Mame stretavku po 15 rokoch zo strednej. Boli sme taka zvlastna trieda, ze 3 chalani a 14 bab. Teraz som stretavku potvrdil iba ja z chlapov a asi 6 spoluziacok. Manzelka ich vsetky pozna z videnia a iba jedna je vydata, ostatne rozvedene a ona zacala mat na mna narazky, ze preco tam chcem ist, ze ci si vypocut nestastne rozvedene zeny, ktore sa mi budu vystazovavat a plakat mi na pleci. Neda si vysvetlit, ze su to jednoducho byvale spoluziacky a ja som zvedavy ako sa im dari. Manzelka sa na mna strasne nahnevala a mame kvoli tomu tichu domacnost. Mam tam napriek tomu ist alebo nie? Poradte mi hlavne zeny, lebo ja vobec nechapem, co to do nej voslo. Nejdem ich tam preboha balit!
Zena mi zakazuje stretavku
Dobre ale musíš chápať že každá je iná, nie každá vie ako ma dokonalá žena reagovať, ako sa k problému postaviť. Každá má inú genetiku a inak vníma veci. To ze pre Teba je to sranda to vyzerá akokeby si tým niečo zakrýval. Uvedomeli a inteligentní človek sa druhým nesmejte lebo vie ze tomu človeku jednoducho život nedal také možnosti.
Dámy - prosím takto sa chová chlap...Rudolf. Bravo. To by bola téma...
Muž, ktorý sa znižuje keď mu dochádza dych k dĺžňom. Mňa už prestávaš baviť. Odchádzam. A už nereaguj...ak nemáš povedať niečo rozumné...
Rudolf, tebe sa tu zatiaľ nepodarilo nič. Keby to bol len dĺžeň, povedal by som chvalabohu. Na dĺžeň kašli...Je to len dĺžeň. Typické...:):):)
ONO
Stále ti nejdú tie dĺžne
Skludni sa, začni trošku dýchať z hlboka a potom ťa tu bude možno - možno niekto akceptovať. Zatiaľ nula bodov. A jedno ti to veru nie je. :)
Je mi u prdele ako pôsobím na ďalší tvoj nick ty zakomplexované, retardované ONO.
Moc ho analyzovala, ďalšia choroba žien. 99%
Rudolf, tak to zabal a nestrapňuj sa tu, nikto si ťa tu nevšíma. Medea7 reaguje na teba skvele je uplne nad vecou a má ťa v paži...môže ťa aj rozdrapiť od jedu...Ja sa zas bavím na tom. Pôsobíš na mňa tak nepríjemne, keď nevieš čo, tak začneš urážať. Vycúvaj z tej témy...lebo najviac znechucuješ ty.
A coze ste sa rozisli?