si len dočasný "nick", - ešte k tomu dobre zakomplexovaný. Chodíš sem asi často, lebo sú ti známe témy, o ktorých sa tu najviac polemizuje.
Predpokladám, že keď si stále meníš nick, tak tvoja úroveň zmýšľania a tvojich prezentovaných názorov je veľmi chabá,na ktorú sa zväčša nereaguje. Ale urob, ako myslíš.
Adamko má ale pravdu. Tak isto ako chlapi majú chuť na nezáväzný sex majú ju aj ženy. Nie všetky potrebujú lásku aby sa dokázali s niekým vyspať. A rovnako má pravdu aj s tými zoznamkami.
Ja som tam tiež chodila preto aby som si našla kamaráta s výhodami pretože nechcem vzťah ale sex mi chýba. Noaco, čo je na tom take neuveriteľne :D
Co cakas ze tu budu chodiet plakat len sami panicovia? A vy im tu budete davat tie trapne rady a citit sa ako Matky Terezy . Kludne ti odfotim dnes konverzaciu ako cez zoznamku zbalim zenu na sex a potom nemam problem sa s nou odfotit ty hoax.
Sofia tak mne je to uplne ukradnute ci mi to zeriete alebo nie . Je aj video na youtube jeden chalan napisal na badoo prvu spravu ze dame sex a 70% zien by islo . Na pokeci tiez , niekedy sa tazko lamu zeny nato, niekedy za 5 min hotova vec, je proste taka doba, spoluhraci su este v tom lepsi.
Neviem ci by dokazali ale ja urcite by som nemohol fungovat. Moj jediny vztyk so zenami je sex. Tym ludom co vyvorili pokec,tinder odovzdat Nobelovku. Ked mam chut staci par peknych slov fotiek a je to :)
môže to tak byť, ja by som na tvojom mieste nehovorila, že chceš mať od každého pokoj, ab y sa ti to nesplnilo a potom sa ti to páčiť nebude, keď budeš sám sedieť v dome dôchodcov a nikto ťa ani pozrieť nepríde