Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?

Príspevok v téme: Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
Zvedavy33

Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?

topmanager

no, bývať u mamy by som nechcel. Nemal by mi kto žehliť košele, nemal kto pripraviť večeru a obed do práce, nemal by som sa koho spýtať, či si dá ráno kávu... piť kávu samému je o ničom. Víkendy bez ženy a detí? Dobre, televízor, ale nejak by mi ten smiech a to vešanie sa na mňa chýbalo, alebo to, že niekam vyrazíme, my si tam so ženou a synom pijeme džús a malá šantí na ihrisku. Bol by som iný človek bez nich. Smutnejší. Neúplný.

emminar

Podla mna tie vztahy nie su primarne o sexe, aj ked to tak vela x vyzera. Mame od vzniku akejkolvek ludskej rasy zakorenene, ze tuzime mat rodiny, milovat a dalej to uz je o prioritach a proste sex sa odvija od toho, ze musim sa rozmnozovat. podla mna to takto funguje.

Funeral director

Niekolko veci:

Nijaky iny masovy dovod nevidim, iba osobne ale aj u tych mam svoje pochybnosti ci nie su odvinute od aktualne pouzivaneho mechanismu prezitia a jeho vyvoja.

Znefunkcnenie klucoveho harweru by tiez software nezvladol, ale muzsky soft by mal vacsie sance k adaptacii a prezitiu.

Ak odstranis sex, rovnopravnost by urobila to co kazda (r)evolucia lol

ahjajjaj

myslím, že áno. Muži potrebujú, teda ako ktorí, ale väčšina starostlivosť. Preto 50 roční nezadaní bývajú so svojími matkami. Nielen kvôli financiám. Kvôli tomu, aby sa mal kto starať. Domácnosť, teplý obed na nedeľu, aby sa mal s kým porozprávať, keď príde domov z práce, keď ho niečo rozčúli alebo poteší. Človek je tvor spoločenský a aj chlap ťažko znáša, keď príde domov a je sám, stále len sám.

Lentak11

Ja si myslím že by boli asi ženy menej žiadané.Nic vzlom ale ktorý muž pri pohľade na ženu sa nechce dostať do nohavičiek

ehm

Ja áno, ja by som túžil po spriaznenej duši, s ktorou by som si dokonale rozumel. To skôr ženy ale rozmýšľajú len na základe svojho sexuálneho pudu a vyberajú si len fyzicky atraktívnych mužov.