Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?
Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
sofia ella, pre mňa si skôr hysterka, čo sa snaží čo najviac pokaziť ostatným ľuďom náladu a čo najviac ich pourážať. Ty si ten typ, iba ja, ja a všetci ostatní ste hl.pi a nič neviete.
Sofka ja som napisal absolutne k teme, nikto okrem teba nemal namietky. Nemozem zato, ze sa ti nepaci ked ma niekto iny nazor ako ty.
Sofka bohuzial aj voci sukromiu danej slecny by to bolo nekorektne posielat na stranku kde to vidi cele Slovensko roky.
Sofka tak kde ti mam poslat konverzacie?
Adam, sofiuellu si nevšímaj, ona je taká, no... Ja takmer vždy len prevraciam očami, vždy keď čítam, čo vypotila a ako sa navaža do druhých ľudí.
Sofia kde som ta urazal? Som tu uplne novy toto mi proste vyskocilo ked som zadaval do googlu sex a vidim zaujimave prispevky tak som napisal. Kde mam ti poslat tu ofotenu konverzaciu? Tu na plochu to nedam aby to vsetci videli.