Hľadám Meridiana

Medea7

To vie numerolg. Vies mne povedal ze stará a ze najťažší život zo všetkých životov. Všetko sa plní proste otras, a tak chcem poznať pravdu ze začo. Vies trápim sa ak sú ľudia nešťastní, ak si robia zle medzi sebou a jednoducho toto ani psychiatri vyliečiť nevedia to ide z duše. Fakt neviem co bude dalej. Snažím sa aspoň domáce práce robiť, ale akosi ma nič nebaví a tiež som sa chcela vyvíjať a zdokonaľovať po vedomostnej stránke.

simiona

Hm, uvidíme, čo nám na to povie Meridian. Možno mi povie, Simiona, ale to je príliš trúfale. :D A tebe, Medea, nech sa nebojíš. :) Som zvedavá. Aj ty?

Mne rodinní príslušníci niekedy spomínajú, že keď som mala 3-5 rokov, že som ľudí poučovala, že prírodu treba chrániť, že odpadky patria do koša (na toto si aj pamätám) a keď sme išli okolo lúky, sadla som si medzi kvety a hovorila, že čerpám energiu (toto si nepamätám).

Medea a ty by si vedela, ako zistiť, či je človek stará alebo mladá duša?

Medea7

No práve toho sa bojím aj ja ze som žila naprázdno, že aj keď som sa snažila siat dobro, že po smrti sa nedozviem nič. Fakt by som chcela vedieť ci ten Boh existuje, takú rozpravu by som si s ním dala a veľmi dlhú. Kto ho vie kde je pravda.

simiona

Toto ma zaujalo.

Medea, píšeš, že máš strach sa stretnúť s tými najvyššími, Bohom. Strach z ich otázok, ako si žila.

Ja si to predstavujem práve naopak, že sa ich ja budem pýtať veľa otázok, trochu s nimi povtipkujem a si fajn pokecame.

Ja sa najviac bojím možnosti, že po smrti už nič nie, žiadne vedomie. Toto je pre mňa strašidelné.

Meridian, otázka. Ako zistím, či som stará, stredná alebo mladá duša? Veľká vďaka.

Medea7

Ďakujem si dobrý človek to ma teší a inteligentní to sa mi páči. Ale nenadbieham Ti lebo ja mam priateľa, lenže vieš ja som sa tu strašne sklamala a teraz mam sa s tým vyrovnať, vieš aké je to ťažké. Možno bude lepšie no snažím sa. Nech sa Ti darí.

Medea7

Vieš Meridián dnes som bola na jednej prednáške a jedna žena taka múdra tak som ju obdivovala aké má vedomosti. O zákonníku práce nám vysvetľovala. Fakt som chcela žiť medzi kultúrnymi ľuďmi. Neviem zmieriť s tým kam som sa to dostala. A teraz nabrať tu silu a znova začať. Ale stav sa mi trocha zlepšil.

Medea7

Lebo vieš farári hovoria, že to bude Boh, ďalší že sa znova narodím každý niečo iné. A jak som Ti hovorila chcem konať tak aby som potom niečo nemusela ľutovať. Tak zatiaľ Meridián.

Medea7

Dobre budem pozorne čítať, vieš neviem koľko mam času, ale ja žijem s vedomím, že jednoduchú musím sa tu niečo naučiť. Fakt neviem co je po smrti ale čo ak náhodou sú tam tie bytosti a budú sa ma pýtať to co si tam dole robila? Zajtra budem mat tu knihu tak som zvedavá. Ale inak potrebujem zohnať rýchlo nejakú prácu lebo jediná vec ktorá má zaujíma sú knihy.

Meridian

Všetko čo si prečítaš a cítiš že rezonuje z tvojim vnútrom aj keď to na prvý krát nevieš použiť časom sa k tomu môžeš vrátiť .Niekedy treba čítať veci dva či tri krát z odstupom času až potom nám to dáva väčší význama vieme to aplikovať v živote.
Dneškom treba začať vytvárať a preto sa dnes snažíme byť lepší aj keď nevieme čo sme robili včera ....veď to čo zažívame dnes je odrazom včerajška zároveň budovaním zajtrajška.Jednou z dohôd je nehrešiť slovom nehovoriť o nikom hanlivo tam netreba nič vysvetlovať sväté písmo aj všetky náuky pozit.myslenia sa z týmto zhodujú.Ďalšia z dohôd je nevytvárať si domněnky (čes.)a to majú hlavne ženy často achyl.patu pretože si vytvárajú zâvery na základe vlastných predsudkov a tým pádom trpia tu netreba tak isto nič vysvetlovať rovnako je to z tretou až piatou dohodou .Kto povie,že mu to moc nedalo je asi na vyššej úrovni alebo ho zadusila zelina v príkope ako sa píše v biblii.