Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Robím dobre ?

Príspevok v téme: Robím dobre ?
Tutanchamon_xD

Veľa ľudí ma tu pozná a vedia, ako som sa sťažoval ešte pred dvoma rokmi na tomto fórume pod nickom ''Matusisko'' (nepamätám si ho presne) . Viete, ako som vypisoval, že nemám kamarátov a nemám s kým chodiť na výlety, dovolenky, letné prechádzky a nemám si s kým zavolať či popísať.

Písal som, ako nás opustil otec a že som zažil na strednej aj menšiu psychickú šikanu, kde moje sebavedomie kleslo k bode mrazu. Písal som, že tento problém som dávno hodil za chrbát a je zo mňa nový človek, ktorému znova stúplo sebavedomie na samí vrchol, a že som to dosiahol úplne sám.

Viete, ako som sa sťažoval, že si neviem nájsť frajerku a že som stále človek bez akýchkoľvek skúsenosti, čo sa týka vzťahu a sexu. Ďalej som písal, že som nikdy nemal kamarátku, ktorá by mi povedala, že je rada, že má spoznala a že celkovo vzťahy aj v rodine nemáme vôbec pozitívne.

Ďalej som písal, že nerobím nič iné, len chodím do roboty a z roboty domov, kde trávim zvyšok môjho voľného času. Ďalej som písal, že som mal vždy šťastie na chlapský kolektív, takže som si ani v robote nemal ako nájsť frajerku.

Ide o to, že všetky tie potreby, ktoré som tak od života vyžadoval a ktoré ma stiesňovali každý deň na duši, zrazu nepotrebujem. Už od cca mojich 24 rokov nechcem a ani si nesnažím hľadať frajerku, či nových kamarátov do života. Už vôbec netúžim zažiť prvý sex s nejakou ženou a už vôbec netúžim niekam chodiť.

Zrazu moje pocity a vášne ochladli v mojom vnútri. Neviem si predstaviť, že by som žil s niekym vo vzťahu, či sa stretával s niekym novým, kto by prišiel do môjho života. Dokonca už len predstava mi nie je príjemná na všetky tieto veci. Je dobre, že som si na to zvykol tak, že už nevyhľadávam to, čo mi niekedy tak veľmi chýbalo ? Je dobre, že som ostal chladným ? Skôr si predstavujem, že budem žiť len pre seba samého a nebudem riešiť veci okolo, ako sú vzťahy, sex a ľudí okolo mňa.

dobrerano

Majka: ja som to nemyslel tak aby ti ľudia dávali radu že nerozíď sa alebo nájdi si hneď ďalší vzťah lebo sama si automaticky nešťastná.. to vôbec nie. ak máš problémy, ktoré sa inak riešiť nedajú tak treba pristúpiť aj na takéto riešenie samozrejme. ja som sa vyjadril konkrétne k týmto ľuďom. lebo (možno si si neprečítala celý môj koment, a samozrejme to chápem je dosť dlhý) je jedna vec byť sám a šťastný a druhá vec je byť sám a nezmyselne presviedčať druhých že si šťastný.

vyjadril som ku kontextu v akom títo píšu tie ich akože "rady". samozrejme že nie je nič zlé na tom keď chceš žiť sám/sama a poskytneš to ako možnosť z tvojho pohľadu. ale keď sa tu budeš donekonečna s niekym hádať o svojej pravde ako obohratá platňa tak uznaj, to niečo tak trochu naznačuje (tak trochu dosť)

Majka66666

dobrerano: Tak pozri, ja som mala vztah a takisto problemy.Priatel ma nechape,priatel mi zakazuje, priatel sa hneva, co mam robit?..Milion rad od kamaratov a rodiny som dostala, co mam urobit, ale vztahu to aj tak nepomohlo.Nikto mi vsak nepovedal, rozid sa a budes zit sama, je to super, to das, kazdy iba, zachran vztah a ked uz musi byt rozchod , tak ved si niekoho ineho najdes.No len co ak nie? Zrutim sa potom? Alebo pojdem do vztahu s hocikým, len nech sama niesom?

Nase nazory su take, ze uz sme si povedali dost, a snazime sa zit sami.Len je to tazke, v tejto spolocnosti, ktora vas hned odsudi, ze musite byt nestastny.A k tym, co tu stale pisu, pisu tu ludia z problemami, moj nazor je, ze malé problemy si vedia dvaja vyriesit aj navzajom, nepotrebuju toto forum, a tie velke, sa asi zrejme aj tak nevyriesia, pride rozchod a spolocnost vas odsudi, lebo ste sam.Urcite nestastny a frustrovaný.Iba zeby nie.

Ked nezdielate tento nazor vo vsetkom, tak kludne sa vyjadrite.Pisala som v mnoznom cisle.

Tutanchamon_xD

dobrerano nemáš pravdu, ale som rád, že si sa vyjadril. Ak si si nevšimol, tak od mňa tu už téma nebola založená asi rok, ak nie viacej. Založil som túto tému preto, lebo sa doma nudím a tak ma napadlo, čo by povedali ostatní na to, ako som sa zmenil.

Myslíš si, že som založil túto tému len preto, aby som ostatných presviedčal o tom, aký som šťastný ? Keď aj tak koniec koncov som nešťastný, pretože nemám frajerku ?

Niekedy tomu bolo tak a preto som pred dvoma rokmi založil tému o tom, aký som nešťastný, že som panic a že nemám kamarátov, frajerku a že stále sedím len doma alebo v robote. V tedy som bol na dne, pretože mi všetky tieto veci chýbali. V tedy som hľadal rady, ako to zmeniť. Keby som to tak cítil rovnako aj teraz, tak by som zase založil tému o tom istom.

Presviedčať ťa teda nejdem, pretože som to tu už spomenul viackrát, ako na tom som. To, čo si myslíš ty sám, je už výlučne tvoja vec.

dobrerano

podľa mňa títo dvaja - tutanchamon a dobreuz - sú s tým nezmierení a preto majú stále potrebu o tom presviedčať druhých.. a čím viac im to budete hovoriť, tým viac sú zadubení... prosím vás veď len klamete samých seba a ešte ani to sa vám nedarí, keď máte potrebu robiť to neustále

toto je sekcia stránky kde sa riešia problémy so vzťahmi. chceli ste počuť názor, ok... ale je jedna vec počuť ho raz a druhá vec neustále si vyžadovať pozornosť a neustále hádzať niekomu pred oči ako ste šťastní. ak by ste boli takí šťastní ako sa opisujete, tak by ste tu do stránky "vzťahy" už dlhú dobu nechodili.. ale vy tu stále strašíte a to znamená len jednu vec....

ak si niekto príde vypýtať radu alebo sa poradiť o nejakom probléme a vy mu napíšte "vzťahy sú na nič".. ako tým tomu človeku pomôžete? to vaše neustále chvástanie sa a presviedčanie sa je tak priehľadné že až to bolí. buď si konečne nájdite frajerku, alebo buď už konečne šťastní, sakra! normálne som sa nasral teraz... fakt

nie ste šťastní a každému tu to je jasné tak neviem o čo sa stále snažíte? neustále presviedčať pár anonymov na internete že ste šťastní bez vzťahov, to je samo o sebe problém.

ale vy si ho samozrejme nepriznáte a budete si tu medzi sebou honiť egá, akí ste úžasní... a keď vás náhodou niekto upozorní tak si stále idete len to svoje ako obohratá platňa už neviem ako dlhú dobu.. fakt poľutovania hodné. namiesto toho aby si priznali problém sa hrajú že ho nemajú. rovnako ako ľudia ktorí sú v nešťastnom vzťahu a tvária sa že sú šťastní.

ak ste tak šťastní ako píšte, tak by ste to napísali len raz a nechodili sem do sekcie vzťahy stále.. vykašlali by ste sa na sekciu vzťahy a nekomentovali fóra o vzťahoch keď vás vzťahy nezaujímajú! vzpamätajte sa už konečne! už začínate byť fakt otravní ako ten Cloo - ako obohraté platne

petroneta

keď budem odteraz prispievať pod nickom dohadzovačka, budete vedieť, že som to ja, keď ma tu na fóre poznajú ako petronetu?
Nestačí, že sa vám v duchu zjaví hneď synonym nicku petroneta?
:-)
Tak či tak, som síce matka dvoch dospelých chlapcov, ale tá Guga je na objatie. :-))

Majka66666

Petroneta : A ty si co , zoznamovacia agentúra? :D Ved on pisal , ze vztah nechce a ja tiez nie.Tak asi logicky ziadne maily nebudeme pisat.Ved ja som rada ,ze mam od vztahov svaty pokoj.Inak sem pisu zrejme len ludia ktori nejaky problem maju a preto je to aj trocha smiesne ze teda davaju druhym rady.