Co myslite, ak by neexistoval sex, chceli by chlapi zit so zenami? Zeny zvycajne chcu mat vedla seba nejakeho mudreho, silneho chlapa, lebo im to ulahcuje zivot, a takisto si chcu naplnit city, ale chceli by v tomto pripade aj muzi zeny? Mali by nejaky masovy dovod spojit s nimi svoju existenciu, ak by ich nepotrebovali na sex alebo plodenie deti?
Chceli by chlapi zeny keby neexistoval sex?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
ale tí doma nevaria, lebo aj obuvníkove deti chodia bosé :) nechcem si predstaviť, ako bude vyzerať spoločnosť o pár rokov s takýmito názormi, predkovia by sa v hroboch obracali
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
keby keby boli by sme dávno v nebi; ak vás ženy nepriťahujú ako osobnosti, tak s nimi nebuďte, dá sa aj inak život zariadiť, a nebudete otravovať život ani sebe ani jej; chlapci a dievčatá vnímajú rozdiely už od malička, a keď sa chalanovi páčia dievčatá už v škôlke, tak pochybujem, že je to zo sexuálnych dôvodov :) môže pekne tancovať, spievať, najrýchlejšie utekať, byť najmúdrejšia z dievčat, vie sa baviť aj s chalanmi, atď a v dospelosti je to podobné
keby nebol sex, neboli by ani chlapi ani zeny.
Poznám jedno prislovie :D keby žena nemala pi*u nikdo by si ju ani nevšimol :D
Asi ano, teda keby nevedeli, ze take nieco existuje, jednoducho by nevedlei o co prichadzaju a nebolo by to brane ako normalna vec tak si myslim, ze by vedeli normalne aj bez toho fungovat so zenami
Zvedavy lepsie si to napisat nemohol, si to riadne dal, takto to citia asi vsetci muzi, od zeny chcu len sex ak by nebol zivot v pare s chlapom by bol 1000x lepsi.
Uvedomte si, ze ak by nebol sex, tak by chlapi kludne mohli vytvorit par aj s inym chlapom, ak by sa jednalo o to, aby mu nebolo smutno.
Moja otazka smeruje k tomu, ze do akej miery o vztahu muz-zena rozhoduje sex. Muzi maju silny sexualny pud a keby ho nemali, ze co ine by ich malo lakat na zenach. My nie sme taki citovo zalozeni ako zeny. Hovorim, uvedomte si, ze aj muzi su ludia ako zeny a opakujem, ze par by mohli vytvorit spolu, pripadne aj viac muzov.
A neplette do toho upratovanie, varenie, zehlenie a pod. lebo aj to sa da riesit inak. Dnes su na to sluzby.
Ja rozmyslam, ze by ma na zenach nic nelakalo, nechcel by som s nimi zdielat tie ich nalady, plac, take to citove tutuli-mutuli, aha kvietocek, aha babatko... pripadne im prispievat financne, kedze menej zarabaju.
A neviem, cim by zena zlakala chlapa v tomto pripade, ze pod so mnou na romanticku prechadzku? Do kina, divadla, na kavu...
Myslim, ze vela muzov sa prisposobuje zenam, ze to tak necitia, ale jednoducho potrebuju sex, tak sa im prisposobia, aby ho dosiahli, ale v skutocnosti vo vnutri nie su taki, mozno az na par ojedinelych vynimiek.