Zena mi zakazuje stretavku

Príspevok v téme: Zena mi zakazuje stretavku
Comamrobit

Mame stretavku po 15 rokoch zo strednej. Boli sme taka zvlastna trieda, ze 3 chalani a 14 bab. Teraz som stretavku potvrdil iba ja z chlapov a asi 6 spoluziacok. Manzelka ich vsetky pozna z videnia a iba jedna je vydata, ostatne rozvedene a ona zacala mat na mna narazky, ze preco tam chcem ist, ze ci si vypocut nestastne rozvedene zeny, ktore sa mi budu vystazovavat a plakat mi na pleci. Neda si vysvetlit, ze su to jednoducho byvale spoluziacky a ja som zvedavy ako sa im dari. Manzelka sa na mna strasne nahnevala a mame kvoli tomu tichu domacnost. Mam tam napriek tomu ist alebo nie? Poradte mi hlavne zeny, lebo ja vobec nechapem, co to do nej voslo. Nejdem ich tam preboha balit!

Donovan

Sofia-Ela, práve som si Ťa išiel zastať, viď. príspevok nižšie, ale Ty sa obhájiš aj sama. A ako tu už múdro niekto povedal. Netreba reagovať...som rád, že idem spať uzmierený s Tebou...
Dobrú noc...Lebo by som sa musel obuť do ďalšieho - pravda klapo...Džúsik, necháme to na inokedy...:)

Donovan

Medea7, ľudí účíme bez toho, aby sme sa o to snažili. Všetci sme si navzájom učiteľmi. Tí, ktorí nás najviac potrápia, tým v konečnom dôsledku môžeme najviac ďakovať. Ako som povedal... Máš tu na fóre veľa múdrych rád - v tej inej - Tvojej téme. Prečítaj si ich viackrát. Premýšľaj aj dlhšie, zvažuj. Je tam veľa dobrých odpovedí na Tvoje otázky. Vracaj sa k tomu..raz to príde...:)

je to

" bud ma zoberie ako muza, ktory s nou chce byt a nie ze musi byt alebo budeme mat medzi sebou vazny problem"
autor, tak hadam len nebudes kvoli takejto veci pripustat vazny problem. vsetko sa da odkomunikovat.

klapo

Zuzulik,

je jedno, ci nieco niekedy vyviedol, alebo nevyviedol, alebo ma jeho zena nizke sebavedomie, alebo je stihlejsia, ci tucnejsia, ma vacsi, alebo mensi zadok. Muzovi jednoducho nema co PRIKAZOVAT, ani ZAKAZOVAT, chodit na stretavku, alebo hocikam inam. AKo nechapem, ci mate fakt niektore v hlave nas.ate, alebo co.

Medea7

Ďakujem Donovan to je milé to si vážim. Vies snažím sa ľudí pochopiť aj keď na mňa niekto ostro vystúpi snažím sa tých ľudí učiť.

Srandujes

Dobry si Donovan. Jediny spravny muzsky v tejto teme. Tej leje do nosa. Ktovie, ci Rudko pojde aj do nej, ale skor nie :)

Donovan

Sofia-Ela, ešte - jedna pripomienka. Verím, keď si tak uvedomelá, že vidíš, že osobne som nepoužil jeden jediný primitívny ani vulgárny výraz...Este raz sorry.

Medea7

Rudolf pochop že ak takto budeš reagovať na veci tým sa sila a uvedomelost nezískava. Nie každý má v živote rovnaké možnosti. Jeho žena není zakomplexovana len si není istá. Končím čaute.