Ahojte :) Viem, ze ohladom zenskych doktorov je tu viacej tem ale niektore su uz dost stare a preto som sa rozhodla zalozit novu. Snad to nikomu nebude prekazat :) Moja situacia je taka, ze byvam v Bratislave kratko (4 mesiace), no nasla som si tam super pracu, byvanie a chcem tam ostat. Postupne si chcem aj doktorov najst aby som nemusela nonstop behat do mojho rodneho mesta a preto by som potrebovala poradit zenskeho doktora, ktory by ma este zobral za pacientku. A celkovo by som bola rada, keby ste mi napisali aj postup ako to funguje v BA, ci sa za vysetrenia plati a tak. Dakujem vopred za kazdu jednu spravicku :)
Zensky doktor - BA
Ženský doktor napríklad Milly je fajnový. Skús si pozrieť aj iné témy, o ňom sú tu už nejaké vytvorené. On tuším ešte aj berie nové pacientky a tak by nemal byť problém.
v ktorej dedine byvas Vaness?...lebo ja v Nitrianskom Pravne a momentalne studujem v Bratislave a potom tam chcem ostat aj zit..najdem si pracu, priatela tam mam a bude nam tam dobre :D...
Olivka poviem ti, ze po pravde som z toho milo prekvapena aj ja :) Necakala som, ze si tak rychlo zvyknem a aj najdem dobru pracu. Pochadzam inak od Prievidze, v jednej mensej dedinke :) Ano, zatial som v podnajme, no do buducna isto chcem riesit vlastny byt. V Ruzinove byvam momentalne. Ty kde?
Je super, ze si sa tak rychlo aklimatizovala v cudzom prostredi :) Smiem vediet, z kadial pochadzas (rodne mesto)? My byvame v Bratislave a tak ti nejakych doktorov budem vediet poradit. V Bratislave v ktorej casti byvas? Si pravdepodobne v podnajme, ze?