Zensky doktor - BA

Príspevok v téme: Zensky doktor - BA
Van-ness

Ahojte :) Viem, ze ohladom zenskych doktorov je tu viacej tem ale niektore su uz dost stare a preto som sa rozhodla zalozit novu. Snad to nikomu nebude prekazat :) Moja situacia je taka, ze byvam v Bratislave kratko (4 mesiace), no nasla som si tam super pracu, byvanie a chcem tam ostat. Postupne si chcem aj doktorov najst aby som nemusela nonstop behat do mojho rodneho mesta a preto by som potrebovala poradit zenskeho doktora, ktory by ma este zobral za pacientku. A celkovo by som bola rada, keby ste mi napisali aj postup ako to funguje v BA, ci sa za vysetrenia plati a tak. Dakujem vopred za kazdu jednu spravicku :)

lexxa

Ďakujem dievčence, zastavila som sa minulý týždeň u doktora Millyho a sestrička mi povedala ako postupovať a že nie je problém, môžem k nemu prestúpiť. Idem vyplniť akurát formulár, ktorý majú na stránke, pošlem im to a dúfam, že čím skôr budem jeho pacientkou. Ďakujem vám za to, že ste ma dokopali tam vybehnúť a zistiť si všetko:):):)

Mimma

Co mam informacie, tak vsetci takyto doktori normalne pracuju, akurat si pacientov objednavaju na presny cas, aby nemali vela ludi v cakarni. Podla mna sa to bude dat zrealizovat. A inak zbytocne tu polemizujeme, zodvihni telefon, zavolaj a hned budes vediet, ci ta vybavia alebo nie.

lexxa

Áno na koronavírus narážam. Keďže všade len hovoria aká je zlá situácia a že vyšetrujú iba v krajnom prípade, tak neviem, či môžem riešiť prestup k druhému doktorovi alebo nie. Som z toho zmätená. Nechávala som si to na nový rok a teraz to je ešte horšie ako v decembri:(:(:(

lexxa

Dievčence mňa by skôr zaujímalo, či sa v tejto situácií dá prestúpiť k druhému doktorovi, máte s tým niektorá skúsenosť? Mám ženské problémy a môj terajší doktor ma odmieta liečiť, som z toho už zúúúúfala :(:(:(

mon12ika

Babuľky nemajte obavy, doktori by mali ordinovať a keď sa bojíte, či daný termín platí tak si vopred zavolajte a budete mať istotu, že sa zbytočne nepreveziete!

marcka_64

@olivka1987:-)

Kamarátka si všimla, že už zmizol oznam na stránke a má ísť v pondelok na preventívnu prehliadku a nikto jej to nezrušil. Takže z toho usudzujeme, že už normálne ordinuje.

olivka1987

Vážne Marcka? To by bolo super, keby to tak bolo, že by už normálne ordinoval. Kto ti povedal, že už ordinuje??

marcka_64

@olivka1987:-)

Boli tam sestričky, ktoré riešili problémy pacientiek. Ak to bolo niečo vážne, tak poslali zastupujúcemu doktorovi a ak len predpísanie liekov, tak to spravili aj sestričky. Pokiaľ mám ale správne informácie, tak doktor Milly by už mal ordinovať, takže už je všetko tak, ako predtým.

olivka1987

Ahoj Marcka, prosím ťa nevieš ako teraz jeho ambulancia funguje? Počula som, že doktor zo zdravotných dôvodov neordinuje, tak či tam je nejaký zastupujúci lekár, alebo ako to funguje? Za odpoveď ti vopred ďakujem!