Meridián dlho som Ta tu nevidela, ty si mi odporučil ešte jednu knihu. Dúfam že sa Ti darí.
Hľadám Meridiana
Madea7
Štyri dohody sa to volá stiahneš to aj z netu v pdf formáte .
Meridián inú knihu si mi odporučil tu si chcem kúpiť. Nejaké 4 neviem co tak nejako sa to volalo.
Nehovorím ze všetci ale možno to tak je.
Ja viem Meridián ako zdravá som si dávala veľký pozor na ľudí aj to som sledovala co komu hovorím a ako to na neho pôsobí. Lenze stalo sa mi v živote niečo s čím som absolútne nerátal a zlomila ma to. A viem aj začo to bolo. Nechcem každému veriť, lebo nešťastní ľudia sú proste zlí, tak to je a nič sa nedá na tom zmeniť. Tak ako ty učíš mňa tak chcem ja učiť ľudí aby mali iné myslenie. Lebo oni to nevedia ale z ich myslenia sa vytvárajú choroby myslím ze tak nejako to funguje.
Madea7
Priťahuješ si k sebe ludí,ktorý ti povedia ,alebo aj urobia presne to čo tvoja dušička potrebuje.
Napr .ako som ...až teraz .....čítal pre teba príspevky od anjelik....ona presne vystihuje pokarhanie ,ktoré ťa má nasmerovať aby si sa uvedomila a nezverovala sa hneď každému ,lebo poytom ťa zranuje keď to použijú proti tebe.a napîsala ti správne tak si to váž..Neznamená to však keď nám niekto nadstaví zrkadlo ,že máme hneď utekať ,lebo len priateľ dobrý priateľ ti povie oravdu .
Keď nâm ludia pritakávajú a hovoria nâm aký sme dobrý a pekný chcú sa nâm často zalíškať aby sa nám dostali pod kožu....Vedieť rozlíšiť do ktorek skupiny patrí ten vedľa nás je cesta poznania.
Poznanie nieje to k čomu dospejeme nakonci ale častokrát to k čomu prichádzame po ceste.
Na konci sa môže stať a veľa mudrcov by to potvrdilo ,že to čo našli už vlastne nepotrebujú lebo to ako sa k tomu dopracovali zaručuje že to žujú .K poznaniu sa dopracovávame na ceste počas nej na nej.
Neviem akú knihu máš na mysli ale motivačnú v OHNI si čítala tuším ......a ak chceš hľadať prečo nefunguje niekedy to čomu už aj veríš ale akosik to nejde tak .....Prečo nefunguje zákon rezonancie...tak nejak podobne sa volá táto kniha.
Priznám sa len som ju raz objavil v predajni nemal som ju doma ale prešiel s si ju prave pre ludí ako si ty aby som vedel doporučiť...tak skus vyhľadať mo¢no sa dá niekde aj stiahnuť naozaj je dobrâ pre mňa je to recept na palacinky ale mnohým ludom môže napomôcť.
Prosím vás viete niekto o ňom niečo? Išiel na dovolenku?