nohy a silonky

Príspevok v téme: nohy a silonky
maznak

Ahojte, chcel by som otvorit taku este podla mna vzdy tabu temu fetis na zenske nohy a silonky. "Trpim" tym uz roky a som tymto fetisom priam posadnuty. aky mate na to nazor? viem,ze vela ludi to odsudzuje a prirovnava nas k uchylakom ale ja v tom nic perverzne resp. zvratene nevidim. existuju vobec aj nejake zeny ktore take nieco vzrusuje alebo sa to tyka ciste iba nas chlapov? ja si nemozem pomoct ale ked vidim niekde na ulici zenu v silonkach a opatkoch tak ma to hned rozrajcuje a neviem z nich odtrhnut oci :)

Majka_S

Moj priatel ma slabost na pekne silonky, vela cestuje, kupuje mi vzdy ked mu padnu nejake do oka. Ja som si silonky nekupila ani nepamatam... A objednava z webu s dobrymi cenami (nie je to reklama) www.runiex.sk ak funguje este kod SKSK001 tak nejaka dalsia zlava??? tusim. Maju tam pekne kusky.

ildartth

Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

Oliver Smith

Ahoj, nerob si z toho ťažkú hlavu. S tým sa žije. Každý má niečo. Pozri si môj YouTube kanál a napíš komentár,ak sa ti bude páčiť, tak daj Like a odber?youtube.com