Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Robím dobre ?

Príspevok v téme: Robím dobre ?
Tutanchamon_xD

Veľa ľudí ma tu pozná a vedia, ako som sa sťažoval ešte pred dvoma rokmi na tomto fórume pod nickom ''Matusisko'' (nepamätám si ho presne) . Viete, ako som vypisoval, že nemám kamarátov a nemám s kým chodiť na výlety, dovolenky, letné prechádzky a nemám si s kým zavolať či popísať.

Písal som, ako nás opustil otec a že som zažil na strednej aj menšiu psychickú šikanu, kde moje sebavedomie kleslo k bode mrazu. Písal som, že tento problém som dávno hodil za chrbát a je zo mňa nový človek, ktorému znova stúplo sebavedomie na samí vrchol, a že som to dosiahol úplne sám.

Viete, ako som sa sťažoval, že si neviem nájsť frajerku a že som stále človek bez akýchkoľvek skúsenosti, čo sa týka vzťahu a sexu. Ďalej som písal, že som nikdy nemal kamarátku, ktorá by mi povedala, že je rada, že má spoznala a že celkovo vzťahy aj v rodine nemáme vôbec pozitívne.

Ďalej som písal, že nerobím nič iné, len chodím do roboty a z roboty domov, kde trávim zvyšok môjho voľného času. Ďalej som písal, že som mal vždy šťastie na chlapský kolektív, takže som si ani v robote nemal ako nájsť frajerku.

Ide o to, že všetky tie potreby, ktoré som tak od života vyžadoval a ktoré ma stiesňovali každý deň na duši, zrazu nepotrebujem. Už od cca mojich 24 rokov nechcem a ani si nesnažím hľadať frajerku, či nových kamarátov do života. Už vôbec netúžim zažiť prvý sex s nejakou ženou a už vôbec netúžim niekam chodiť.

Zrazu moje pocity a vášne ochladli v mojom vnútri. Neviem si predstaviť, že by som žil s niekym vo vzťahu, či sa stretával s niekym novým, kto by prišiel do môjho života. Dokonca už len predstava mi nie je príjemná na všetky tieto veci. Je dobre, že som si na to zvykol tak, že už nevyhľadávam to, čo mi niekedy tak veľmi chýbalo ? Je dobre, že som ostal chladným ? Skôr si predstavujem, že budem žiť len pre seba samého a nebudem riešiť veci okolo, ako sú vzťahy, sex a ľudí okolo mňa.

SofiaElla

Tutanchamon, vieš, ako to je. Keď pred ľudí postavia pohár naplnený do polovice vodou, sú tí, čo sa budú tešiť, že pohár je do polovice plný a majú sa čoho napiť a sú takí, čo to ofrflú, lebo pohár je do polovice prázdny. Nechcem banalizovať tvoje rodinné zázemie, ale dokonca aj deťom z rozvrátených rodín dokážu vzťahy vyjsť. Je to dosť o spôsobe (pozitívneho alebo negatívneho) myslenia a prístupu k životu a "zložkám", ktoré k životu patria.

Tutanchamon_xD

SofiaElla všade naokolo mi ľudia dávajú najavo, že vzťahy nemajú v dnešnej dobe žiadnu hodnotu. Kamarátky mojej mamy, či matky ľudí čo poznám, sú skoro všetko rozvedené. Mojej sestre stroskotali dva vzťahy, lebo si našla vždy idiotov, kamarátovi sa skončil pred pár rokmi 3 ročný vzťah, lebo jeho frajerke preplo a musela mu zahnúť s iným chlapom. Nás taktiež otec opustil.

Jednoducho všetci mi dávajú najavo, že vzťahy sú k ničomu. Poznám asi tak dve rodiny, kde žijú spolu ako rodina. Preto neverím, že môj prvý či druhý vzťah by bol iný a žil by som v ňom v harmónii. Neverím tomu a nikdy ani nebudem.

Tutanchamon_xD

Daviiid pretože som si zvykol byť sám a už nemám záujem o niekoho. Aj tak som prerušil všetky kontakty s ľuďmi s ktorými som si písal. Nemám za potrebu už nadväzovať kontakty.

SofiaElla

Bože, chlapci, vy máte tak detinské názory a argumenty na vzťahy :).
Tutanchamon, ty to argumentuješ príspevkami na fóre - kde vlastne ľudia píšu (väčšinou) preto, lebo nedokážu mať objektívny postoj k svojmu problému. Drvivá väčšina vzťahov ale funguje. Podľa tvojej teórie by si ani na ulicu nemal vyjsť, lebo pár ľudí už auto zrazilo, takže je najbezpečnejšie len doma sedieť ;) (ber to s nadsázkou, nie ako kritiku, ale mňa to teda pobavilo - udivilo).
Jasné, že do vzťahu nemá ísť človek z dôvodu, že nevie byť sám, alebo, že to tak spoločnosť vyžaduje, alebo sa bojí, že mu ujde vlak, alebo potrebuje zabudnúť na ex alebo mnoho iných nesprávnych dôvodov, pre ktoré niekedy ľudia do vzťahu vstupujú - takéto vzťahy aj tak končia.
Inak, tým, že si sa nestretol s dievčatami, ktoré sa ti nepáčili, určil si svoju prioritu - krásu. Toto zase neber ako výčitku, len ti to oznamujem. Podľa mňa je normálne, že si ľudia v mladom veku vyberajú potenciálnych podľa vzhľadu, málokto (či už baba alebo chalan), je v mladom veku tak citovo vyspelý, aby chápal, že človeka treba spoznať a vonkajšia krása nie je všetko ;). Ja som bola rovnaká a tiež som si tým prešla a mám pocit, že doteraz vzťahovo a medziľudsky dospievam, takže chápem.
Dobreuz, ty zase za každým vsunutím vidíš pohlavnú chorobu a jedinú univerzálnu radu, ktorú máš na riešenie problému vo vzťahu je - rozíďte sa a zostaň sám/sama. Groteskné od "vzťahového a sexuálneho anorektika". Tiež to neber v zlom, je tvoje vec, aké rady dávaš, teraz len reflektujem na tvoje rady (ktoré sú tak milo zábavné ;))
Tutanchamon, fakt ti prajem, aby si bol spokojný, šťastný a vyrovnaný, nie tak, že sa budeš o tom ubezpečovať inde, ale tak, že to budeš tak žiť a cítiť. To isté prajem aj dobreuz.
Ešte jednu vec, čo si neodpustím (aj keď by som asi mala), chodil sem jeden, čo sa vkuse sťažoval, že je nepobozkaný, bol starší, strašne zatrpknutý a strašne zo všetkého obviňoval ženy. Majte ho v hlave a mysli ako exemplárny odstrašujúci príklad, aby ste tak nedopadli. (viete o kom píšem, mne sa síce doteraz nechce veriť, že to mohla byť skutočnosť, ale ak áno, tak ste asi v priamom prenose čítali, ako zúfalo sa dá dopadnúť, to je proste konečná).
Tutanchamon, tak ešte raz prajem veľa šťastia a keď si už položil otázku, či robíš dobre, nemohol si čakať, že ti všetci odpovedia kladne, alebo tak, ako si si to ty predstavoval. Aspoň vieš, že nabudúce sa nemáš pýtať iných, ale svojho vnútra ;)

Tutanchamon_xD

Daviiid pretože ma tie baby ničím nepriťahovali a jednoducho som ich nechcel ťahať za nos. Jedna síce bola zadaná, ktorá ma volala von, ale ako som písal, ja už som stratil chuť si hľadať nových ľudí do života, či si hľadať partnerku. Naučil som sa žiť sám bez akýchkoľvek vzťahov. Aj keby mi napísala na sociálnej sieti baba, ktorá by ma už len od pohľadu priťahovala, tak by som jej neodpísal.

Kalgan1

Nechcel som sa zapajat, ale dobre: pripadai celkom vtipne ako vela ludi nevie akceptovat fakt, ze ludia su rozni a nase hlavy nie su ako cez kopirak. Nie sme mravce. Co je na tom zle, ker niekto proste nechce vztah a chce byt slobodny? Co je na tom take sokujuce? Ja verim v lasku a chcel by som raz stretnut tu spravnu zenu, ale to neznamena, ze automaticky to, co ja chcem, chcu vsetci ludia ma svete. Ano, chce to mozno vacsina (vratane mna), ale beriem na vedomie a akceptujem to, ze niekto to proste nechce a samemu mu je najlepsie (i ked ja to vo svojom zivote vidim inak).