Mame stretavku po 15 rokoch zo strednej. Boli sme taka zvlastna trieda, ze 3 chalani a 14 bab. Teraz som stretavku potvrdil iba ja z chlapov a asi 6 spoluziacok. Manzelka ich vsetky pozna z videnia a iba jedna je vydata, ostatne rozvedene a ona zacala mat na mna narazky, ze preco tam chcem ist, ze ci si vypocut nestastne rozvedene zeny, ktore sa mi budu vystazovavat a plakat mi na pleci. Neda si vysvetlit, ze su to jednoducho byvale spoluziacky a ja som zvedavy ako sa im dari. Manzelka sa na mna strasne nahnevala a mame kvoli tomu tichu domacnost. Mam tam napriek tomu ist alebo nie? Poradte mi hlavne zeny, lebo ja vobec nechapem, co to do nej voslo. Nejdem ich tam preboha balit!
Zena mi zakazuje stretavku
Sofia Ela, skľudni sa moja, nič v zlom a nehovor za celé fórum.Nie si ničia hovorkyňa. Ak som urazil niekoho jemnocit - ospravedlňujem sa. Vysvetlil som prečo.Trošičku Ti prší do nosa - a to ťa uraziť ozaj nemienim...
Rudolf H a Dovovan, iste ste natoľko chápaví, že si svoje primitívne a hulvácke názory vymeníte súkromne. Ak teda ste na takej minimálnej inteligenčnej úrovni, že chápete, že sem sa ľudia nechodia primitívne urážať. Ak potrebujete výchovu alebo pár faciek, tak sa láskavo obaja ukľudnite, dohodnite si vlastné stretko, stretnite sa a urážajte sa "kým vám krk ráči" ale len súkromne. Všetci vopred ďakujeme.
Keby moj chcel ist na taku stretavku ja by som ho bez problemov pustila lebo mu verim. Tvoja ti neveri a bud ma na to dovod, bud si uz nieco vyviedol alebo ma nizke sebavedomie. Ak ich pozna moze sa s nimi porovnavat, nejaka moze byt krajsia, stihlejsia. Ako tu situaciu riesit zalezi od toho co je jej pricinou.
vrchol trollingu celé fórum koniec zábavy
Mením názor na túto tému. Autor témy sa konečne ozval, čo je len dobre, pretože sa ľudia nesnažili nadarmo pomáhať a radiť.
Gdfgh ty retardované ONO.
Jasne, rozumiem, ale chcel som podporiť Medeu7, pripadá mi čistá, nezákerná duša. A takým by som chcel vyjadriť, aby našli svoju cestu a raz odpoveď na všetky svoje otázky...:) Majte sa.
Donovan
cudujem sa ze vobec nanho reagujes, ako si sam povedal najviac ho hneva ked ho ma niekto na haku :D preto ma potrebu na seba putat pozornost tymi urazkami :D a ked ani na ne nik nereague tak uz nevie co so sebou od jedu :D :D
ONO
Dakujem vsetkym, ktori tu napisali, dalo to dost prace, vsetko precitat. Nechapem, ze sa na to rozprudila az taka debata.
Ja som si nikdy neuvedomil, ze zeny su az take rozdielne v nazoroch. Vidim, ze som mal pred svadbou asi vyskusat chodit s viac zenami, aby som si to uvedomil.
Polozil som si otazku, ze preco tam chcem ist. Ja som bol pred 5 rokmi, ale vtedy sme tam boli aj vsetci chlapi a v dobe FB, sme si poslali priatelstva, preto zhruba viem, ako kto zije, ale aj tak si chcem ist pokecat osobne. Niektore tie zeny poznam este zo zakladky, prezili sme skolske casy a ja citim nejake take kamaratske puto. Ved tam bola skola, vylety, pomoc pri opisovani na pisomkach... preco by sme nemohli zaspominat a povedat viac, co mame nove, lebo ani ja na FB nezverejnujem uplne vsetko.
Takze idem tam, nemam vobec v umysle nieco spachat a okrem toho, tie spoluziacky sa mi aj tak fyzicky nejako extra nepacia a moja manzelka je aj od nich mladsia. Manzelku nebudem o nicom presviedcat, ako citam postoje zien, co ste tu pisali, bud ma zoberie ako muza, ktory s nou chce byt a nie ze musi byt alebo budeme mat medzi sebou vazny problem. Budem jednoducho chlap, takze by to mala ocenit.