Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?

Príspevok v téme: Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
Zvedavy33

Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?

Tutanchamon_xD

ModraObloha ja naňho už napríklad nereagujem, nemá to žiadny zmysel. On nechodí pomáhať ľuďom, ktorí založia tému a hľadajú pomoc. On otvorí tému a namiesto toho, aby pomohol človeku, ktorý tú tému založil, napíše tie svoje citáty každodenné, "ako on nechce frajerku a chce ostať sám do konca života", "aké ženy chcú akých chlapov", "aké sú partnerské vzťahy na nič" a bla bla bla. Ako keby to zaujímalo človeka, ktorý založil tému alebo niekoho iného.

Tak či tak to píše preto, lebo oňho nemala nikdy žiadna záujem a to mu radilo srdce do takej miery, že sa rozhodol byť sám. Človek, keď sa rozhodne byť sám, tak má na to dôvod, že už nechce ísť do vzťahu, pretože sa veľakrát sklamal a vždy natrafil na toho nesprávneho, ale rozhodnúť sa len tak, že do konca života bude sám a to ešte nemal doteraz frajerku ani len na deň je pekné scestné rozhodnutie. Samozrejme, že on sa riady štatistikami :D so funny mate :D

Ani sa nečudujem, že ho žiadna nechce, je to chválenkár, ktorý sa chváli, že zarobí viacej ako jeho mama a vypisuje tu, že on by mohol byť svalnatý, hlavne, že písal, že má 190cm a 70Kg. Ektomorf ako vyšitý, ale keby chcel tak je nabúchanec :D ďalej písal že by mohol byť potetovaný a ako je on veľmi samostatný :D a ostatným tu vypisuje, že sa ozývajú ľudia, čo budú do 40tky pri mame sedieť :D

Proste je zakomplexovaný a to poriadne. Cez internet vypisuje tie svoje rozprávočky každodenné, ale v reálnom živote by bol maličký, keby ti mal niečo povedať priamo do očí. Načo ? Načo, keď má odpor voči vzťahom a chce ostať sám do konca života, to dáva vedieť ľuďom, čo sem chodia ? Však to nikoho nezaujíma. Nech si ostane sám a nech to nevypisuje všade naokolo. Proste tie jeho príspevky nemajú žiadnu váhu. Len také hatlaniny.

ModraObloha

Najlepšie keby na neho už nereagujete nik, nik ho nepresviedčajte, sami vidíte , že ani po X stranách v téme ste nič nedosiahli.. dont feed troll, nech si klasicky napíše ten svoj príspevok na každú tému o vztahoch ake su vztahy nanič a hotovo.. sam tomu neverí preto ma potrebu to tu vypisovať.. ohanať sa štatistikami atď... no nezmysel.. každý ma vlastnú hlavu ako napísal tutanchamon..

BTW dobreuz, ketogenna strava je velmi dobrá, sam sa tak stravujem ale rozhodne z teba nerobí nadčloveka ako sa tu prezentuješ... samozrejme benefity su dobré..

B15875

dobreuz- veď počuj to že chodíš do fitka je fajn...ale neverím žeby ti nebolo lepšie kebyže zažívaš lasku s dobrym dievčaťom..veď jasne nikto neje dokonaly kazdy mame svoje chyby je aj veľa zlych vzťahov to je pravda ..ale hádzať všetky do jedného vreca?veď skus začať trošku veriť že aj ty nájdeš svoju lásku...počul si už že čo vyzarujes to pritahuješ?preto ak budeš vyžarovať tieto bullshity "chcem ostať navždy sam" a podobne tak aj ostaneš? Si si toho vobec vedomy?a ak to budeš chcieť zmeniť už môže byť neskoro... vážne pisem ti to v dobrom skus sa nad tým trochu zamyslieť a možno pochopis čo sa ti snažím povedať..

B15875

dobreuz-dal by si čokoľvek zato aby si mal dievča ktoré by ta ľúbilo a bolo by ti oporou..hocičo by si dal zato aby si zažil lásku....dal by si aj všetky činky sveta zato aby si mal dobre dievča...neje žiadna hanba si to priznať...(hovorim z vlastnej skúsenosti tiež som si dlho nechcel priznať že potrebujem niekoho)

swistica

Toto mi tu pride ako ucebnicovy priklad rozhovoru s trollom :-) . Mozete mu dat i milion argumentov a on stale bude tocit svoje. Smutne je len to, ze on je taky zrejme naozaj.