Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?
Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
Z toho sypania ti dobre prepína.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
dobreuz- tušim že raz si niekde pisal že dávaš tomu 1% že si niekoho nájdeš lebo nevieš čo ti prinesie budúcnosť..tym si vlastne len naznačil to že stou samotou niesi uplne stotožneny...vieš ono nedávaj tomu ani 1% lebo keď si nastavený podvedome na samotu tak sám aj ostaneš...a že máš 70kg na 192cm je dosť malo...veď to musíš byt ako tintilko... podvaha tiež neje zdrava.. nepíšem to v zlom to vobec ne len Ti chcem povedať že vždy to svoje psychicke nastavenie mozes zmeniť...
presne tak tutanchamon, už na neho nereagujme lebo on si aj tak stále dookola bude opakovať tie isté sračky :D
tiež ma nezaujíma balet, ale pôjdem tam tiež asi aby som tam išiel baletkám vykrikovať ako je balet pi***na a ako som šťastný bez baletu :D
dobreuz áno, teraz nezarábam, pretože to nie je v momentálnej situácii možné, ale keď som pracoval v predchádzajúcich robotách, tak som mal vždy vyšší plat ako mama a nemusel som to nikomu vešať na nos a chváliť sa tým. To robia len hore nosy a ľudia, ktorí nemajú na svoj vek dostatok rozumu.
Ty toho rozumu asi tiež nemáš najviac, pretože tvoj výskyt na tomto mieste je úplne scestný. Napísal si, že toto fórum je tvoje hobby a aj napriek tomu, ako veľmi nechceš vzťah a ženu, tak máš stále za potreby prispievať do tém, ktoré sa týkajú žien a vzťahov :D
To je akože o čom ? :D To nedáva absolútne žiadnu logiku, ale to tebe vôbec nedochádza. Ja od zajtra asi začnem tancovať balet pretože ma to vôbec nebaví a vôbec nemám vzťah k niečomu podobnému :D
Už som ti to napísal, ale píš si čo chceš a argumentuj to ako len chceš, ale jednoducho máš v sebe blok a vadí ti, že o teba nikdy nemala žiadna záujem, pretože si nebol "potetovaný, svalnatý čávo" :D Potom si prišiel do bodu, kedy si rezignoval a povedal si, že žiadnu už ani nechceš a takto to ostane do konca života. Tieto sra_čky si si samozrejme do hlavy vsugeroval sám, pretože si nikdy nedokázal zbaliť ani len jednu babu.
Je sranda, že ja som bol počas základnej školy aj strednej veľmi chudý, mal som 60Kg a 180cm, dlhé vlasy s ofinou a baby po mne išli a mal som asi 5 frajeriek počas týchto rokov. Tak isto aj teraz, keď som ešte navštevoval Pokec, tak chcelo ísť so mnou pár báb von a pritom vedeli, že bývam s rodinou, nemám auto a vôbec im to nevadilo. Týmto ale končím a na teba už reagovať nebudem, pretože to nemá zmysel. Ty budeš mať stále tie isté sra_čky v hlave ako ostatní, ktorí v živote nemali frajerku a preto píšu tieto isté drísty čo ty.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
aha už mu dochádzajú nápady tak nás zase bude nazývať deťmi :D
odkiaľ ty vieš či bývam/nebývam u rodičov? aha, počkať už viem. ty si taký úžasný že si dokonca aj jasnovidec :D:D chlapče ty si ďalej od nosa nedovidíš
si už úplne trápny a tie tvoje komenty v každej téme sú na zaplakanie. ak ťa tie vzťahy nezaujímajú a tak vypadni z tejto stránky kde sa riešia a choď si liečiť komplexy inde :) ty obohratá platňa :)
tutanchamon, tá jeho štatistika to je ako keď poviem, že všetci bieli sú feťáci, lebo existuje skupina pár bielych ľudí, čo v pentagone fetujú :D fakt na smiech toto...
mňa vôbec nezaujíma futbal, mám radšej hokej, ale pôjdem na futbalový zápas a budem tam každému hovoriť ako je futbal na p*** šport a že je to strata času a že hokej je lepší a futbalistom budem hovoriť že zbytočne hrajú že je to na nič hra... lebo každého to zaujíma :D:D
a hej dohodli sme sa na teba :D vymenili sme si kontakty a dohodli sme sa, že ťa ideme ohovárať po 23tej :) ach dieťa, preber sa konečne :) koľko ľudí sa tebou nesúhlasí, asi sme sa všetci dohodli na teba však ?