Meridián dlho som Ta tu nevidela, ty si mi odporučil ešte jednu knihu. Dúfam že sa Ti darí.
Hľadám Meridiana
Madea7
Už som si aj na chvíłu myslel ,že v tom máš jasno.
Nemám pochybnosti o tom ,že duša prichádza na svet opakovane....
Všetko čo by som napísal teraz by ale bolo len zopakovaním množstva príspevkov ,ktoré som sem dal.nemyslim len do tejto témy ale celkovo a na nemalú časť z nich si reagovala takže si ich čítala....!Na to či je alebo nieje boh či je alebo nieje karma a reinkarnácia tak na to si musíš odpovedať sama.Ja ti nemôžem určiť čomu máš veriť.
Ja prichádzam z vysvetlovaním až od momentu keď už veríš nemienim teba ani nikoho presviečať.
To bolo duchovné vysvetlenie ..teraz materiálne,lebo taká bola otázka!
Zem je súčastou sknecnej sústavy,ktorâ je súčastou galaxie potom zhluku galaxii (mliečna dráha)Vesmír sa rozpína určite si o tom počula nazýva sa to aj že expanduje .Zhluky galaxii sa od seba vzďalujú rýchlosťou 70-km za sekundu to celé lomeno na jeden mega parsek.Najbližšia hviezda proxima centauri je od nás vzdialená štyri svetelné roky čiže sk by zhasla este štyri roky ju vidíme na oblohe.Tak dlo trvá svetelný lúč lež príde rychlosťou 300 000 km za sekundu k nâm štyri roky a to je najbližšia hviezda potom kde je konec nasej galaxie zhluku galaxií a neustâlemu vzdalovaniu sa od seba rýchlosťou 70- km za sekundu na jeden par sec a jeden par sec je 3,2 mil svetelných rokov .V podstate z týchto čísel niesi múdrejšia a ani ja si to neviem úplne presne predstaviť ,ale pýtala si sa ma kde sa pomestia duše a kde je priesrtor .
Otázka neznie či existujú mimozemštania ,ale koľko druhov ich je.Ale mi sme tak malý ,že nedokážeme prijať ani zákony tohto sveta bytia na zemi nieto ește aby sme prijali niečo čo je mimo náš svet.Je množstvo svetov o ktoré si nedokážeme anilen predstaviť tak sa snažme pochopiť aspoň ten náš.....Náš svet je jediný a jedinečný preto ,že len tu je možné aby sa duša vzdelávala a napredovala aby si overila v hmote to čo sa nikde inde nedá.Ludia sa ukrivdene cítia veď potom sa boha spýtam prečo?Houbeles sa spýtaš budeš kdesi na nízkej úrovni ktorá bude rezonovať presne podľa kvality života ,ktorý si viedla tu na zemi a budeš žobrať aby si sa mohla znovu ísť učiť na zem a keď sem prídeš budeš nariekať ,že takto si si to nepredstavovala ako keď sa prváčik teší do školy lebo vidí desiatu a prestávky a potom keď sa má učiť lebo je skúšaný plače že chce ísť späť do škôlky.
Meridián s tou reinkarnáciu mne sa to nezdá však ja furt vidím veľa teda množstvo ľudí a nesedí mi na tom niečo. Tak ako mi nesedí že duša po smrti odíde vyššie to aký veľký priestor by musel byť aby sa tam tie duše pomestili. Nezdá sa mi to Ty máš aký názor?
U mňa to vyzerá byť na úroveň 3,
Ale ešte viac na úroveň 6. Mám rada, všetko živé, prírodu, zvieratá, rastliny, aj baktérie, tie dobré. :) Akurát k mnohým ľuďom mám odstup a nemám ich rada, k tým čo ubližujú iným ľuďom, mne alebo škodia prírode a ničia ju.
A robí mi ťažkosti povedať nie a odmietnuť pomoc. Ale aj to už niekedy musím, lebo som zistila, že potom nestíham svoje veci a som k tomu vyčerpaná.
V tom svete, kde boli tie 2 bytosti, dominovala fialová farba. Keď to má nejaký význam.
Meridian,
Napíšem ti niečo, na čo si často spomínam. Možno to bol sen, možno skutočnosť. Ale neviem nikde nájsť odpoveď?
Bola som na nejakom mieste. Pri mne stali 2 bytosti, neviem, duchovia, anjeli? Jeden bol vyšší ako druhý, obaja vyšší odo mňa.
Povedali mi, že musím niekde ísť, že chvíľu to bude od.príjemné, ale potom bude dobre. Ja som nechcela, vravela som, že mi je dobre, kde som teraz. Ten menší mi vravel, že ma bude podporovať.
Tak som niekam išla/vošla. Zrazu len tma a pocit, ako keby som bola v niečom tesnom, akoby v tesnom vaku alebo skôr v trubíci. Cítila som sa hrozne. Viac si nepamätám. Potom akoby som sa zobudila po dlhom čase, v tej tme som uvidela v diaľke svetlo a pri mne bola tá menšia bytosť a povzbudzovala ma, nech idem za svetlom. Plazila som sa cez tú úzku trubicu, opäť som sa začala cítiť dobre a dostala sa ku svetlu. A viac si opäť nepamätám.
Potom si už len pamätám to, že som už súčasnosť, terajšia ja, že som malé, asi 3 ročné dieťa a hrám sa, pri mne sú moji rodinní príbuzní.
Vedel by si, o čo išlo?
Veľká vďaka, Meridian.
V egypte podľa șkoly hórovho oka mali štyri úrovne zasvätenia.
Tý čo boli na prvom stupni tak im vysvetlovalii len do výšky ich chápania fungovania sveta.Posledné stupne zasvätenia ,ktoré bolo predané len žiakom najvyššieho stupňa obsahovalo napr:telepatiu mimozmyslové vnímanie,telekinéza ,vedeli dokonale ovládať živly :zem ,vzduch,oheň ,voda mimochodom tieto sú obsiahnuté vo všetkom živom aj neživom a je to súčasť náuky hermetizmu podľa herma trismegista učiteľa a zakladateľa ,liečitelstva,astrológie,matematiky metafyziky,Palica omotaná z dvomi hadmi ako znak liečiteľstva sa používa dodnes.Rovnako je to zobrazením dvojitej șpirály DNA a zobrazenie sonografii srdca na obrazovke.Tento uciteľ kňaz odișiel pred potopou Atlantídy pred 12-tis rokmi a založil șkolu mistérii v egypte kde sa podielal aj na stavbe pyramíd.
Teda podľa tohoto sú štyri úrovne zasvätenia ,ale spolu sedem duchovného rastu.
Tak podľa týchto siedmich bodov si možeme zmapovať kde sa asi tak nachádza naše uvedomenie a ešte aká cesta nás čaká......
Úroveň 1
Na tejto úrovni človek očakáva veľa materialistického blaha chce mnoho od života honobý statky nie je ochotný nič dávať svetu.
Na tejto úrovni sme umelo udržiavaný rôznymi spôsobmy od médii až po zásahy dianetiky.
Úroveň 2
Toto sú tvorivý ludia objavujú nové technológie
majú tvorivého ducha môžu byť bohatý ,ale použijú tieto peniaze na budovanie pokroku
Vynájdenie lieku atď.
Tu sa zdá akoby ten čo vynalieza liek alebo technológiu pre ludí bol svätec ale keď pochopíme prečo máme choroby a že technológie niesu aby nám uľahčili život tak....
Úroveň 3
Tu sa začína prvý stupeň duchovného rozvoja,lebo človek si osvojuje čestnosť,milosrdenstvo ,pokora a iné cnosti
Úroveň 4
Tu si človek už uvedomuje duchovný rast snaží sa plniť si všetky povinnosti aby napredoval duchovne vie že duchovný rozvoj je najdôležitejší na ceste k poznaniu sveta.
Úroveň 5
Ich hlavným cielom je duchovný rozvoj a všetko vo svojom živote podriaďujú tomuto hlavnému cielu .Pomáhajú aj ostatným duchovne rásť .Často sú nepochopený ,ale v ich blízkosti alebo kontaktom s nimi je možné sa veľa naučiť.
Úroveň 6
To sú ludia,ktorý milujú všetko živé a záujmy iných vždy dávajú pred vlastné.Toto ich časom povznesie na vyššiu úroveň lebo tu je maličký krôčik k siedmej úrovni.
Úroveň 7
Údajne ludia na tejto úrovni vidia ostatných vyššie ako sú sami čokoľvek robia prináša im radosť
Lenivosť nepoznajú lebo ku všetkému dokážu pristupovať z láskou.
Všetko čo sa im deje im robí radosť
V podstate nemajú zlé dni ani obdibia užívajú si život.
V egypte podľa șkoly hórovho oka mali štyri úrovne zasvätenia.
Tý čo boli na prvom stupni tak im vysvetlovalii len do výšky ich chápania fungovania sveta.Posledné stupne zasvätenia ,ktoré bolo predané len žiakom najvyššieho stupňa obsahovalo napr:telepatiu mimozmyslové vnímanie,telekinéza ,vedeli dokonale ovládať živly :zem ,vzduch,oheň ,voda mimochodom tieto sú obsiahnuté vo všetkom živom aj neživom a je to súčasť náuky hermetizmu podľa herma trismegista učiteľa a zakladateľa ,liečitelstva,astrológie,matematiky metafyziky,Palica omotaná z dvomi hadmi ako znak liečiteľstva sa používa dodnes.Rovnako je to zobrazením dvojitej șpirály DNA a zobrazenie sonografii srdca na obrazovke.Tento uciteľ kňaz odișiel pred potopou Atlantídy pred 12-tis rokmi a založil șkolu mistérii v egypte kde sa podielal aj na stavbe pyramíd.
Teda podľa tohoto sú štyri úrovne zasvätenia ,ale spolu sedem duchovného rastu.
Tak podľa týchto siedmich bodov si možeme zmapovať kde sa asi tak nachádza naše uvedomenie a ešte aká cesta nás čaká......
Úroveň 1
Na tejto úrovni človek očakáva veľa materialistického blaha chce mnoho od života honobý statky nie je ochotný nič dávať svetu.
Na tejto úrovni sme umelo udržiavaný rôznymi spôsobmy od médii až po zásahy dianetiky.
Úroveň 2
Toto sú tvorivý ludia objavujú nové technológie
majú tvorivého ducha môžu byť bohatý ,ale použijú tieto peniaze na budovanie pokroku
Vynájdenie lieku atď.
Tu sa zdá akoby ten čo vynalieza liek alebo technológiu pre ludí bol svätec ale keď pochopíme prečo máme choroby a že technológie niesu aby nám uľahčili život tak....
Úroveň 3
Tu sa začína prvý stupeň duchovného rozvoja,lebo človek si osvojuje čestnosť,milosrdenstvo ,pokora a iné cnosti
Úroveň 4
Tu si človek už uvedomuje duchovný rast snaží sa plniť si všetky povinnosti aby napredoval duchovne vie že duchovný rozvoj je najdôležitejší na ceste k poznaniu sveta.
Úroveň 5
Ich hlavným cielom je duchovný rozvoj a všetko vo svojom živote podriaďujú tomuto hlavnému cielu .Pomáhajú aj ostatným duchovne rásť .Často sú nepochopený ,ale v ich blízkosti alebo kontaktom s nimi je možné sa veľa naučiť.
Úroveň 6
To sú ludia,ktorý milujú všetko živé a záujmy iných vždy dávajú pred vlastné.Toto ich časom povznesie na vyššiu úroveň lebo tu je maličký krôčik k siedmej úrovni.
Úroveň 7
Údajne ludia na tejto úrovni vidia ostatných vyššie ako sú sami čokoľvek robia prináša im radosť
Lenivosť nepoznajú lebo ku všetkému dokážu pristupovať z láskou.
Všetko čo sa im deje im robí radosť
V podstate nemajú zlé dni ani obdibia užívajú si život.
Dávnejšie som písal ,že narodiť sa na túto zem ako človek je vlastne privilégium je to dar.
Tvoje narodenie sem si si sama priala ,lebo si videla túto cestu pre teba ako najlepšiu k napredovaniu.Mohlo sa aj stať ,že po dohode z duch vodcami si nasľubovala a dokonca si tomu verila ,že vidržíš a budeš sa snažiť .!Viem že sa snažíš aj že chápeš niektoré veci správne ale Tvrdiť ,že sa sem nechceš narodiť nemusí byť pre teba dobré.Potom keď budeš mimo tento svet budeš zasa prosiť aby si mohla ísť sem?
Malé deti robia presne toto ,že prâve to čo mâm je najhoršie a vsetko inê je najlepšie.
Odsudzovanie života ...svojho života je veľký prehrešok proti zâkonu a možno ten kto žije materialisticky ,ale dokáže sa radovať plní boží plán tak ako mâ .,lebo ešte nedospel,nedozrel .
Čím si vyššie tak aj nároky na teba sa stupňujú!Chcela by si byť skúšaná na strednej z učiva piataka na základnej?Povedať že učivo je nesprávne môžeš len na škole maximálne ťa pokarhajú ale k bohu sa s týmto obracať neslobodno.A či tam je nejaký boh na to musí prísť každý sám z knižky sa na teba neprilepý musí vzísť z tvojho vnútra z presvädčenia ,že všetko čo sa nám deje je správne.....
No však práve to ja nič nevyvadzam, čo som mohla to som napravila, každému dávam slobodu, k mame sa chovám s úctou a vďačnosť ou za to koľko lásky a citu mi dala. A moja cesta je cesta k Bohu, tam sa chcem dostať lebo mne sa tento Svet nepáči a uprosim ho že nikdy viac sem. A k ľuďom sa chovám s úctou a ver ze to funguje, teraz keď som bola vonku sa mi prihovoril milý pán s takou vrucnostou a to ma potešilo a žiaden úchylak to nebol.
.
Stare a mladé duše 2
Nie všetci sme na rovnakej duchovnej úrovni a preto je od určitého stupňa" uvedomenia sa"
cesta každého individuálna (samostatná)
Môžeme mať množstvo vzorov dokonca sú nevyhnutný aj duch vodcov alebo človeka z ktorým si navzájom vimieňame informácie.
Každý si ale musí robiť záver sám nikto nemôže dať časť oleja(viery )tomu druhému lebo by mu chýbalo na svietenie do vlastnej lampy.
Všetko čo sa naučíme prostredníctvom pre¢itého sa ukladá do našeho podvedomia a toto podvedomie tela sa stâva vedomím duše .Toto vedomie je nașou mierou uvedomovania si seba a jednoty zo stvoriteľom.Podľa stupňa uvedomenia vybruje naša aura tak ako som to opisoval v téme o energii či v teme keď smrť neprichádza.
Máme viacero vrstiev aury jedna z nich je karmickâ kde sú zaznamenané všetky pre¢itky ......samozrejme akašickê záznamy to je tzv kronika nehmotná samozrejme kde sú info o nás naše skutky.a minulé životy.Ako sa človek rodí uvedomelejší vybruje intenzívnejšie aj jeho vrstvy aury preto aj dopad na skutky je rýchlejší.Dnes niečo vivediem a zajtra už prichádza odraz.Lebo čím som bližšie k bohu tým je odraz skôr.....