Hľadám Meridiana

Medea7

Meridián už mám aj tu Piatu dohodu tak som zvedavá co sa dozviem. Vies hľadám príčinu toho odkiaľ pochádza moje trápenie. Jedna vec je ta zaťažujú a choroba, ktorá mi bráni plniť si sny druhá vec je to ze pocuvam vôľu. Ako chodím pravidelne k lekárke ale to sa ťažko lieči. Nemám žiadne vidiny ani nič také len proste nevladzem
No idem čítať.

Medea7

Meridián chcem sa Ti poďakovať za Tvoju podporu a pomoc, písať sem už nebudem lebo fakt neviem kto to číta a kde sa to zaznamenáva a ja problémy nepotrebujem. Niekedy tliacham sprostosti. Ale je dokázateľne že človek bez práce a normálnych záujmov že mu to sviha. A ešte keď sa Ti do hlavy začnú rozprávať také veci ze nevieš čo s tým tak to úplne Ta dá dole. Takže pekne nech sa Ti darí a maj sa dobre.

Medea7

Meridián ani vo sne ma nenapadlo, že jak ta život dokáže zvalcovat. Ako veľa ľudí má problémy ja neviem ako to oni riešia ale na mňa toho bolo až príliš.

Medea7

Áno Meridián sú veci, ktoré sa musia zhodovať s naším vnútrom to je pravda. Ale mne život priniesol veľké skúšky a vieš ja som bojovníčka za dobré veci, ale teraz už nevládzem bojovať za seba. Snažila som sa byť lepšia a poučiť sa zo svojich chyb. Ostatne nechávam na Boha. Ale ďakujem za vysvetlenie.

Meridian

Vždy keď si niečo prečítaš
Konfrontuješ to zo svojim vnútrom buď to prijmeš hneď a to vtedy ak si to už dâvno prijala a teraz sa ti to len pripomenulo ,lebo prijmeme len to čo už dávno vieme ......lebo to máme prežité z minulosti.
Potom sú veci ,ktoré aj pokladáš za sprâvne ale ešte si sa s nimi úplne nestotožnila,lebo nedozrel čas..Ono treba si to pamätaț a ak to máme "dané "život nám to zjaví .
Potom sú veci ,ktoré nedokážeme pre povahu našeho vnútra prijať a vtedy to netreba siliť ešte nato jednoducho nemâme.
Ono aj keď niečo pochopíš prijmeš musíš to vedieť aj žiť .Ale pozor ešte si nevyhrala vtedy prídu najväčšie skúšky,lebo všetko čo vieš musìš dokázať...dokázať žiť,lebo len vtedy je to zjavené v tvojom živote nielen naučené v hlave .Všetko čo pokladáme za pravdivé a vyriekneme ako by povedal básnik v zápåtí príde nato skúška !
Preto sa stâva viac ako pravidlom ,keď niekto povie:To by som ja nemohol,alebo ja by som to nespravil a naraz ...spraví dva krát takú kravinu..takto nás život uči a dáva nám lekcie....skúšky sú na potvrdenie ,alebo na ukázanie nedostatkov .
Je taký príbeh ako sa jeden rozprával z bohom a vraví .Od zajtra budem milý k žene aj deťom budem v prâci príkladom luďom budem pomâhať.....ďalšie dni boli pre neho to najhoršie čo doteraz v práci musel klamať,aby neprišiel o zamestnanie,po ceste domov sa rozčúlil v autobuse na vodiča lebo meškal ,doma sa pohádal z manželkou a musel ešte pokarhať deti za známky .Vtedy zdvihol hlavu a vraví bože toto ja niesom .ja......a ozvalo sa presne toto si ty musel som ti pripomenúť a ukázať aby si sa videl...a aby si vedel čo máš ešte zlepšovať....

Medea7

Vieš Meridián ide mi o to aby duša sa vyvíjala, aby mi bolo jasné toto si môžeš dovoliť toto už nie. Preto rada čítam také knihy ako táto, vlastne sama sa chcem očistiť. A ver ze to funguje veľa vecí ako nenávisť, závisť, blbé reči som dala preč a duša je pokojná.

Medea7

Super Meridián trpím lebo to neprijmam, možno som porušila aj tam tie duchovné zákony a preto to je tak ako je. Proste akože karma. To vie len Boh a tamti vyšší. Vies Meridián v živote som sa snažila niečomu vyhnúť ale osud neoklames, našlo si ma to inak.

Meridian

Madea7
Ano trpíš lebo si sa tak rozhodla .Skúsim ti to vysvetliť a ak to aj neprijmeš príde to neboj.
Nastane situácia ktorá je nepríjemná napr.dkho čakáš u lekára alebo niekde ....v rade ku pokladni.
Máš dve možnosti zmieriť sa s tým a zamestnať myseľ čítaním časopisu v čakárni alebo dumaním ,pozorovaním ľudí ....alebo začneš si to príliš brať k srdcu a .....ty si sa rozhodla neprijať situáciu a tak trpíš.
Rovnako trpíme aj vo vzťahoch čI v chorobách.
Samozrejme za predpokladu ak sa rozhodneș veriť ,že všetko sa deje pre niečo teraz trochu nadsadím prepáč pre ilustráciu.Partner ťa podvedie ak sa s tým nezmieriš trpíš,Keď ťa postretla choroba tiež je to pre niečo nie aby si sa obviňovala,že si zlá ,ale že treba niektoré veci v živote prehodnitiť tiež sa rozhoduješ či to prijmeš nie ako tres ale ako výuku.Samozrejme ak ma niekto vážne zdr.ťažkosti je to na dlhú debatu pôvod je niekde veľmi dávno ....karmicky,či už osobne alebo rodinne.....Lebo choroba je za porišenie zákona a tiež si sa rozhodla ho porušiť nie že si bola zlâ ale neuvedomelá ...Ludia si často neuvedomujú následky svojich počínaní.
Jasné povieš si keby som vedela ......preto sa učime aby sme vedeli nie vedeli vo vedomí telesnom ,ale vedomí duševnom čiže v telesnom podvedomí ,ktoré sa stáva vedomím duše po smrti.....

Medea7

Meridián ešte je tu veta že trpíme preto lebo my sme sa tak rozhodli. Ale to neviem ako si mam vyložiť lebo ja som sa tak nerozhodla ale život odo mňa žiada že akože obrazne povedané mam bojovať.