Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?

Príspevok v téme: Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
Zvedavy33

Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?

Tutanchamon_xD

dobreuz áno založil som dve témy a to je asi tak všetko. Inde do iných príspevkov nepíšem, že nechcem vzťah a preto lebo mi je takto lepšie a vkuse dookola. Ty to píšeš do každej jednej témy, ktorá sa týka vzťahov vkuse jedno a to isté. Nechápem k čomu je to vôbec dobré :) Samozrejme, že k ničomu.

S tvojimi názormi by si to dieťa ani mať nemal, pretože napísať, že radšej by som sa odstrelil, ako by som sa mal starať o protivné, rozmaznané a uvrešťané decko je tak scestné, ako tvoje rozmýšľanie :) Nesprávaš sa vôbec na 20 rokov. Zasekol si sa niekde v 15 rokoch a tak sa aj správaš.

Vkuse píšeš, čo ty všetko robíš a koľko zarábaš, že dokonca viacej ako tvoja mama a neviem ako veľmi samostatný si a ako si ty zaneprázdnený, že by si nemal čas ani na vzťah. Hlavne, že v každej téme o vzťahoch tam človek od teba nájde kopu príspevkov, samozrejme s tým istým obsahom :D

Ďalší perfektný argument, že ty nepoznáš mladých ľudí, ktorým by vzťah vydržal viacej ako dva roky :D ty asi poznáš každého mladého človeka hej ? samozrejme, ideme sa držať štatistík, ktoré sú niekde na internete zavesené :D

Sranda, že ja poznám minimálne štyroch ľudí, čo mali dlhší vzťah ako dva roky a jedna baba, ktorá má toľko rokov čo ja (25) a má 7 ročný vzťah, ktorý jej trvá dodnes. Ďalšie baby zo strednej s ktorými som sa poznal majú dlhoročné vzťahy a dokonca už niektoré aj deti.

Keby bolo ale v štatistikách napísané, že každý deň by si mal človek strčiť hlavu do záchodovej mysy, tak ti so spravíš, pretože to je štatisticky dokázané a robí to skoro každý nie ? :D

Nemal si nikdy frajerku, vzťah a ideš tu písať o vzťahoch, že koľko aké vzťahy vydržia a preto ty žiadny nechceš, pretože na to nemáš ani čas a vôbec, však ženy idú po svalnatých a na vysokej nohe žijúcich chlapov :D

Píš si čo chce a argumentuj to ako len chceš, ale jedno je pravda. Keby ti vzťahy boli ukradnuté a nechcel by si ženu, tak nepíšeš tie isté bludy stále dookola ako obohraná platňa, aké ženy idú po akých chlapoch a že ty chceš ostať sám. Bludy, bludy a ešte raz BLUDY :)

mirec411

Zvedavý, je to síce len hypotetická otázka (a prakticky nemožná), ale sú tu isté fakty...
Muž a žena sa nepotrebujú len kvôli sexu, tak ako si mnohí myslia. Vzťah medzi mužom a ženou sa síce pri povrchnom pohľade vníma ako vzťah medzi samcom a samicou - teda ako sexuálny, ale treba si uvedomiť, že to je FYZICKÝ pohľad. Každý vie, že existuje aj DUŠEVNÝ dôvod, pre ktorý sa spája ženský element s mužským. V jednoduchosti je nazývaný láskou - teda tým, čo napĺňa muža a ženu po citovej stránke. Sexuálny podtón nie je pri tom ani len v podtóne. Netreba to ani veľmi vysvetľovať, pretože to by mal precítiť a porozmýšľať o tom každý sám. Ako? Nuž, pozri: - intonácia ženského hlasu vplýva pozitívne na psychiku mužov. Dotyk ženy pôsobí na mužov úplne inak, ako dotyky od mužov. Myslenie a cítenie žien dopĺňa myslenie a cítenie mužov, a naopak. Ženy dokážu robiť pre mužov veci, na ktoré nie sú muži "stavaní", a naopak. ---------- Keby sa nejakým hlúpym zázrakom stalo, že muži i ženy ostanú "asexuálny", tak potreba citov, dotykov, tónu hlasu a určitej "spriaznenosti medzi mužskou a ženskou dušou ostanú aj tak. To je fakt, ktorý nezávisí od našej vôle - od mužskej a ženskej vôle. Tak boli vyrobené duše ľudí a je to v nás.
Pozri sa na starých ľudí, ktorí sa milujú, pričom sex je už dávno len minulosťou..., pozri na mladých, ktorí potrebujú prítomnosť iného pohlavia pre život, tvorenie, relax - a to bez sexuálnych zámerov.
Výsledok: - ako ľudia by sme síce bez sexu časom vymreli, ale ešte predtým by sme sa stali duševne vyprahnutými psychopatmi s myšlienkami na samovraždu. Chýbala by nám motivácia k životu a hlavne... - láska. Teda enormná potreba vzájomného miešania mužskej a ženskej energie.
PS: - Sex je len "bonusom" skutočnej lásky medzi mužom a ženou. Nie je primárnou potrebou - teda tým, čo mnohí pokladajú za hlavný dôvod na vyhľadávanie partnera/partnerky. Je predsa jasné, že ani najlepší sex na svete nedokáže udržať muža so ženou a naopak, ak v ich vzťahu chýba láska a porozumenie (čiže ľudská - povahová spriaznenosť). Vždy budeme potrebovať ženy a ženy budú potrebovať mužov, ..........ale nie LEN kvôli sexu.
Sex je len dočasnou motiváciou na zotrvanie vo vzťahu. ...A to vie naozaj každý muž a každá žena.

zleuz

dobreuz, este nedavno si bol chudacik ktoreho ziadna nechce a dnes si uz ultramaratonec, davas 300 kilo cviky na nohy, si svalnaty a bohaty, mohol by si byt potetovany ale nechces a kazda zena ta vlastne chce ale ty ich uz nechces.
Sa zobud.

swistica

dobreuz - Teraz si ides robit zoznamy ludi, co ti oponovali? Mozno by bolo efektivnejsie zamysliet sa nad tym, preco ti tolko ludi nieco vycita. Stale sa da na sebe pracovat.

Tutanchamon_xD

prestanuz však on ani klamať nevie. Niečo napíše a druhou vetou to vyvráti. Presviedča ľudí, aký je on samostatný a ako on nepotrebuje priateľku a koľko má on koníčkov, že by nemal čas na vzťah a popritom tu prispieva každých 5 minút, či je to víkend alebo pracovný týždeň. Keby mal toľko koníčkov, tak nemá čas sedieť pri PC a písať dookola to isté po všetkých témach, čo sú tu založené. Proste píše bullshity.

prestanuz

"Choď spať kiddo?" ... fakt inteligentná reakcia na tak úžasného človeka ako sám seba opisuješ :DD

som starší než ty, ale nechajme to tak, budem ťa brať s rezervou :D

tu aspoň vidno že tvoje ofenzívne reakcie len potvrdzujú všetko čo sa píše a že je to pravda, takže chlapče, nikoho to neoklameš a ani samého seba sa ti očividne príliš klamať nedarí..

Tutanchamon_xD

dobreuz ty vieš, že každý sa rozíde po dvoch rokoch. Však si nikdy nemal vzťah a ani frajerku, čo i len na mesiac, tak ako to môžeš vedieť ? :D Či si berieš príklad z tých žien, čo tu zakladá témy, ako nie sú vo vzťahoch šťastné ?

Keď máš ženy na háku, nepotrebuješ ich k životu, tak prečo si píšeš jednou z tohoto fóra, ako si sám písal ? Čo ťa k tomu vedie ? Však píšeš, že nenechávaš žiadny kontakt na seba, tak potom ? :D

Však ty už nevieš od radosti, aké bludy si vymýšľať a sám sebe serie* ho huby kamarát. Načo ? Odpovedz mi načo píšeš jedno vkuse a to isté ? Prečo máš za potreby vkuse písať o akých chlapov majú ženy záujem a že ty nechceš mať nikdy priateľku ?

Sám píšeš, že nestíhaš kopu vecí, lebo deň má len 24 hodín, ale písať tu každých 5 minút a reagovať na každého v diskusii čas máš. To mi je nejaké veľmi záhadné :D Popri tých aktivitách čo vykonávaš, by si tu napísal možno dva komentáre denne. Ale ty si tu stále či cez víkend, tak aj cez pracovný týždeň a vkuse prispievaš.

Takže jediné čo robíš, je to, že klameš. Keby ja mám toľko činností ako píšeš ty, tak by som tu nebol za celý deň a venoval sa svojim aktivitám. Prestaň konečne klamať. Takto ďaleko nezájdeš.