Ako zvýšiť šancu na otehotnenie?

Príspevok v téme: Ako zvýšiť šancu na otehotnenie?
pritt

Dobry den.Tento rok budeme mat svadbu a chceme sa pokúsiť o dieťatko.Po zdravotnej stránke som v poriadku.Mam 8r stresovu cukrovku. Beriem lieky,som sledovaná.Pravidelne chodím na lekárske prehliadky.Mam 43r.Menzes je pravidelný. Ak by sa mi podarilo otehotnieť,bola by som prvorodicka. Bola by som vám vďačná, keby ste mi prosím poradili z vlastných skúseností, či ste brali nejaké vitamíny/lieky,ktoré vám dopomohli k ľahšiemu otehotneniu.Chcem to brat už vopred,kým sa o babo pokúsime.
Uprednostním vaše vlastné skúsenosti.Co poznám lekárov,tak odporúčajú hlavne doplnky a lieky,z ktorých majú výhody a provízie.Ďakujem..

zuzulienka9

Tiež som dlho premýšľala či ísť do vitamínov, ale napokon po tom ako sa nám dlhšie nedarilo, tak som začala užívať tieto superlove.sk a už máme lepšie hodnoty

cicilka

vitaminom som ja dlho nechcela dat sancu, ale teraz ked uz sa nam niekolko mesiacov nedari, tak rozmyslam, ze by som si nejake kupila, nieco vyskusala, lebo neviem, co ine, moj gyn povedal, ze testy rozne sa robia az po roku a to u nas este tolko nie je

mirabelll

yorka čo sa týka stresu tak to je fakt, len teraz v dobe v ktorej žijeme je to ťažké celkom nebyť v strese.
Pretože žijeme v tak hektickom období, rýchlej dobe :/

klaudinkas

- Yorka samozrejme, ale teda je to vec, ktorú netreba podceňovať, kedysi som podceňovala ja aj vitamíny a dnes by som to už nerobila za žiadnych okolností. -

yorka

mne moj dr povedal, ze az ked rok sa nedari, tak vtedy je cas uz podstupit aj nejake vysetrenia a zacat sa tomu venovat viacej.
To ze sa nedari niekolko mesiacov nejako nic neznamena, to moze byt sposobene aj stresom, nedostatkom vitaminov a kopou inych veci.

mirabelll

miza, ale to je pekné, keď to takto s ňou prežívaš.
Eskii tak podľa mňa je problém až keď sa nedarí nejaký rok, teda viac ako rok. Viem, že mnohé panikárime, keď to nejde pár mesiacov, ale netreba hneď nejako vešať hlavu.

miza

karina-to sa teším aj ja! Moja sestra mladšia sa teraz snažia už tretí mesiac, tak každý mesiac tŕpnem, že čo, mám pocit, že s ňou to prežívam ešte viacej jak som to so sebou :P

eskii

...simranka je to fakt že teraz kopa zlých správ sa na nás valí a pritom ona je dôkaz, že stále sa dejú krásne veci v živote, všetko je o tom naučiť sa ich vidieť. Koľko ste sa snažili, ak to nie je tajomstvom?

simranka54

karina v tejto dobe, ked sa deju same negativne veci je fajn, ze aspon vy ste pozitivni a mate takuto radost, velmi vam to prajem, nech vsetko prebieha dobre :)