Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?

Príspevok v téme: Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
Zvedavy33

Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?

Tutanchamon_xD

dobreuz píše, že my sme deti. Ozval sa dospelák, ktorý o všetkom vie a drží sa nejakých štatistík :D Asi preto väčšina ľudí s nim nesúhlasí a to sú aj dospelí ľudia vo veku, pretože my sme deti a nie on :D

Zase tie isté kecy :D chlap má auto, byt a ženy si hneď prídu na hotové :D pretože takto je to istotne u všetkých žien :D dobreuz má asi mindráky a asi by chcel byť radšej jedna z tých žien, ktorá si príde na hotové, aby nemusel pohnúť ani prstom :D

Samozrejme, že on keby chcel, tak by v kľude mohol mať aj lincoln continental s chladničkou na palube :D však zarába viacej ako jeho mama, čo je normálne niečo nezvyčajné :D

zleuz

dobreuz keby si sa vyznal do stravy a cvikov ako pises tak by si vedel ze 3 hodinovy trening je ABSOLUTNY nezmysel kedze uz cca po 1,5 hodine tvoje telo zacne brat energiu zo svalovych zasob kedze vsetko ostatne uz vycerpal a ty namiesto budovania o svaly prichadzas.

prestanuz

Ved jasne ze ma tom nie je nic zle ak chce byt clovek radsej sam. Tiez som poukazoval na to ze to jeho nezmyselne a neustale opakovanie tuch istych reci znaci to ze to zrejme az tak jeho pripad nebude a ze to ze ak je niekto naozaj sam a stasnty tak nema zbytocnu potrebu o tom presviedcat anonymnych ludi na internete a uz vobec nie nadavat na vztahy a na zeny ved to je chore

Tutanchamon_xD

prestanuz ale chápeš. Na tom nie je nič zlé, že nechce vzťah. Však dobre, nie každý ho chce a potrebuje, ale vypisovať stále to isté dookola je už tak trápne. Že si to nevie už sám uvedomiť. Ale ani sa nečudujem, on nie je rozumovo ešte vôbec dospelý človek. Napísať, že radšej sa odstrelí, ako keby mal vychovávať dieťa, to hovorí za všetko.

prestanuz

hej, pokazený gramofón :D

ale to je na tom blbé, že aj tá "štatistika" ktorú tu prezentuje je úplne scestná a prekrútená že až... len si vyberá len to čo chce vidieť. on skončí ešte horšie ako ten 40 ročný čo tu tiež podobné veci vypisuje, lebo on robí už v podstate to isté a to je až o 20 rokov mladší :(

ľudia by mu aj radi pomohli, ale očividne je to aj beznádejný prípad a poštval proti sebe aj posledného človeka, ktorý tu s ním súcítil... svojím spôsobom je mi ho ľúto

Tutanchamon_xD

prestanuz jemu môžeš napísať hocičo, a aj tak si bude stále písať svoje. Sú to len bohapusté kecy a nič viacej. Človek, ktorý sa drží nejakej blbej štatistiky nie je pre mňa človek s myslením dospelého jedinca. Ako som písal, on sa rozumovo zasekol niekde v 15 rokoch. Tak či tak bude písať stále dookola to isté, takže nič nové čakať nemôžeme.

prestanuz

tutanchamon... súhlas

vykrúca sa ako taký had :D a to čo dal za perlu teraz že fórum že to je také moje hobby... aha, takže tvoje "hobby" je chodiť na fórum o vzťahoch aj keď ťa vôbec nezaujímajú a vypisovať slohy o tom ako žiješ a ako cvičíš a ako žiadny vzťah nechceš a ako sú všetky ženy svine... hmmm, tak to je zaujímavé hobby počúvaj.

to čo napísal o štatistike je taktiež úplne nelogické... ak sa chce držať štatistiky, tak väčšina mužov nie sú bohatí, avšak väčšina vzťah má a podľa jeho logiky by teda 90% mužov malo byť sami až do konca života a rozmnožovalo by sa len vyvolených 10%

netrep blbosti chlapče, veď si to po sebe aspoň čítaj, a ak chceš argumentovať štatistikou, tak tou reálnou a nie tvojou upravenou :D:D ty blázon,.. :D