Hľadám Meridiana

Meridian

Všetko čo si prečítaš a cítiš že rezonuje z tvojim vnútrom aj keď to na prvý krát nevieš použiť časom sa k tomu môžeš vrátiť .Niekedy treba čítať veci dva či tri krát z odstupom času až potom nám to dáva väčší význama vieme to aplikovať v živote.
Dneškom treba začať vytvárať a preto sa dnes snažíme byť lepší aj keď nevieme čo sme robili včera ....veď to čo zažívame dnes je odrazom včerajška zároveň budovaním zajtrajška.Jednou z dohôd je nehrešiť slovom nehovoriť o nikom hanlivo tam netreba nič vysvetlovať sväté písmo aj všetky náuky pozit.myslenia sa z týmto zhodujú.Ďalšia z dohôd je nevytvárať si domněnky (čes.)a to majú hlavne ženy často achyl.patu pretože si vytvárajú zâvery na základe vlastných predsudkov a tým pádom trpia tu netreba tak isto nič vysvetlovať rovnako je to z tretou až piatou dohodou .Kto povie,že mu to moc nedalo je asi na vyššej úrovni alebo ho zadusila zelina v príkope ako sa píše v biblii.

Medea7

Ide mi o to aby sa ľudia mali dobre a nebudú si tak robiť zle medzi sebou. Možno zasahujem do čoho nemám zas mu to musím nechať na ten duchovný Svet.zajtra budem mat knihu dúfam ze sa niečo naučím nové.

Medea7

Ja viem veľa trpím, plačem že prečo je tento Svet taky, tak chcem mať s každým vyrovnaný vzťah aby ma ta vyššia inteligencia alebo Boh sem už nevrátili. Preto som nechcela robiť zle. Verím že sa raz dozviem prečo som taka citlivá, všetko prežívam a prečo je moje trápenie také veľké. Na to hľadám odpoveď.

bab

Styri dohody su dobre na zaciatok, ale nepovedia ti, preco trpis, ani ako sa z toho dostat. Po rokoch co som uz toto mal pochopene, realizovane, prisli veci, ktore trebalo riesit inak, a ta kniha mi nijak nepomohla, boli to modlitby a viera, nie nejake dohody. Takisto, ta kniha ani nic co je v nej ti neporiesi karmu, na to potrebujes vyssie poznanie, co robit a co nerobit, ako si ju cistit a to je uz domena nabozenstva. Ale pozor, ak si vyberes nespravne, karmu si mozes este zhorsit. To je ten problem, ze mnoho nabozenstiev ta dovedie do zahuby. Prikladom su islamisti, ktori sa odpalia.

Medea7

Ide mi o to aby moja duša postúpila do vyšších levelov, lebo zas ma vrátia na Zem a uč sa znova. Tak mi to vysvetľovali ti numerologovia. A ja už nechcem zlu karmu. Potom plačem.

Equator

Vieš hľadám knihy pri ktorých sa chcem duševné vyvíjať, aj sa chcem stretnúť s ľuďmi ako Meridián, ktorí mi vysvetlia prečo ľudia trpia, preci vznikajú choroby, ako sa dá zlepšiť Svet, ako sa dá ľuďom pomôcť, to sú duchovné otázky, ktoré ma zaujímajú. Ja sa zo svojich životných lekcii učím, tiež som veľa vecí pokazila.

Equator

Tie odpovede musis hladat v sebe, tie knihy ti ukazu ako, ak ich precitas v spravnom dusevnom rozpolozeni. Davaju ti iba indicie, ale tie vydoluju z kazdeho cloveka inu odpoved. Kazdy sme jedinecny, kazdy mame ine schopnosti, treba sa len uplne otvorit a poddat svojmu vnutru. Mozno aj ty najdes v sebe skutocnu lahkost bytia. V tomto zivote sme predovsetkym pozorovatelia, ktori sa maju ucit z tych spravnych zdrojov.

Medea7

Dobre už som si to objednala, potom napíšem, lebo ja patram po veľa odpovediach co sa týka života. Dik že mi pomáhate.

Equator

Medea7, po precitani Styroch dohod si urcite precitaj aj Piatu dohodu.
Najdes v nej iny pohlad na Styri dohody a dostanes vela vysvetleni, ktore si sama odvodis.
Najlepsie sa to cita v noci, ked ako sa hovori, noc ma svoju moc a ked sa ludske vedomie neotupuje prilisnou podnetnostnou dna.
Budem rad, ak tu potom napises svoje prezivanie citania knihy a aj, ako to posunulo tvoj dusevny obzor.