Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?

Príspevok v téme: Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
Zvedavy33

Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?

Andy_Ruiz

Co mam googlit ty trulo ? :D vsak ty si ultramaratonec rychly ako Mbappe , ty si neuveritelny bajkar mas svoj vlastny svet, ty si uplny autista, citas niekedy po sebe?

Pistolnik

Dobreuz ultramaratonec co dokaze vyvinut rychlost 38?Najrychlejsi futbalista na planete bezal najrychlejsie 38, ty si proste svetovy unikat, ultramaratonec a sprinter v jednom, Gretzky a Michael Jordan su oproti tebe nuly.

ModraObloha

Tutanchamon ano z časti sa dá súhlasit, ja na neho nechcem útočit ako on utočí na vztahy, chápal by som ho keby to bere ako ty.. ty si na tom čo viem ohladom vztahov podobne ale si s tým vyrovnaný a ide z teba to rozhodnutie.. u neho vidim pochybnosť ktoru si tu potrebuje potvrdzovať.. nebrem ho zle.. každý ma svoje chyby a problémy..zrejme je to etapa života cez ktoru sa musí dostať .. niečo na štýl karmi, ma si tým prejst a zase sa ako osobnosť posunúť v pred.

dobreuz ano na keto strave telo spaluje väčšinou tuk, ale glykogen sa hoci v menšiom mnostve spaluje aj na keto strave hlavne ked píšeš o šprinte o 35 km (toto nieje nadľudský výkon? ) v najväčšiom výkone možeš spalovať tuk ako chceš ale vo velkej časti už sa bude spalovat aj cukor. Dalšia vec je že po tréningu hlavne náročnom sa odporuča aj na keto strave zvýšit príjem dobrých sacharidov, takže sacharidy rozhodne niesu nanič ako si písal ak ich vieš použivať rozumne su len dobré.. Ale tak inak je dobre že sa takto stravuješ, len tak od témy, ako dlho si na tejto strave? Ako prebiehala zmena z klasickeho a keto stravovanie? šiel si dotoho "razom" alebo si najprv išiel low carb ( 150 gramov denne) a až potom keto? Ja som šiel do toho dosť prudko a išiel rovno na keto a zo začiatku mi to telo riadne dávalo najavo ale teraz cítim (okrem zdravotných problemov čo mám) tie výhody keto aj ked ešte nie uplne, no čo sa týka potreby jedla som slobodný.. pocit hladu neni skoro vobec a ak je tak neni vobec taký ten "pažravý hlad z nedostatku cukru" dokonca mam za sebou 3x 3 dnovu hladovku ktoru som zvládol v pohodičke (pred keto stravovaním som nedal ani jeden den) a dokonca mam za sebou aj jednu 7 dnovu hladovku a plánujem dalšiu ale tento krát s kokosovým olejom - toto je riadny boost na ketony (čo mi može urýchlit vyriešit zdravotne problémy) v tomto maš moje plus, v názore na vztahy... tam ti nemam čo už povedať.. vysvetlit si nedáš že nemusíš paušalne hadzat všetky vztahy do jedneho vreca na zaklade pár skuseností a štatistik takže bud sa cez to dostaneš alebo sa zasekneš na tejto urovni na vždy.. alebo to zobereš ako tutanchamon a budeš aspon vyrovnaný a spokojný čo rozohdne to tvoje neustale diskreditovanie vztahov tomu nenasvedčuje..

Neo40

Zvedavý 33,
myslím že úplne zbytočná otázka, ktorá ľudí iba oberá o čas.
Muži a ženy sa od stvorenia sveta stretávali hlavne kvôli čomu, no hádaj?