Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?

Príspevok v téme: Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
Zvedavy33

Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?

luna11

sofia ella, pre mňa si skôr hysterka, čo sa snaží čo najviac pokaziť ostatným ľuďom náladu a čo najviac ich pourážať. Ty si ten typ, iba ja, ja a všetci ostatní ste hl.pi a nič neviete.

SofiaElla

Adamko, prečo potom rozoberáš môj názor? Veď nie si fake, nie si zameraný na mňa - tak potom nevidím žiadny problém :)

Adamkookukoo

Sofka ja som napisal absolutne k teme, nikto okrem teba nemal namietky. Nemozem zato, ze sa ti nepaci ked ma niekto iny nazor ako ty.

Adamkookukoo

Sofka bohuzial aj voci sukromiu danej slecny by to bolo nekorektne posielat na stranku kde to vidi cele Slovensko roky.

SofiaElla

Adamko, rovno sem. Ak niečo komentujem na tejto stránke, tak som súčasťou ľudí, ktorí prispievajú a tvoria si názor a tým vytvárajú určitú komunitu na tejto stránke. Nemám to srdce, aby si tíchto ľudí oberal o svoje zážitky.

SofiaElla

luna, - ďakujem za reklamu. Znamená to, že moje príspevky čítaš, lebo aj niečo vypovedajú. Skús postnuť aj ty plnohodnotný príspevok ;)

luna11

Adam, sofiuellu si nevšímaj, ona je taká, no... Ja takmer vždy len prevraciam očami, vždy keď čítam, čo vypotila a ako sa navaža do druhých ľudí.

Adamkookukoo

Sofia kde som ta urazal? Som tu uplne novy toto mi proste vyskocilo ked som zadaval do googlu sex a vidim zaujimave prispevky tak som napisal. Kde mam ti poslat tu ofotenu konverzaciu? Tu na plochu to nedam aby to vsetci videli.