Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?

Príspevok v téme: Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
Zvedavy33

Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?

Adamkookukoo

Sofka tak napis na email Sabalenka@centrum.sk , tam ti ukazem screeny. A preco zase zavadzas? To video som poslal priklad ako to funguje, ty si vzdycky vyberes z niekoho odpovede co sa ti hodi a potom utocis.

SofiaElla

Adanko, keď na svoju obhajobu musíš postnúť aj "youtube" video, to už hovorí samo za seba. Naozaj ma nebaví "dorážať sa s nedomyslenými hlúpučkými nickmi".

Takveru

To mne je jedno či je reálny alebo nie ide o to že nikdy neprijmeš názor iných. Sa tu mám s Adamkom dohodnúť na sex stretko a potom sa ti odfotiť v posteli ako na ňom jazdím? či čo, lebo aj keby ti poslal screen zo zoznamky ako nejakú zbalil tak by si povedala že aj to je fake, pretože ty si musíš ísť stále to svoje.

Adamkookukoo

Sofka ty si uplny fake :D youtu.be vid video, absolutne dnes normalna vec a presne ako to pise slecna nizsie, vymena fotiek, dohodnutie miesta a ide sa nato.

Takveru

Sofia o čom točíš. Adamko napísal nad tvoju správu jeho prvú správu ktorá znela :,,Neviem ci by dokazali ale ja urcite by som nemohol fungovat. Moj jediny vztyk so zenami je sex. Tym ludom co vyvorili pokec,tinder odovzdat Nobelovku. Ked mam chut staci par peknych slov fotiek a je to :)” kde si ty zareagovala:,,Adamkooo, a my ti to všetci žerieme.”
Nikde nevidím že by on začal na teba útočiť ako prvý :)

SofiaElla

toto bol môj prvý status:

"Čistý syndróm tvojho zmýšľania, milý autor. Odpoveď znie - áno, muži chcú ženy a chcú byť s nimi v interakcii aj vtedy, ak nejde o sex. By ma zaujímalo, koľko máš rokov.."
toto je tvoj ostatný koment ku mne:"Sofka ale ty si prva zacala rozoberat moj a este obvinovat ma ze si vymyslam."

Zlatinko, ja som nezačala s ničím, len som uviedla svoj názor ako odpoveď nicku - ktorý nepoznám. Neklam a nezavádzaj. Ty si bol ten, ktorý sa zrazu začal zaujímať o mňa. Skutočne nenápadné pre fake nicky a témy. Ale ty vieš najlepšie. Ja viem zase svoje ;) Avšak aj ľudia nad IQ 100 si domyslia..

Takveru

No pretože si sa začala doňho navážať :D a robíš to každému kto má iný názor ako ty.
Hľadanie si niekoho na sex cez zoznamku je dnes už úplne normálne. Je ľahšie sa takto s niekým zoznámiť kto chce to iste čo ty ako sa pýtať svojich reálnych kamarátov či náhodou nemajú záujem o jednorázovku.
A ak chcú dvaja len sex stačí si povymieňať fotky a dohodnúť sa na stretnutí čo zaberie chvíľu ako napísal Adamko. Nemusí tu dávať žiadne fotky z konverzácie ako dôkaz, takto to proste funguje :D

Gdfgh

Adamkookukoo tiez velmi silne pochybujem o tych tvojich sexuchtivzch zienkach na zoznamkach :D takze bud tak laskavy a netrep bludy :D