Meridián dlho som Ta tu nevidela, ty si mi odporučil ešte jednu knihu. Dúfam že sa Ti darí.
Hľadám Meridiana
Stare a mladé duše 1.
Už som spomínal tam kde som dal viac ako 100-príspevkov ,že tvrdiť o sebe že som stará duša je prípustné len ako časový údaj.Ak sa ale bavíme o starej duši ako merítka uvedomenia že som uvedomelâ je to dôkaz nafúkanosti a egocentrizmu.Že je niekto" stará"duša môžem povedať o niekom to ano ako keď poviem ty si dobrý ,ale tvrdiť že som dobrý ja je zasa niečo celkom iné.
Z tohoto vyššie jasne vyplýva že pobytom na zemi sa duša stáva uvedomelejšou .
Samozrejme mõžeme sa točiť dokola a robiť stâle rovnaké chyby ale príde tvrdá liečba a .....človek keď padne na samê dno že sa už nedâ ísť hlbšie tak jedinâ cesta je hore ako keď jozefa hodili bratia do cisterny jediné čo videl bolo nebo ...jediná cesta viedla hore tak je to aj snami...(preštudujte toto podobenstvo v biblii)
Ono často čaká osud pokiaľ sa naplní karmická nâdoba a potom to začne.......
Simi ,v čase smrti sa duši premietne minimálne štvor-rozmerný film o udalostiach života.Trvá to záblesk možno v sekunde život 70-80-rokov ako keď zatvoríș oči a behom okamihu sa ti prisnijú niekoľko minutové sny.Je t z dôvodu že čas plinie na zemi inak ako v duchovnom svete.Čas podlieha priestou preto sa používa pojem časopriestor.....
Preto vravím štvor rozmerný lebo ten štvrtý rozmer je dôsledok činov čiže nevidíme len to čo sme urobili ale aj aký to malo dopad .Ako sa cítili ludia okolo nás tak zažijeme v okamihu všetky emócie ,ale aj radosť keď sme pomohli alebo urobili pre niekoho niečo.
Takto duša oboznámená zo všetkým nepotrebuje aby jej boh vysvetloval kde urobila chybu .Zažije chybu z druhej strany.!
Aj preto ale nielen preto si potom plánuje 50-až 100 rokov nové situâcie do ďalšieho života.
Niektoré "oplašené "duše nevedomé sa rýchlo rýchlo inkarnujú a tak nemajú dostatok času aby plánovali a vtedy sa stávajú rôzne veci ,ktoré mi z našeho pohľadu nevieme pochopiť.Niektoré zasa musia čakať až dozreje čas cize aj tisic rokov ....
Teraz sa inkarnuje mnoho duší z Atlantídy takže ani ma neprekvapuje ......Mimochodom Jân Palach je už tiež medzi nami znovu narodený ak neviete kto to je nevadí....
Na debatovanie z bohom sme primalý.
Nie nadarmo sa rozprával boh z Mojžišom cez horiaci ker alebo k márii prostredníctvom sna....
Ak budete niekedy čítať písmo tak vám to môže mnoho vecí objasniť aj esoterická literatúra sa odvoláva veľmi často na bibliu lebo biblia je základ poznania....To len kostolníci si myslia ,že všetko mimo kostol je čierna mágia a ten kto tam nechodí je kacír či neveriaci.Biblia je písaná alegoricky nový zákon v podobenstvách,lebo hlavné je chápanie kontextu nie samotného textu.
Veci zo sv písma sú nám navyše vyjavené postupne tak ako sa stávame vedomejšími zároveň nachádzame písmo v živote....Náuka o reinkarnácii prichádza z uvedomením si zákona kauzality čiže nemá opodstatnenie pokiaľ si neuvedomujeme dôsledky svojich činov .
Čiže stavať boha vs reinkarnáciu je nepochopenie zámeru.Nepletme hinduizmus či budhizmus tak ako ho učia východné náboženstva z náukou o reinkarnácii a vierou v boha tu u nâs.!
Nemôžme vedieť pochopiť ich vnímanie sveta lebo sa odpočiatku zakladâ na iných hodnotách a prebrať len časť niečoho je nedostačujúce.Továrnikom sa nestaneš keď sa nasťahuješ do jeho domu a budeš sa voziť v jeho aute......Ano pomenovania rozdelenia a vysvetlenia prebraté z týchto učení sú dokonale prepracované a majú korene desiatky tisíce rokov ale odvtedy sa čosi zmenilo!
Prišiel spasiteľ ktorý trpel za nás a dal nâm nový zákon kde sa začala etapa odpúšťania hriechov.
Ale to neznamenâ ,že sa nerodíme opakovane....ak treba....,ale ukázal nâm že ak vezmeme a prijmeme svoj kríž (osud)môžeme byť spasený a vstúpiť na nebesia rovnako ako on.
Len niekto si to zamenil z pasivitou .....
Dievčatá simi,madea,
Veštenie či rôzne nahliadnutia do obdobia pred ...môže byť lákavé a zaujímavé ,ale nie nadarmo sú nám niektoré veci skryté !
Má to viacero dôvodov jedným je odpúšťanie nielen iným ,ale aj sebe ,lebo nieje nič horšie ako mať pocit viny za niečo čo sme urobili..
Druhou nie menej važnou vecou je že niektoré informácie nás môžu ovplyvniť že sa začneme uberať úplne zlým smerom ako bol náš pôvodný zámer.Jedna vec je mať informáciu a druhá vedieť s ňou správne naložiť.
Mám sa dožiť úctihodného veku .....chodím do fitka a stravujem sa primerane svojmu presvädčeniu.....dostanem informáciu,že sa dožijem veku 86-rokov a dalšiu info pri ktorej prestanem mať vôlu a chuť ďalej cvičiť a stravovať sa ved aj tak sa dožijem ževraj v zdraví atď.Lenže info k dožitiu a zdraví bola z časti podmienené aj športu ,ktorý ak teraz prestanem dĺžka života a zdravie sa zmení.Toto bola len hypotetická ilustrácia ....Ak pocituješ k sesternici nejaký blok si pri nej neistá ale máš ju rada nepotrebuješ vedieť ,že ti prebrala frajera v niektorom z min životov ,lebo ona bola len projekcia tvojej vtedy karmy aby si sa naučila odpúšťať ,ale ty vidíš len to co ti urobila nedávno.....samozrejme tieto príklady sú ve"mi zjednodušené a podané obecne.....
Aj Ti poviem ze všetko má svoje opodstatnenie, aj tu hnusnu chorobu co som dostala ma prinútila pokoriť sa, vidieť život z inej stránky a jednoducho to ked som videla tak tam som začala ľuďom pomáhať. Ten numerolg sa nemýlil ani v jednej vete, musíte ľuďom pomáhať. Úplne ma to zmenilo aj rebríček hodnôt. Teraz sa mi už polepšilo a idem si zháňať nejakú prácu. Knihy si chcem kupovať a znova sa učiť.
No mne ešte povedal, že som žila v Starej Atlantíde ola som kňazna a mala som veľkú moc a ze vraj moc dobrého som tam teda nenarobila. Fakt neviem co je pravda. Ale verím v to ze jednoducho tie problémy musia z niečoho vyplývať. A keď sme v problémoch opierame sa o tu duchovnú stránku. Niekto sa modlí, niekto chodí po vesticiach je to rôzne.
:D :)
No to je pravda, modlím sa aby som sa v budúcom živote nenarodila niekde v Thajsku lebo ma už načisto klepne. Ale poviem Ti ja som do určitého veku mala pekný život pekne a dobre veci som zažila. Nič som nebrala tak vážne. Ani duchariny ma nezaujímali. Úplne iné veci som riešila také normálne. Ja fakt neviem co akože ten Boh alebo kto sú to tam ti hore, niektorí ich volajú že Anjeli, že čo majú so mnou v plane.
Neurazila si sa? Myslela som, že podľa mňa si mala skôr šťastie, že si sa narodila v mierovej krajine.
Teraz máš najťažší život, vravíš? To potom si podľa mňa musela mať ostatné životy v bavlnke. Žartujem. ;) Ja si totiž ťažký život predstavujem tak, že by si žila niekde vo vojnovej oblasti alebo sa narodila postihnutá. :O
O sebe som sa raz dozvedela toto. Vraj som bola v minulom živote veľmi pomstichtiva a dá sa povedať, že zlá. Ale po skončení toho života som sa vraj zaviazala, prípadne si povedala, že v ďalšom živote už nikomu a ničomu neublížim,(pokiaľ ma to neohrozí na živote).
A taká som bola v škôlke. Keď mi niekto robil zle, ja som sa rozplakala. A keď mi vraveli, nech to vrátim, ja som to odmietla. Lenže čo som bola staršia, už pribudli aj hádky aj bitky, ale vždy len v sebaobrane.